Ugrás a tartalomra
Jó időjárás garancia

Fedezd fel Magyarország legszebb vízi útvonalait!

A "Bakancslistás vízitúrák" sorozatunkkal elkalauzolunk téged a legvadregényesebb folyóink, tavaink és nemzeti parkjaink mentén, ahol a természet érintetlen szépsége, a növény és állatvilág gazdagsága és a vízi kalandok egyszerre ragadnak magukkal. Minden túraútvonal garantáltan különleges, egyedi élményt szerez majd számodra, amit egy életen át meg fogsz őrizni.

Állítsd össze a saját bakancslistádat és élj át felejthetetlen élményeket a vizek világában! Csatlakozz hozzánk kajak- és kenu túráinkra, és fedezd fel a természet szépségeit egyedülálló módon. Tapasztalt vezetőink segítenek eligazodni a vízen, miközben új barátságokat kötsz, és felülmúlhatatlan élményekkel gazdagodsz. Ne maradj le erről a különleges nyári kalandról, foglald le a helyed még ma!

 

kalandos vízitúra

 

Csatlakozz hozzánk és legyél részese egy olyan élménynek, amely örökre a legszebb emlékeid között marad! A túráinkon kiválóan szórakozhatsz családoddal és barátaiddal, vagy akár a céges csapatépítőt is meg lehet egy Bakancslistás helyre rendelni de ideális program lehet egyedülállóknak, mivel a vízen mindig jó arcokat ismerünk meg.

Hol kerülnek ezek a túrák megrendezésre?

A Bakancslistás Vízitúrák Sorozatban számtalan különböző vízi útvonal közül választhatsz, melyek hazánk vizeinek legkülönlegesebb és legeldugottabb zugaiba vezetnek el. Bakancslistás túrasorozatunk segítségével eljuthatsz a  Nagy Duna legszebb részeire, Szigetközbe, a Tisza-tó vadregényes nádlabirintusaiba, a Körösökre, a Berettyóra, Sajó és a Hernád homokos kanyarulataira, Zalára, Lajta patak hajócsúszdáira, a Bodrog / Zagyva / Öreg-Túr érintetlen vizeire, a Rába sebesen robogó kanyarulataiba, Drávára, Marosra, Velencei tóra, a Balatonra és még számos különleges helyre Találd meg a számodra legmegfelelőbb túrát, élvezd az érintetlen természet és a víz közelségét, miközben új kalandokkal gazdagodsz, vagy vegyél részt egy egész éves sorozaton, és szerezz rengeteg életre szóló élményt, melyekre mindig boldogan emlékszel vissza!

 

kajaktúra páros kajak

 

Sosem eveztem, így is részt vehetek?

Amennyiben nem rendelkezel egy alapszintű kajakos / kenus tudással, akkor kérjük, hogy előbb gyere el oktatásainkra, mivel ezeken a túrákon nem szeretnénk oktatással húzni az időt, illetve megzavarni a természet nyugalmát a túl sok felesleges beszéddel, mivel minél többet zajongunk, annál kevesebb élőlénnyel találkozunk túráink során. Oktatásainkra ide kattintva tudsz jelentkezni: Kajak / Kenu Oktatás

Gyermekkel is részt lehet venni? 

Természetesen, ezek az útvonalak inkább a szépségükkel és a vadregényességükkel kápráztatnak el és a legtöbb esetben nem jelentenek különös evezéstechnikai kihívást. 14 év alatti gyermekek a jogszabályi előírásoknak megfelelően, csak szülővel egy hajóban (2 személyes kajak vagy 3 személyes kenu) evezhetnek, 16 év alattiak csak egy személyes hajót irányíthatnak.

 

családi vízitúra

 

!!! Minden Bakancslistás Vízitúra évente csak egyszer kerül megrendezésre. !!!

Regisztrálj most, és legyél az egyik szerencsés, aki részt vehet az idei év legjobb vízi kalandjaiban! A regisztráció egyszerű és gyors, és máris ott leszel velünk a vízen. Ne hagyd ki ezt a fantasztikus lehetőséget, csatlakozz hozzánk most, és szállj vízre velünk a Bakancslistás vízitúra sorozatunkon!

 

Szeretnél részt venni az egész sorozaton? Most kedvezményesen megteheted! 

