Ugrás a tartalomra
Jó időjárás garancia

Tárolás

Csónakházunkban a korábbi hagyományokhoz hűen lehetőséget adunk SUP, kajak, kenu, vagy egyéb kisebb méretű vízi alkalmatosságok tárolására a dunai sortok szerelmeseinek. 

Mit lehet tárolni a csónakházban?

  • SUP
  • Kajak
  • Kenu
  • Egyéb csónak vagy vízi eszköz (ami befér)
     

Hogyan és mikor férek hozzá?

Az itt tárolt felszerelések a tulajdonosaik számára az év bármely napjának minden órájában hozzáférhetőek, mivel mindenki saját kulcsot kap és saját kódot, illetve RFID beléptető kártyát a csónakház riasztó rendszeréhez.

Mennyire biztonságos?

A csónakházat egy két zónás riasztó rendszer védi, mely nyitás és mozgás érzékelők mellett infra sorompók segítségével teszi védetté a helyet illetéktelen behatolókkal szemben. Továbbá egy 8 db éjjellátó  kamerás megfigyelő rendszer biztosítja hogy végképp elmenjen a kedve az esetleges próbálkozóknak.

Amennyiben itt szeretné tárolni hajóját az alábbi alkalmazás segítségével könnyedén regisztrálhat, megkötheti a szerződést és akár online be is fizetheti a gyors és egyszerű ügyintézés érdekében.

Természetesen egy személyes találkozóra mindenképpen szükség lesz, mert kulcs és riasztó kód (rfid kártya) is van, amit a biztonság kedvéért személyesen adnánk át. :)