Ugrás a tartalomra
Jó időjárás garancia

Kajak / Kenu / Sup Bérlés

Csónakházunk lehetőséget kínál különféle vízi eszközök bérlésére, hogy mindenki szabadon kedvére fedezhesse fel a Dunakanyar kapuját barátaival, családjával, vagy akár egymagában, ha épp ehhez van kedve.
 

Mit lehet pontosan bérelni és kinek ajánljuk?
 

SUP Deszka bérlés

Próbáld ki a legújabb őrületet, mely egy év alatt meghódította a világot! "Állj fel és evezz" a Magyar fordítása az angol Stand Up Paddle Board elnevezésű deszkának, amit csak SUP-nak rövidítenek. Csónakházunkban többféle méretben is kölcsönözhetők felfújhatós (felfújva) SUP deszkák, egészen 210 kg max terhelésig felfújhatós sup deszkák, melyek egy új különleges módját biztosítják csodálatos dunapartunk felfedezésének a "vizesebb oldalról". Evezhetsz rajta állva, térdelve, ülve, vagy akár csoroghatsz lefele kényelmesen elfekve és napozva a deszkádon, de akár négylábú társadat is magaddal viheted rajta egy kis evezésre. Könnyen siklik a vízen és nem kell különösebb gyakorlat a használatához, csak némi egyensúly érzék, így evezős sportokban járatlanok is egyből tudják használni.
 

1-2 személyes "Beülős" kajak bérlés:

 • 4-5m
 • Stabil kialakítás
 • Vízálló tároló rekeszek
 • Áramvonalas test
 • Kényelmes üléspozíció
 • Deréktámasz

Minden korosztálynak ideális folyami kajak, mely nagy stabilitás mellett, viszonylag kicsi ellenállással rendelkezik így ideális választás lehet gyorsabb sodrású szakaszokra és hosszabb, akár 1 vagy többnapos túrákra is. Elől és hátul is biztonsági légrekesszel és vízmentes tárolókkal rendelkezik, amiknek köszönhetően egy esetleges beborulás során nem telik fel teljesen vízzel, így könnyedén visszaállítható és egy mély vizes visszaszállás is kis ügyességgel megoldható.

 

3 személyes kenu bérlés:Kenu bérlés

 • 4m
 • Stabil kialakítás
 • Vízálló tároló rekeszek
 • Áramvonalas test
 • Kényelmes üléspozíció

A kenu a legalkalmasabb hosszabb, főként több napos túrák szervezésére, mivel sok felszerelést lehet bele pakolni üreges kialakítása miatt. Áramvonalas és méretéhez képest sok evezős fér el benne, így a gyorsabb sodrású szakaszokon, kőgátakon könnyebben át lehet jutni vele. Elejében és hátuljában rögzített műanyag hordók vannak, melyek alkalmasak a vízérzékeny felszerelések tárolására és egy borulás esetén meggátolják a kenu és vele együtt a felszerelés vízalá süllyedését is. Előszeretettel bérlik családok vagy nagyobb baráti társaságok is, mivel sok ember elfér egyben, igazi csapatépítő program.

 

Horgász kajak bérlés

 • Stabil kialakítású test
 • Több vízhatlan tárolórekesz
 • Kormánylapát
 • Horgászbottartó 4db
 • Pohár/üvegtartó
 • Hátulján gumis csónak lefogató
 • Állítható háttámlájú ülés
 • 1.5 kg horgony 15m kötéllel
 • Akku tartó és éjszakai fény

 

A horgászat szerelmesei mind ismerik az érzést, amikor foglalt a kívánt pecahely, vagy a partról nem megközelíthető, illetve nem vagy csak nagyon nehezen megdobható... Horgász kajakjaink segítségével végre ott is tudsz horgászni ahol eddig nem volt lehetséges így a új izgalmasabb vizeken is szerencsét lehet próbálni. Horgász kajakjaink stabilak, 140 kg össz terhelhetőségűek, így minden kellékedet magaddal viheted. A vízzáró tárolórekesznek köszönhetően nem kell aggódnod, hogy felszereléseid, értékeid eláznak, egy esőtől. A horgász kajakok teste levegővel van töltve, így nem tudnak elsüllyedni és poli etilén anyaguknak köszönhetően gyakorlatilag törhetetlenek, így a kis vízben sem kell aggódnod hogy kiszúrja valami.

 

Mega Sup Bérlés

Szeretnél valami különleges vízi élményt barátaiddal? Béreljetek Mega Sup Deszkát és evezzetek vele a nagy Dunán. Ekkorát még nem láttál... Az 5.5 méter hosszú és 155 cm széles, 7 felnőtt számára alkalmas deszkával igazi csapatsport az evezés. Érdemes legalább 5 fő vagy a felett használni, 7 fővel hasít mint a rakéta. Próbáld ki most!

Űrlap
Kötelezően kitöltendő mezőt jelöl

Kérünk ezt az űrlapot töltsd ki ha kajakot, kenut vagy sup deszkát szeretnél bérléshez lefoglalni előre. 

Bérelt kajakot, kenut vagy sup deszkát csak 24 órával a bérlési időpont előtt lehet lefoglalni.

Fontos!

A megrendelés csak a bérlés árának átutalása után válik véglegessé és eszközt is csak akkor tudunk foglalni. 

 

Az utalási adatokat email-ben küldjük el az űrlap beküldése után, mivel meg kell róla győződnünk, hogy az adott eszköz rendelkezésre fog állni a kívánt időpontban. Ez némi időt vesz igénybe, ha sürgős kérjük az űrlap beküldése után hívjon fel telefonon!

 

Megrendelő adatai
Eszköz választás
Mit szeretnél bérelni?
Amennyiben valamelyik eszközből több darabot szeretnél, vagy bármi egyéb kérésed van, kérünk itt írd le részletesen!
Kedvezmények
Kötelező elemek
Ide kattintva új ablakban nyílik meg: Használati és részvételi feltételek A kitöltött űrlap eredmények megmaradnak.
Ide kattintva új ablakban nyílik meg: Adatvédelmi irányelveink A kitöltött űrlap eredmények megmaradnak.
Az alábbi dokumentumok elfogadása mindenkinek kötelező, aki a a portálon megjelenő bármelyik programon részt vesz! Ha más valaki nevében regisztrálsz, akkor ezek elfogadásával azt is vállalod, hogy az álalad regisztrált résztvevővel ismerteted ezek tartalmát!