Ugrás a tartalomra
kapcsolat@eveznijo.hu +36-30-919-8558
vízitúra ajándékutalvány és vízitúra kupon
Katt a képre a részletekért

Sup Deszka Bérlés

A Sup, napjaink egy igen kedvelt szabadidős és sporteszköze, és keresve sem találhatnánk ennek a sportnak az élvezetére ideálisabb helyet a Dunának ezen szakaszán, mint a felsőgödi Duna-part. 

A Duna sodrása ezen a szakaszon kicsit mérsékeltebb, mivel viszonylag széles és pont 2 kőgát közé esik, így akár egy 2-3 órás evezésre is kényelmesen el tudunk menni egy helyben bérelt sup deszkával, minek során vízállástól függően eltérő, de mindig más miatt különleges látványvilág tárul elénk.

Bérelhető Sup deszkáink között megtalálható több különféle méret is, hogy a család minden súlyú tagja megtalálja a számára ideális méretű deszkát. Deszkáink terhelhetősége a maximum 90 kg terhelhetőségűtől egészen a 210 kg össz teherbírású deszkákig terjed, melyen akár 2 nehezebb felnőtt vagy kettő könnyebb és kettő kicsi gyermek is el tud evezni.

Fedezze fel a Dunakanyar kapuját Sup deszkán állva!

 

Sup bérlés Ár:

Eszköz bérlés Űrlap

Az alábbi űrlap kitöltésével jelezheti felénk, hogy mikor, mennyi időre, és milyen eszközt szeretne bérelni tőlünk. 

Fontos!

Csak akkor tudunk eszközt bérbeadni, ha a jelentkezők már gyakorlottak annak kezelésében, mivel a Dunán könnyen akár veszélybe is kerülhet, aki képzetlenül próbál vízre szállni. Aki nem jártas semilyen vízieszköz használatában, annak oktatásainkat tudjuk ajánlani: KAJAK | KENU | SUP OKTATÁSOK


Az űrlap beküldése után 48 órán belül válaszolunk hogy tudjuk-e teljesíteni a bérlési igényét.

Figyelem!

Az űrlap beküldése önmagában nem jelent semmilyen kötelezettséget a szolgáltatóra nézve, csak ha emailben visszaigazolta a megrendelés teljesítését.

Eszköz bérlésre igényét legkésőbb a kívánt időpont előtt 24 órával jelezze felénk, egyéb esetben telefonon vagy személyesen tudunk információt adni, de előre foglalásra csak az űrlapon van lehetőség.

Mitől függ, hogy van-e szabad eszköz? 

Kajakjaink, kenuink, sup deszkáink szervezett túrákon is részt vesznek, és ezek döntik el, hogy van-e még szabad deszka arra az időpontra, illetve hogy korábban más kibérelte-e esetleg.


Kérjük adja meg póló méretét, hogy tudjuk mekkora mentőmellény kell

Kérjük adja meg a nevet és a címet, ahova a számlát kiállíthatjuk!
Bérlendő eszköz

 
Kérjük ide írja le, hogy melyik eszközből hány darabot szeretne bérelni. Ha bármi egyéni igénye, kérése van, itt jelezheti számunkra. Köszönjük!
Amennyiben rendelkezik kedvezményes kuponnal, azt ebben a mezőben adhatja meg.
Kérjük elolvasás után fogadja el adatvédelmi irányelveinket!
 
Kérjük elolvasás után fogadja el használati feltételeinket!
 

Rólunk írták...

Kosár