Ugrás a tartalomra
Jó időjárás garancia

A lecsurgós kajak, kenu és sup túrák időtartama nagyon változó lehet (2 órától akár több nap is), mivel a túra hossza attól függ, mennyire északról indulunk és meddig szeretnénk lecsurogni. Alacsony fizikai megterheléssel járó lazítós program, mivel a sodrás alapból menetirányba viszi a hajókat, csak akkor kell evezni ha szeretnénk és akkor is könnyű. Útközben számos csodás partszakasz , holtág, sziget és homokpad található ahol megállhatunk pihenni nézelődni, strandolni. Élményekkel teli látványos kikapcsolódás, akár idősebbeknek vagy kisgyermekes családoknak is.


Szob, Nagymaros, Verőce

Várjuk azokat, akik hozzánk hasonlóan szeretik a vizet, a természetet, és örömmel lesznek részesei egy különleges közösségi élménynek. Szerettettel hívunk meg Mindenkit egy Közös Lecsurgós túrára Szob és Verőce között, amit egy délutáni bográcsozással koronázunk meg legalább száz másik evezős társaságában!
Nagymaros, Kisoroszi, Vác, Göd

A kedvenc túránk és egyben az ország egyik legszebb vízterületét járjuk be ráadásul most őszi színpompába öltözve, hogy még magával ragadó legyen a hegyek látványa a vízen tükröződve. A túra folyamán megállunk a legszebb homokos partoknál és szigetcsúcson is kicsit, továbbá kiszállunk Verőcén ahol egy finomat ebédelünk a parti helyek valamelyikében.
Göd

Szeretnél egy különleges horgászélményt magadnak?! Gyere és pecázz velünk a Dunán egy horgászkajakban (vagy akár sima tengeriben ami fel van szerelve horgászkajaknak) esetleg egy kenuban ülve ha azt jobban szereted és csorogjunk végig a Dunakanyaron.Használd ki a hajók mozgékonyságát és horgássz bárhonnan ami megtetszik.
Nagymaros, Göd

Szeretnél egy különleges horgászélményt magadnak?! Gyere és pecázz velünk a Dunán egy sit on top horgászkajakban vagy akár egy iszonyatosan stabil beülős tengeriben ami fel van szerelve horgászkajaknak esetleg egy kenuban ülve és csorogjunk végig a Dunakanyaron. Használd ki a hajók mozgékonyságát és horgássz bárhonnan.
Göd

Ezen a lecsurgós túrán Felsőgöd és Újpest között evezünk egyet és megnézzük vízről a Megyeri-híd karácsonyi díszeit. Mivel a sodrással haladunk ezért nem kell nehéz túrára számítanod. A túra során elhaladunk a gödi Homoksziget mellett, majd Dunakeszin a Szürkő- szigetet megkerülve lecsurgunk a naplementében a Megyeri-hídhoz.Feliratkozás a következőre: Lecsurgós túra