Ugrás a tartalomra
kapcsolat@eveznijo.hu +36-30-919-8558
vízitúra ajándékutalvány és vízitúra kupon
Katt a képre a részletekért

Bakancslistás Vízitúra Sorozat

Fedezd fel Magyarország legszebb vízi útvonalait!

A "Bakancslistás vízitúrák" sorozatunkkal elkalauzolunk téged a legvadregényesebb folyóink, tavaink és nemzeti parkjaink mentén, ahol a természet érintetlen szépsége, a növény és állatvilág gazdagsága és a vízi kalandok egyszerre ragadnak magukkal. Minden túraútvonal garantáltan különleges, egyedi élményt szerez majd számodra, amit egy életen át meg fogsz őrizni.

Állítsd össze a saját bakancslistádat és élj át felejthetetlen élményeket a vizek világában! Csatlakozz hozzánk kajak- és kenu túráinkra, és fedezd fel a természet szépségeit egyedülálló módon. Tapasztalt vezetőink segítenek eligazodni a vízen, miközben új barátságokat kötsz, és felülmúlhatatlan élményekkel gazdagodsz. Ne maradj le erről a különleges nyári kalandról, foglald le a helyed még ma!

Bakancslistás vízitúrák

Csatlakozz hozzánk és legyél részese egy olyan élménynek, amely örökre a legszebb emlékeid között marad! A túráinkon kiválóan szórakozhatsz családoddal és barátaiddal, vagy akár a céges csapatépítőt is meg lehet egy Bakancslistás helyre rendelni de ideális program lehet egyedülállóknak, mivel a vízen mindig jó arcokat ismerünk meg.

Hol kerülnek ezek a túrák megrendezésre?

A Bakancslistás Vízitúrák Sorozatban számtalan különböző vízi útvonal közül választhatsz, melyek hazánk vizeinek legkülönlegesebb és legeldugottabb zugaiba vezetnek el. Bakancslistás túrasorozatunk segítségével eljuthatsz a  Nagy Duna legszebb részeire, Szigetközbe, a Tisza-tó vadregényes nádlabirintusaiba, a Körösökre, a Berettyóra, Sajó és a Hernád homokos kanyarulataira, Zalára, Lajta patak hajócsúszdáira, a Bodrog / Zagyva / Öreg-Túr érintetlen vizeire, a Rába sebesen robogó kanyarulataiba, Drávára, Marosra, Velencei tóra, a Balatonra és még számos különleges helyre Találd meg a számodra legmegfelelőbb túrát, élvezd az érintetlen természet és a víz közelségét, miközben új kalandokkal gazdagodsz, vagy vegyél részt egy egész éves sorozaton, és szerezz rengeteg életre szóló élményt, melyekre mindig boldogan emlékszel vissza!

páros kajaktúra

Sosem eveztem, így is részt vehetek?

Amennyiben nem rendelkezel egy alapszintű kajakos / kenus tudással, akkor kérjük, hogy előbb gyere el oktatásainkra, mivel ezeken a túrákon nem szeretnénk oktatással húzni az időt, illetve megzavarni a természet nyugalmát a túl sok felesleges beszéddel, mivel minél többet zajongunk, annál kevesebb élőlénnyel találkozunk túráink során. Oktatásainkra ide kattintva tudsz jelentkezni: Kajak / Kenu Oktatás

Gyermekkel is részt lehet venni? 

Természetesen, ezek az útvonalak inkább a szépségükkel és a vadregényességükkel kápráztatnak el és a legtöbb esetben nem jelentenek különös evezéstechnikai kihívást. 14 év alatti gyermekek a jogszabályi előírásoknak megfelelően, csak szülővel egy hajóban (2 személyes kajak vagy 3 személyes kenu) evezhetnek, 16 év alattiak csak egy személyes hajót irányíthatnak.

Családi vadregényes vízitúra

!!! Minden Bakancslistás Vízitúra évente csak egyszer kerül megrendezésre. !!!

Regisztrálj most, és legyél az egyik szerencsés, aki részt vehet az idei év legjobb vízi kalandjaiban! A regisztráció egyszerű és gyors, és máris ott leszel velünk a vízen. Ne hagyd ki ezt a fantasztikus lehetőséget, csatlakozz hozzánk most, és szállj vízre velünk a Bakancslistás vízitúra sorozatunkon!

 

Szeretnél részt venni az egész sorozaton? Most kedvezményesen megteheted! 

Ajándék utalványaink között megrendelheted a Bakancslistás vízitúra ajándékutalványt, mely egy kis füzettel jár együtt, amiben vezetheted, hogy mely túrán vettél már részt.

2024 első naplementéjén koccintsunk egy evezésben gazdag új évre!

Túra indulásának időpontja

A mondás úgy tartja: Azt fogod csinálni egész évben, amit az év első napján csinálsz... Tavaly mi a vízen voltunk és el kell mondanom, hogy nekünk bejött! Egész nyáron a jó levegőn voltunk, kajakban, kenuban és igen élveztük :) 

Tarts velünk idei első evezésünkön Te is és kezd az évet egy kellemes, könnyed testmozgással, friss Dunai levegőn a naplementében, ahol egy technikailag egyszerű útvonalon evezünk egyet a Dunakanyar kapujától egészen Vác határáig és vissza a Csónakházhoz!

Túra indulásának helyszíne

Göd
Jósika utca 16 Duna-parti Csónakház (Bocskai utca végénél balra a gáttal szemben)
Magyarország

Karácsonyi lecsurgós evezés a Megyeri-híd karácsonyfái alatt

Túra indulásának időpontja

Ezen a lecsurgós túrán Felsőgöd és Újpest között evezünk egyet és megnézzük vízről a Megyeri-híd karácsonyi díszeit. Mivel a sodrással haladunk ezért nem kell nehéz túrára számítanod. A túra során elhaladunk a gödi Homoksziget mellett, majd Dunakeszin a Szürkő- szigetet megkerülve lecsurgunk a naplementében a Megyeri-hídhoz, majd Újpesten lesz a kiszállónk az Üdülő soron.

Fedezd fel velünk a Dunakanyar legszebb helyeit kajakkal, vagy kenuval rövid lecsurgós túránkon!

Túra indulásának helyszíne

Göd
Jósika utca 16 Duna-parti Csónakház (Bocskai utca végénél balra a gáttal szemben)
Magyarország

Bakancslistás Szentendrei - Dunaág lecsurgós élményevezés

Túra indulásának időpontja

Ezen a túrán Nagymaros és Budakalász között beevezzük a Szentendrei - Dunaágat, ahol rengeteg kisebb, nagyobb szigetet is felfedezünk, többek között a Madár-szigetet, Papszigetet és a Lupa szigetet. Mivel a sodrással haladunk ezért nem kell nehéz túrára számítanod, viszont most arra nem lesz időnk, hogy étteremben ebédeljünk, így mindenképp hozz magaddal enni - innivalót erre a napra!

A vízitúrán a Visegrádi-várral szemben Nagymarosról indulunk és átevezünk Szigetcsúcsra és onnan csorgunk le Budaklászig, ahol a Megyeri-híd lábánál lesz a kiszállónk. 

Túra indulásának helyszíne

Nagymaros
Váci út 53. Duna-parton a sólya pályáról
Magyarország

Őszilombos Nagymaros - Göd mindent bele élményevezős, lecsurgós vízitúra :)

Túra indulásának időpontja

Ezen a túrán Nagymaros és Göd(Felsőgöd) között feltérképezzük, és beevezzük az összes fellelhető és evezhető eldugott kis holtágat. Mivel a sodrással haladunk ezért nem kell nehéz túrára számítanod, viszont a túlpartra átevezésre igen, hiszen hol a jobb, hol a  bal parton evezünk és csorgunk lefelé.

Többször kiszállunk pihenni is, hogy kipihenten induljunk tovább a túra során a következő felfedezendő kivételesen szép érintetlen szigetecske, vagy holtág felé, melyek természeti kincsekben igen gazdagok.

