Ugrás a tartalomra
Jó időjárás garancia

Kajak Bérlés

Csónakházunk szerencsés adottságának köszönhetően, épp a Duna-kanyar kapujában található, ezért ideális kiindulópont egy kis kajakozásra, ha szeretnénk a nyugalmat, a szabadságot és a friss dunai levegő illatát érezni, miközben egy lélegzetelállító látványvilág tárul a szemünk elé. 

 

Kajak kínálatunkból lehetőség nyílik bérlésre is a túrák mellett, így akár egyedül, akár családjával, vagy barátaival szeretne egy közös élményt ezen a csodás területen, itt a tökéletes alkalom.

 

Számos különféle vízi és vízparti látnivalót találhat, aki szeretné megismerni a varázslatos dunai és dunaparti élővilágot. De kajakkal könnyedén eljuthatunk közeli kihalt partokra, ahol zavartalanul és nyugalomban strandolhatunk távol a város zajától.

 

 

 

Kínálatunkban sokféle kajak bérelhető, hogy minden koszosztály és bármilyen evezési tudással rendelkező megtalálja a számára legjobban megfelelő vízi eszközt.

 

Űrlap
Kötelezően kitöltendő mezőt jelöl

Kérünk ezt az űrlapot töltsd ki ha kajakot, kenut vagy sup deszkát szeretnél bérléshez lefoglalni előre. 

Bérelt kajakot, kenut vagy sup deszkát csak 24 órával a bérlési időpont előtt lehet lefoglalni.

Fontos!

A megrendelés csak a bérlés árának átutalása után válik véglegessé és eszközt is csak akkor tudunk foglalni. 

 

Az utalási adatokat email-ben küldjük el az űrlap beküldése után, mivel meg kell róla győződnünk, hogy az adott eszköz rendelkezésre fog állni a kívánt időpontban. Ez némi időt vesz igénybe, ha sürgős kérjük az űrlap beküldése után hívjon fel telefonon!

 

Megrendelő adatai
Eszköz választás
Mit szeretnél bérelni?
Amennyiben valamelyik eszközből több darabot szeretnél, vagy bármi egyéb kérésed van, kérünk itt írd le részletesen!
Kedvezmények
Kötelező elemek
Ide kattintva új ablakban nyílik meg: Használati és részvételi feltételek A kitöltött űrlap eredmények megmaradnak.
Ide kattintva új ablakban nyílik meg: Adatvédelmi irányelveink A kitöltött űrlap eredmények megmaradnak.
Az alábbi dokumentumok elfogadása mindenkinek kötelező, aki a a portálon megjelenő bármelyik programon részt vesz! Ha más valaki nevében regisztrálsz, akkor ezek elfogadásával azt is vállalod, hogy az álalad regisztrált résztvevővel ismerteted ezek tartalmát!