Ugrás a tartalomra
Jó időjárás garancia

SUP Deszka Bérlés

A Sup, napjaink egy igen kedvelt szabadidős és sporteszköze, és keresve sem találhatnánk ennek a sportnak az élvezetére ideálisabb helyet a Dunának ezen szakaszán, mint a felsőgödi Duna-part.  A Duna sodrása ezen a szakaszon kicsit mérsékeltebb, mivel viszonylag széles és pont 2 kőgát közé esik, így akár egy 2-3 órás evezésre is kényelmesen el tudunk menni egy helyben bérelt sup deszkával, minek során vízállástól függően eltérő, de mindig más miatt különleges látványvilág tárul elénk.

 

Bérelhető Sup deszkáink között megtalálható több különféle méret is, hogy a család minden súlyú tagja megtalálja a számára ideális méretű deszkát. Deszkáink terhelhetősége a maximum 90 kg terhelhetőségűtől egészen a 210 kg össz teherbírású deszkákig terjed, melyen akár 2 nehezebb felnőtt vagy kettő könnyebb és kettő kicsi gyermek is el tud evezni. Nagyobb csoportok számára tudunk biztosítani 7 személyes sup deszkát, aminek 550 kg a terhelhetősége.

 

Fedezze fel a Dunakanyar kapuját Sup deszkán állva!

 

Űrlap
Kötelezően kitöltendő mezőt jelöl

Kérünk ezt az űrlapot töltsd ki ha kajakot, kenut vagy sup deszkát szeretnél bérléshez lefoglalni előre. 

Bérelt kajakot, kenut vagy sup deszkát csak 24 órával a bérlési időpont előtt lehet lefoglalni.

Fontos!

A megrendelés csak a bérlés árának átutalása után válik véglegessé és eszközt is csak akkor tudunk foglalni. 

 

Az utalási adatokat email-ben küldjük el az űrlap beküldése után, mivel meg kell róla győződnünk, hogy az adott eszköz rendelkezésre fog állni a kívánt időpontban. Ez némi időt vesz igénybe, ha sürgős kérjük az űrlap beküldése után hívjon fel telefonon!

 

Megrendelő adatai
Eszköz választás
Mit szeretnél bérelni?
Amennyiben valamelyik eszközből több darabot szeretnél, vagy bármi egyéb kérésed van, kérünk itt írd le részletesen!
Kedvezmények
Kötelező elemek
Ide kattintva új ablakban nyílik meg: Használati és részvételi feltételek A kitöltött űrlap eredmények megmaradnak.
Ide kattintva új ablakban nyílik meg: Adatvédelmi irányelveink A kitöltött űrlap eredmények megmaradnak.
Az alábbi dokumentumok elfogadása mindenkinek kötelező, aki a a portálon megjelenő bármelyik programon részt vesz! Ha más valaki nevében regisztrálsz, akkor ezek elfogadásával azt is vállalod, hogy az álalad regisztrált résztvevővel ismerteted ezek tartalmát!