Túra indulásának helyszíne

Nagymaros
Váci út 53. Duna-parton a sólya pályáról
Magyarország

Őszi színekben pompázó Ráckevei Duna ág felfedezése naplementével

Túra indulásának időpontja

Ráckeve a Dunának egy különleges része, ami semmi mással nem összehasonlítható.  Vize áll, nincs sodrás, a vízszint állandó, így mindig ugyanazt a lenyűgöző látványt nyújtja, élővilága mégis gazdag, a szigetközhöz hasonlítható annyi különbséggel, hogy itt ember és állat harmóniában élnek együtt, a máshol félős vízi madarak itt szelídek, közel engednek magukhoz.

Túra indulásának helyszíne

Szigetcsép
Szigetcsépi strand
Magyarország

Kedvcsináló vízitúra az Őszilombos Ráckevén Szigetcsépi indulással

Túra indulásának időpontja

Kóstolj bele az evezésbe egy gyönyörű helyen! A kedvcsináló túrákon annyi oktatást tartunk az elején, amivel végig tudod evezni az adott útvonalat gond nélkül, ebben a túra folyamán is segítenek a túravezetők.

Ráckeve a Dunának egy különleges része, ami semmi mással nem összehasonlítható.  Vize áll, nincs sodrás, a vízszint állandó, így mindig ugyanazt a lenyűgöző látványt nyújtja, élővilága mégis a szigetközhöz hasonlítható.

Tökéletes tanuló terep még most is, mivel nem csak sodrás nincs, de hullámok sem, mert sebességkorlátozás van a motorcsónakokra.

Túra indulásának helyszíne

Szigetcsép
Szigetcsépi strand
Magyarország

Az Ősz színeiben pompázó Neszmélyi Szigetek körbeevezése naplementével

Túra indulásának időpontja

Neszmély egy különleges hely, ahol a nyugodt vizű holtágak mellett számos zúgó is található, melyek rendkívül különleges látványt nyújtanak, és a vállalkozó kedvűek némelyiken akár még felevezni is megpróbálhatnak, bár ez erősen vízállás függő is. A Neszmélyi szigetek remek tanulóterep és különleges állatvilága lenyűgözi az erre evezőket, mivel a hódok, vidrák, kócsagok, gémek és jégmadarak mellett még számtalan védett madárfaj lakó, vagy átvonuló helye.

Túra indulásának helyszíne

Neszmély
Éden Kemping
Magyarország

Kedvcsináló kajak, vagy kenu túra a gyönyörű Őszilombos Neszmélyi szigeteknél

Túra indulásának időpontja

Kóstolj bele az evezésbe egy gyönyörű helyen! A kedvcsináló túrákon annyi oktatást tartunk az elején, amivel végig tudod evezni az adott útvonalat gond nélkül, ebben a túra folyamán is segítenek a túravezetők.

Neszmély egy különleges hely, ahol a nyugodt vizű holtágak mellett számos zúgó is található, melyek rendkívül különleges látványt nyújtanak, és a vállalkozó kedvűek némelyiken akár még felevezni is megpróbálhatnak, bár ez erősen vízállás függő is.  A Neszmélyi szigetek remek tanulóterep és különleges állatvilága lenyűgözi az erre evezőket, mivel a hódok, vidrák, kócsagok, gémek és jégmadarak mellett még számtalan védett madárfaj lakó, vagy átvonuló helye.

Túra indulásának helyszíne

Neszmély
Éden Kemping
Magyarország

Őszilombos vízitúra a Táti szigetek vadregényes világában naplementével

Túra indulásának időpontja

A Tát mellett található szigetcsoport az érintetlen természetbe kalauzol minket. Ide nem járnak be motorcsónakok, illetve nem esett áldozatául a folyamszabályzásnak sem, így aki ide látogat, az a Duna-parti ős természetet csodálhatja meg. 

Túra indulásának helyszíne

Tát
Esztergom - sódergödör https://goo.gl/maps/EMwh94XYeHpC8b5v7
Magyarország

Kedvcsináló Őszilombos Táti túra kezdő evezősöknek kenuval vagy kajakkal

Túra indulásának időpontja

Kóstolj bele az evezésbe egy gyönyörű helyen! A kedvcsináló túrákon annyi oktatást tartunk az elején, amivel végig tudod evezni az adott útvonalat gond nélkül, ebben a túra folyamán is segítenek a túravezetők.

