Ugrás a tartalomra
Jó időjárás garancia

Árvízi túráink egy új szemszögből engedik megtekinteni a Dunakanyar kapujának csodás, folyamatosan változó partját. A vízállás függvényében különféle útvonalak között választhatunk, melyek mindig elkápráztató, néha mesebeli világot tárnak szemünk elé. Ilyenkor elérhetővé válnak vízi eszközökkel az egyébként szárazon lévő részek és evezhetünk erdőn, mezőn keresztül akár. Itt általában kisebb, fordulékony hajókat használunk, melyekkel könnyen lehet manőverezni a fák, bokrok között is. Akár az ártéri állatvilágban, akár a nővényekben szeret gyönyörködni, ez ideális program a kikapcsolódásra.

Magas Vízállás Garancia!

Amennyiben a túra idején a vízszint nem elégséges egy ártéri túra megtartásához vagy egy másik túrára átváltható (pl homoksziget kerülés), vagy pedig igény esetén a befizetett összeget maradéktalanul visszafizetjük. 

 

Kell hozzá tudni kajakozni, kenuzni?

Nem feltétlen. A Gödi Ártéri Galériaerdős túráink esetén a mederadottságok miatt a sodrás kicsi, az ártéri erdőben meg áll a víz így szinte bárkinek ideális program lehet, a túra előtt aki igényli rövid oktatásban részesül, illetve túra közben is segítik a túravezetők a résztvevők evezését tanácsokkal. Egyes árvízi túrák nehézsége eltérő lehet, így jelentkezés előtt kérünk mindenképpen részletesen olvasd el az adott túra részletes leírását is. 

Visszaérkezve a Csónakház mellett több vendéglátó egység és egy, a gyermekek számára létrehozott kötélpályás kalandpark is várja az ide érkezőket finom ételekkel, italokkal és fagyival. 

 

Feliratkozás a következőre: Árvízi túra