 


Dunaharaszti

Dunaharaszti a Ráckevei Soroksári Duna egy csodás környéke, melyet nem szabad kihagyni. Egymás érik a kis szigetek, mellékágak, nádlabirintusok, és közben vízimadarak széles tárházával is találkozhat az ide látogató, melyek a szokásosnál közelebb engedik az embert, mivel megszokták a jelenlétet, ugyan is sokan laknak a környéken és népszerű vízitúrahelyszín.
Szob, Nagymaros, Verőce

Várjuk azokat, akik hozzánk hasonlóan szeretik a vizet, a természetet, és örömmel lesznek részesei egy különleges közösségi élménynek. Szerettettel hívunk meg Mindenkit egy Közös Lecsurgós túrára Szob és Verőce között, amit egy délutáni bográcsozással koronázunk meg legalább száz másik evezős társaságában!
Kisoroszi, Tát, Szob, Nagymaros, Göd

Egy különleges 2 napos túrára invitálunk benneteket, mely során a Dunakanyar legszebb részeit evezzük végig. Éjjel sátorban, vagy a parton alszunk, esetleg a közeli kempingben lehet szállást foglalni, nappal pedig evezünk, strandolunk, pihenünk, eszünk és iszunk, miközben az ország leggyönyörűbb helyeit fedezzük fel kajakban vagy kenuban ülve.
Szigetcsép

A Ráckevei Soroksári Duna a folyónak egy különleges része, ami semmi mással nem összehasonlítható.  Vize áll, nincs sodrás, a vízszint állandó, így mindig ugyanazt a lenyűgöző látványt nyújtja, gazdag élővilágát több tanösvény mutatja be. Majosháza és környéke híres csodás vízitúra útvonalairól melyek őszi színpompába öltözve még csodálatosabbak...
Szigetcsép

A Ráckevei Soroksári Duna a folyónak egy különleges része, ami semmi mással nem összehasonlítható.  Vize áll, nincs sodrás, a vízszint állandó, így mindig ugyanazt a lenyűgöző látványt nyújtja, gazdag élővilágát több tanösvény mutatja be. Majosháza és környéke híres csodás vízitúra útvonalairól melyek akár egész napos kalandozásra is remek terepet nyújtanak.
Neszmély

A neszmélyi szigetek szépsége kevés helyszínnel ér fel, az egyik fő különlegességét a több helyen zúgó szerűen a mellékágba befolyó víz adja. Ezek miatt szinte minden vízállásnál különleges hangulatú túrát biztosít számunkra. Gazdag madárvilága az év számos időszakában különleges látvánnyal jutalmazza az ide vízitúrázókat. Garantált életre szóló élmény!
Neszmély

A neszmélyi szigetek szépsége kevés helyszínnel ér fel, az egyik fő különlegességét a több helyen zúgó szerűen a mellékágba befolyó víz adja. Ezek miatt szinte minden vízállásnál különleges hangulatú túrát biztosít számunkra. Gazdag madárvilága az év számos időszakában különleges látvánnyal jutalmazza az ide vízitúrázókat az őszi színkavalkád mellett.
Örvényes

Csodáld meg a Tihanyi félszigetet egy kajakban ülve és strandoljunk együtt az éppen megtetsző Balatoni strandon, ezen a 2 napos vízitúrán. A túra egyik napján egy Balaton átevezéssel is megpróbálkozunk, persze csak ha ezt az időjárási körülmények biztonságosan megengedik. Bárhogy is lesz, unatkozni nem fogunk, hiszen gyönyörű környékre megyünk...
Szob

Az Ipoly alapból is egy fantasztikus túrahelyszín, de az évnek ebben a szakában még különlegesebb, mivel ilyenkor van a gímszarvasok párzási időszaka és hangjuk messzire vezeti a víz, így jó eséllyel hallani is fogjuk őket. Kérünk ruhával úgy készülj, hogy ez a túra naplemente után végződik, mivel a naplemente előtti és utáni időszakokban a legaktívabbak.
Kiskunlacháza

A Ráckevei Soroksári Duna minden része csodaszép, de talán a legszebb ez az útvonal. Vízreszállást követően egyből délnek indulunk, és végigevezzük a Balabán csatornát, majd vissza fordulunk és átevezünk az Angyali Sziget és a Vesszőzátony sziget közti kis kristálytiszta vizű lagúnán, majd tovább megyünk északnak az Opera és a Sóskás sziget felé...
Gönyű

Az Erebe-szigetek érintetlen világa olyan helyre kalauzol minket, ami kevés van az országban. Itt olyan dús az állatvilág, hogy néha állatkertben érzi az ember magát, szó szerint érezni lehet a vad szagot a levegőben a túra jelentős részén. Nem könnyű terep, így csak gyakorlott evezősöknek ajánljuk, de szarvasbőgés idején igazán különleges túrahelyszín.
Dunaharaszti

Dunaharaszti a Ráckevei Soroksári Duna egy csodás környéke, melyet nem szabad kihagyni. Egymás érik a kis szigetek, mellékágak, nádlabirintusok, és közben vízimadarak széles tárházával is találkozhat az ide látogató, melyek a szokásosnál közelebb engedik az embert, mivel megszokták a jelenlétet, ugyan is sokan laknak a környéken és népszerű vízitúrahelyszín.Feliratkozás a következőre: Bakancslistás Vízitúra Sorozat