Túra indulásának helyszíne

Tát
Esztergom - sódergödör https://goo.gl/maps/EMwh94XYeHpC8b5v7
Magyarország

Szarvasbőgős Túra a vadregényes Erebe szigetek körül kenuval és kajakkal

Túra indulásának időpontja

A természet kedvelői szeretnek ebben az évszakban az erdőkben tartózkodni, mivel ilyenkor van a Gím szarvasok párzási időszaka, mely során hangos bőgő hangot hallatnak, ami az erdőben messzire hallatszik. Pontosan így van ez a vízen is, csak mivel a víz jobban vezeti a hangot mint az erdő, még hangosabban fogjuk őket hallani. 

Ismét egy különleges helyszínen evezhetsz velünk, tükörsima vizű holtágakban, de közvetlen szomszédságban a nagy Dunával!

Túra indulásának helyszíne

Gönyű
47.739416, 17.841193
Magyarország

MEGTELT! Szarvasbőgős Túra a vadregényes Erebe szigetek körül kenuval és kajakkal

Túra indulásának időpontja

Ez a túra MEGTELET, de vasárnpi napon megismételjük az alkalmat, amire itt tudtok regisztrálni: http://eveznijo.hu/szarvasbogos-tura-vadregenyes-erebe-szigetek-korul-kenuval-es-kajakkal-duna-god-2023-09-24

2023.08.30.

 

Túra indulásának helyszíne

Gönyű
47.739416, 17.841193
Magyarország

Bakancslistás túra - Ipoly Csodáinak Felfedezése Szarvasbőgéssel Kísérve Kajakkal vagy Kenuval

Túra indulásának időpontja

Az Ipoly hazánk északi  határfolyója, mely elválaszt minket Szlovákiától és része a Duna-ipoly nemzeti parknak, mely számtalan védett állat és növényfaj otthonául szolgál. 

Túra indulásának helyszíne

Ipolytölgyes
GPS kookrdináták: 47°55'52.3"N 18°46'16.6"E Térkép link: https://goo.gl/maps/6MhpDYtvJPafTbTM8
Magyarország

Kedvcsináló kajak, vagy kenu túra az Ipolynál

Túra indulásának időpontja

Kóstolj bele az evezésbe egy gyönyörű helyen! A kedvcsináló túrákon annyi oktatást tartunk az elején, amivel végig tudod evezni az adott útvonalat gond nélkül, ebben a túra folyamán is segítenek a túravezetők.

Szobról indulva a túra folyamán felevezünk a part mellett haladva a kis sodrású részeken az Ipolyra, hogy megcsodáljuk vadregényes élővilágát majd onnan csurgunk vissza a kindulópontunkra.

Túra indulásának helyszíne

Szob
Széchenyi stny Duna-part / https://goo.gl/maps/AxwgAsXMKmTLPAE67 / 47.816291, 18.862308
Magyarország

Bakancslistás túra naplementével - RSD - Dunaharaszti felfedezése kenuval vagy kajakkal.

Túra indulásának időpontja

Ráckeve a Dunának egy különleges része, ami semmi mással nem összehasonlítható.  Vize áll, nincs sodrás, a vízszint állandó, így mindig ugyanazt a lenyűgöző látványt nyújtja, élővilága mégis gazdag, a szigetközhöz hasonlítható annyi különbséggel, hogy itt ember és állat harmóniában élnek együtt, a máshol félős vízi madarak itt szelídek, közel engednek magukhoz.

 

Túra indulásának helyszíne

Dunaharaszti
https://goo.gl/maps/rFQ2HhVLdF61s4ux9 / 47.371070, 19.093951 (Az M0-s híd Lábánál, Alsó Duna sorról lekanyarodva)
Magyarország

Kedvcsináló kajak, vagy kenu túra Dunaharasztinál

Túra indulásának időpontja

Kóstolj bele az evezésbe egy gyönyörű helyen! A kedvcsináló túrákon annyi oktatást tartunk az elején, amivel végig tudod evezni az adott útvonalat gond nélkül, ebben a túra folyamán is segítenek a túravezetők.

