Ugrás a tartalomra
Jó időjárás garancia

Program kezdése

Milyen túra lesz?

Választható vízitúra eszközök

Kanadai Túrakenu (3személyes)

Program időtartama

Ár / fő

14 000Ft.

Találkozó helyszíne:

2132 Göd, Jósika utca 16 Duna-parti Csónakház (Bocskai utca végénél balra a gáttal szemben)

Program kategória

Vízterület neve:

Amennyiben részt vettél már kezdő kenu oktatásunkon, és az 1-es kezdő túrán és szeretnéd gyakorolni a megszerzett tudásodat várunk szeretettel ezen a túránkon, ahol megtapasztalhatod, hogy a nyárias meleg időkön kívül is mennyire jó kikapcsolódást nyújthat egy evezés! 

Ezen a túrán Dunakeszi felé indulunk a Homokszigetig, majd onnan visszafelé gátak megkerülését, vagy az átemelést gyakorolva evezünk fel a gödi kiindulópontra sodrással szemben.

Kezdők is jöhetnek kajakkal és kenuval is?

Abban az esetben, ha valakinek kétségei lennének, mert még sosem evezett, vagy csak egy-két alkalommal (ha pl. egyszer oktatás nélkül eveztél egy tükörsima tavon, az nem számít kezdő szintű kajak tudásnak)  annak előbb valamelyik gödi oktatási programunkat ajánljuk, amik ide kattintva megtekinthetők: Oktatásaink 

Mit kell hozni?

Időjáráshoz megfelelő öltözetet (esetleg egy vízálló kabát ha eleredne egy zápor), Vízi cipőt / búvárcsizmát. Jól jöhet egy kis inni, vagy nassolni való, a vízen hamar megéhezik az ember, pláne ha mozog. :)  

Túravezetés és oktatás: 

Aki még sosem, vagy csak egy-két alkalommal evezett (ha pl. egyszer oktatás nélkül eveztél egy tükörsima tavon, az nem számít kezdő szintű kajak tudásnak) annak előbb valamelyik gödi oktatási programunkat ajánljuk. Ide kattintva megtekinthetők: Oktatásaink

A túra a túra folyamán folyamatosan segítenek a kajakok és a kenuk használatának elsajátításában, ha erre szükség és persze igény mutatkozik. 

Milyen felszerelést biztosítunk?

Modern, polietilén törhetetlen műanyagból készített, extra stabil tengeri és óceáni túrakajakokat és kanadai túra kenukat, melyek (~95%) vízhatlan rekeszekkel is rendelkeznek. Továbbá biztosítunk evezőket, mentőmellényeket, hullámkötényeket, vízhatlan zsákokat  és a kötelező felszereléseket is.

Élményfotó készítés:

Túráink alkalmával több nagyfelbontású fénykép is készül majd Rólatok melyeket teljes méretükben a túra után küldött e-mailünkben található linkről tudtok letölteni 14 napig. 14 nap után a képek automatikusan törlődnek a tárhelyről.

Milyen látnivaló van a közelben?

Túravezető

Kötelezően kitöltendő mezőt jelöl

Kérünk ezt az űrlapot annyiszor töltsd ki, ahány főt szeretnél regisztrálni.

Ha az időjárás előrejelzés rossz időt mond, esőben is meg lesz tartva a túra?

Természetesen nem, ha biztos hogy eső lesz a túrát azonnal lemondjuk 2 órával az indulása előtt telefonon, ha pedig a túra közben, vagy közvetlenül előtte kezd el úgy esni, hogy a túrát félbe kell szakítani, akkor új időpontot lehet választani a pótlásra, illetve vissza lehet kérni a befizetett összeget. Hosszabb távon az időjárás előrejelzések pontossága általában a nullához közelít, így ha tetszik a túra, inkább regisztrálj be, mintsem a végén jó időben otthon ülj és lemaradj róla!

Fontos!

A regisztráció csak a túra árának átutalása után válik véglegessé és helyet is csak akkor tudunk foglalni.. Az utalási adatokat email-ben küldjük el az űrlap beküldése után általában max 5-10 perc.

 

Résztvevő adatai
Választott felszerelés és méretek
Kanadai Túrakenu (3személyes)
Kérjük a fent említett eszközök közül válassz egyet, amivel részt szeretnél venni, ha a választott eszközzel kapcsolatban bármi extra kérésed van (pl: balos evező,...), azt kérjük itt jelezd. A túravezetők adott esetben a választott eszközt felülbírálhatják, ha ez indokolt.
Hogy tudjuk, mekkora mentőmellényből hány darabra  lesz szükség a túrán.
cm
A vízitúra eszközök jelentős részénél fontos a felhasználó magassága, pl a kajak hosszának kiválasztásakor... 
Add ezt a túrát ajándékba valakinek!
Amit ide írsz, az lesz az elküldött levél címe
Írj egy rövid, kedves üzenetet annak, akinek az ajándékot szánod, ez lesz a levél szövege, az ajándék túra részletei előtt.
Add meg a nevét, az email címét és, hogy mikor küldjük el, illetve, írj hozzá címet, meg szöveget és mi elküldjük ajándékba e-mail formájában például születésnapra, névnapra, karácsonyra, vagy csak úgy amikor egy szerettednek örömet szeretnél szerezni...
Kedvezmények
6 év alatti gyermekek számára a túra ingyenes
Amennyiben saját kajakoddal jössz, -20% kedvezményt tudunk adni a túra árából, így ennyivel kevesebbet utalj majd. A kajak szállításáról nem tudunk gondoskodni, azt Neked kell megoldani. 
Kötelező elemek
Ide kattintva új ablakban nyílik meg: Használati és részvételi feltételek A kitöltött űrlap eredmények megmaradnak.
Ide kattintva új ablakban nyílik meg: Adatvédelmi irányelveink A kitöltött űrlap eredmények megmaradnak.
Ide kattintva új ablakban nyílik meg: Felelősség átvállalási nyilatkozat A kitöltött űrlap eredmények megmaradnak.
Az alábbi dokumentumok elfogadása mindenkinek kötelező, aki a a portálon megjelenő bármelyik programon részt vesz! Ha más valaki nevében regisztrálsz, akkor ezek elfogadásával azt is vállalod, hogy az álalad regisztrált résztvevővel ismerteted ezek tartalmát!