Ugrás a tartalomra
Jó időjárás garancia

 

nagy dunai vízi fesztivál eveznijo

 

Ez a fesztivál nem csak egy esemény, hanem egy élmény, ahol a Duna lüktető ritmusát érezheted magadban!

Rengetegen élünk itt a Csodálatos Duna partján, de csak nagyon kevesen ismerik és használják ki az általa nyújtott számtalan kikapcsolódási lehetőséget, melyek során kicsit mindenki kiszakadhat a hétköznapok hajtásából és igazán elfelejtheti a problémákat, amikkel nap mint nap küzd.

Milyen programok lesznek?

Olyan izgalmas vízi sport kipróbálási  lehetőségeket kínálunk, mint a kajakozás, kenuzás, SUP deszkás álló evezés, a MEGA-SUP (helyszínen kell rá regisztrálni) kipróbálási lehetőség, és az ősi sárkányhajózás. Ezen alkalmon profi oktatók és túra vezetők várják mindazokat, akik még nem próbálták ezen sportágakat, hogy segítsenek elsajátítani az alapokat és közelebb hozni a víz mellett élő embereket a vízi sportokhoz.

De nem csak a vízen lesznek programok: A parton a családosokat és a gyerekeket a Duna-Kaland kalandpark többféle korosztályoknak szánt kötélpályája várja számtalan izgalmas játékkal és kihívással, garantálva a vidám napot a Duna közvetlen közelében.

Éhen se fogunk halni!

Ha megéheznél vagy megszomjaznál, választhatsz a Blade Land ízletes hamburger és lángos kínálata várja. Kóstold meg a helyi ételeket és élvezd a frissítőket a nap bármely szakaszában. 

Bogrács is fog rotyogni és retró szalonnasütés is lesz:

A Blade Land jóvoltából finom bogrács ételek várnak rátok és a "Süsd Magad" akció keretében retro szalonnasütésen is részt vehettek, ahol magatoknak süthetitek meg a választott nyársalható finomságokat...

Az édesszájúakra is gondoltunk...

Ha esetleg a hőség miatt aggódtok, a hideg italok mellett még hidegebb jeges kávékkal és finom fagylaltokkal hűthetitek le magatokat.

Csatlakozz hozzánk a Nagy-Dunai Vízi Fesztiválon, merülj el a Duna ritmusában és hagyd, hogy Duna által árasztott nyugalom újra összekössön a természettel! Ez az esemény nem csak azoknak szól, akik szeretik a vízi sportokat, de mindenki számára, aki szeretné élvezni a Duna partjának szépségét és a közösség erejét vagy akár most először valamilyen vízi sportot szeretne kipróbálni. 

Várunk Titeket szeretettel!

A rendezvényt támogatja:

 

közreműködők

 

Feliratkozás a következőre: Nagy-Dunai Vízi Fesztivál