Ráckeve a Dunának egy különleges része, ami semmi mással nem összehasonlítható.  Vize áll, nincs sodrás, a vízszint állandó, így mindig ugyanazt a lenyűgöző látványt nyújtja, élővilága mégis a szigetközhöz hasonlítható.

Tökéletes tanuló terep még most is, mivel nem csak sodrás nincs, de hullámok sem, mert sebességkorlátozás van a motorcsónakokra.

Túra indulásának helyszíne

Dunaharaszti
https://goo.gl/maps/rFQ2HhVLdF61s4ux9 / 47.371070, 19.093951 (Az M0-s híd Lábánál, Alsó Duna sorról lekanyarodva)
Magyarország

Bakancslistás túra - Ráckeve beevezése Angyali sziget kerüléssel

Túra indulásának időpontja

Ráckeve a Dunának egy különleges része, ami semmi mással nem összehasonlítható.  Vize áll, nincs sodrás, a vízszint állandó, így mindig ugyanazt a lenyűgöző látványt nyújtja, élővilága mégis a szigetközhöz hasonlítható.

Kezdők is jöhetnek kajakkal és kenuval is?

Abban az esetben, ha valakinek kétségei lennének, mert még sosem evezett, vagy csak egy-két alkalommal (ha pl. egyszer oktatás nélkül eveztél egy tükörsima tavon, az nem számít kezdő szintű kajak tudásnak)  annak előbb valamelyik gödi oktatási programunkat ajánljuk, amik ide kattintva megtekinthetők: Oktatásaink 

Túra indulásának helyszíne

Kiskunlacháza
Pihenő sétány és a Gyümölcsös utca találkozásánál GPS: 47°11'12.2"N 18°57'26.5"E vagy: 47.186733, 18.957347
Magyarország

6. Bakancslistás vízitúra: Balaton - Átevezés - Tihanyi félsziget kerülés -> 2 napos túra és túrafotózás

Túra indulásának időpontja

Mit is jelent a Bakancslistás Vízitúra Sorozat?!

 

Felpakolunk 4 darab 3 személyes extra stabil kenut, 2 darab 2 személyes tengeri túrakajakot, és 4 darab 1 személyes tengeri túrakajakot, melyekkel bejárjuk Magyarország legszebb, legeldugottabb, legvadregényesebb vízfelületeit egy 16 hétvégés túra sorozat keretében.

Minden Bakancslistás túra évente egyszer kerül megrendezésre!

 

 További bakancslistás túrákért kattints IDE! 

 

Túra indulásának helyszíne

Örvényes
Platán Szabadstrand (8242 Örvényes, Fürdő u. 41.)
Magyarország

Betekintés a Táti szigetek vadregényes világába kajakkal, vagy kenuval naplementével

Túra indulásának időpontja

A Tát mellett található szigetcsoport az érintetlen természetbe kalauzol minket. Ide nem járnak be motorcsónakok, illetve nem esett áldozatául a folyamszabályzásnak sem, így aki ide látogat, az a Duna-parti ős természetet csodálhatja meg. 

Túra indulásának helyszíne

Tát
Esztergom - sódergödör https://goo.gl/maps/EMwh94XYeHpC8b5v7
Magyarország

Kedvcsináló Táti túra azoknak akik sem kajakozni sem kenuzni nem tudnak

Túra indulásának időpontja

Kóstolj bele az evezésbe egy gyönyörű helyen! A kedvcsináló túrákon annyi oktatást tartunk az elején, amivel végig tudod evezni az adott útvonalat gond nélkül, ebben a túra folyamán is segítenek a túravezetők.

Túra indulásának helyszíne

Tát
Esztergom - sódergödör https://goo.gl/maps/EMwh94XYeHpC8b5v7
Magyarország

Feliratkozás a következőre: Bakancslistás Vízitúra Sorozat

Rólunk írták...

Kosár