Ugrás a tartalomra
kapcsolat@eveznijo.hu +36-30-919-8558
vízitúra ajándékutalvány és vízitúra kupon
Katt a képre a részletekért

Kajak bérlés

Csónakházunk szerencsés adottságának köszönhetően, épp a Duna-kanyar kapujában található, ezért ideális kiindulópont egy kis kajakozásra, ha szeretnénk a nyugalmat, a szabadságot és a friss dunai levegő illatát érezni, miközben egy lélegzetelállító látványvilág tárul a szemünk elé. 

Kajak kínálatunkból lehetőség nyílik bérlésre is a túrák mellett, így akár egyedül, akár családjával, vagy barátaival szeretne egy közös élményt ezen a csodás területen, itt a tökéletes alkalom.

Számos különféle vízi és vízparti látnivalót találhat, aki szeretné megismerni a varázslatos dunai és dunaparti élővilágot. De kajakkal könnyedén eljuthatunk közeli kihalt partokra, ahol zavartalanul és nyugalomban strandolhatunk távol a város zajától.

 

Kínálatunkban sokféle kajak bérelhető, hogy minden koszosztály és bármilyen evezési tudással rendelkező megtalálja a számára legjobban megfelelő vízi eszközt.

Kajak bérlés árak:

 

Hamarosan!

Eszköz bérlés Űrlap

Az alábbi űrlap kitöltésével jelezheti felénk, hogy mikor, mennyi időre, és milyen eszközt szeretne bérelni tőlünk. 

Fontos!

Csak akkor tudunk eszközt bérbeadni, ha a jelentkezők már gyakorlottak annak kezelésében, mivel a Dunán könnyen akár veszélybe is kerülhet, aki képzetlenül próbál vízre szállni. Aki nem jártas semilyen vízieszköz használatában, annak oktatásainkat tudjuk ajánlani: KAJAK | KENU | SUP OKTATÁSOK


Az űrlap beküldése után 48 órán belül válaszolunk hogy tudjuk-e teljesíteni a bérlési igényét.

Figyelem!

Az űrlap beküldése önmagában nem jelent semmilyen kötelezettséget a szolgáltatóra nézve, csak ha emailben visszaigazolta a megrendelés teljesítését.

Eszköz bérlésre igényét legkésőbb a kívánt időpont előtt 24 órával jelezze felénk, egyéb esetben telefonon vagy személyesen tudunk információt adni, de előre foglalásra csak az űrlapon van lehetőség.

Mitől függ, hogy van-e szabad eszköz? 

Kajakjaink, kenuink, sup deszkáink szervezett túrákon is részt vesznek, és ezek döntik el, hogy van-e még szabad deszka arra az időpontra, illetve hogy korábban más kibérelte-e esetleg.


Kérjük adja meg póló méretét, hogy tudjuk mekkora mentőmellény kell

Kérjük adja meg a nevet és a címet, ahova a számlát kiállíthatjuk!
Bérlendő eszköz

 
Kérjük ide írja le, hogy melyik eszközből hány darabot szeretne bérelni. Ha bármi egyéni igénye, kérése van, itt jelezheti számunkra. Köszönjük!
Amennyiben rendelkezik kedvezményes kuponnal, azt ebben a mezőben adhatja meg.
Kérjük elolvasás után fogadja el adatvédelmi irányelveinket!
 
Kérjük elolvasás után fogadja el használati feltételeinket!
 

Rólunk írták...

Kosár