Ugrás a tartalomra
Jó időjárás garancia

VIP Vizitúrák - Kajak / Kenu / Sup túra a Te igényeid szerint!

Szervezd meg a saját vízitúrádat!

Amennyiben elfoglalt vagy, vagy csak nem szeretnél másokkal együtt tanulni, túrázni, de akár csak családi vagy baráti programot szeretnél szervezni akkor ezt a lehetőséget neked találták ki!

Hova szervezhetek VIP túrát / oktatást?!

A csónakházunk Gödön van, de a felszerelést el tudjuk szállítani szinte bárhova, természetesen az egyéni időpont ára mellé ilyen esetekben a szállítási költség is rárakódik.

Oktatás is lesz a program előtt?

Egyéni időpontjaink keretében nem csak túra, hanem alapos kajak, kenu, sup oktatással egybekötött program is igénybe vehető, így az sem probléma, ha a csapat nagy része nem tud evezni. 

Túravezetés:

Minden VIP túránkat gyakorlott túravezető kíséri, aki jól ismeri az adott vízterületet és felkészült annak aktuális vízállásából és specifikációiból. a Túravezető tartja az oktatást és gondoskodik a csapat biztonságáról, a legszebb útvonalról és hogy semmi érdekesről le ne maradjatok. 

Saját felszereléssel is lehet VIP vízitúrát rendelni?

Természetesen, de az ilyen igényt a hozni kívánt hajók típusával együtt jelezni kell nekünk előre és a túravezető hozza meg a végleges döntést, hogy az adott felszerelés alkalmas-e arra a terepre vagy sem. VIP túrák esetén az áron ez nem változtat!

Mennyibe kerül?

Az egyéni időpontok árai 1-4 főig értendők, 4 fő felett minden főnél +25% felár jön az alapárra

  • Hétköznapi VIP időpont (Gödön): 60 000 ft / 3.5 óra
  • Hétvégi VIP időpont (Gödön): 80 000 ft / 3.5 óra
  • Szállítás: 2500 ft / km / tréler (8-12 hajó) A távolságba az oda + visszaút is beleszámít és csak saját hajók szállítását vállaljuk

Milyen eszközöket vehetsz igénybe.

A tanulók és a rutinos túrázók is megtalálják a nekik való hajókat, mivel ezek szuper stabil, de mégis jó iránytartással és irányíthatósággal rendelkező kanadai túra kenuk és tengeri / óceáni túra kajakok, amiket a hazánkban tapasztalhatónál durvább körülményekre terveztek így a hazai vizeken a lehető legnagyobb biztonságot adják. Természetesen a kajakok választásánál figyelembe vesszük az egyéni igényeket, méreteket is.

Űrlap
Kötelezően kitöltendő mezőt jelöl
pl.: Példa Rendezvényszervező Kft. 2112 Budapest kis utca 1.

Résztvevők adatai: