Ugrás a tartalomra
Jó időjárás garancia

Szigetcsép

A Ráckevei Soroksári Duna a folyónak egy különleges része, ami semmi mással nem összehasonlítható.  Vize áll, nincs sodrás, a vízszint állandó, így mindig ugyanazt a lenyűgöző látványt nyújtja, gazdag élővilágát több tanösvény mutatja be. Majosháza és környéke híres csodás vízitúra útvonalairól melyek akár egész napos kalandozásra is remek terepet nyújtanak.
Neszmély

A neszmélyi szigetek szépsége kevés helyszínnel ér fel, az egyik fő különlegességét a több helyen zúgó szerűen a mellékágba befolyó víz adja. Ezek miatt szinte minden vízállásnál különleges hangulatú túrát biztosít számunkra. Gazdag madárvilága az év számos időszakában különleges látvánnyal jutalmazza az ide vízitúrázókat. Garantált életre szóló élmény!
Neszmély

A neszmélyi szigetek szépsége kevés helyszínnel ér fel, az egyik fő különlegességét a több helyen zúgó szerűen a mellékágba befolyó víz adja. Ezek miatt szinte minden vízállásnál különleges hangulatú túrát biztosít számunkra. Gazdag madárvilága az év számos időszakában különleges látvánnyal jutalmazza az ide vízitúrázókat az őszi színkavalkád mellett.
Göd, Vác

Haladó kajak oktatásunk 2. szintje egy 6-7 órás igen húzós túra, ahol Gödtől felfelé indulunk és a hatalmas váci sarkantyúk által felerősített sodrást leküzdve egész a kompkötő szigetig evezünk fel egy zúgón keresztül, és azt megkerülve térünk vissza. A kompkötő sziget mögött igazi Szigetközféle érintetlen természetben gyönyörködhetünk.
Örvényes

Csodáld meg a Tihanyi félszigetet egy kajakban ülve és strandoljunk együtt az éppen megtetsző Balatoni strandon, ezen a 2 napos vízitúrán. A túra egyik napján egy Balaton átevezéssel is megpróbálkozunk, persze csak ha ezt az időjárási körülmények biztonságosan megengedik. Bárhogy is lesz, unatkozni nem fogunk, hiszen gyönyörű környékre megyünk...
Nagymaros

Sokan nem is tudják, hogy Nagymaros és Kismaros között milyen csodálatos szigetvilág van, melyek kajakkal és kenuval is remekül járhatók. Gyere velünk és fedezd fel ezeket a pici keskeny szigeteket, mellék és holtágakat, melyek érintetlen természeti csodaként bújnak meg a Duna bal partján. Ehhez csodálatos panoráma társul a szentendrei sziget csúcsára és egész Visegrádra.
Kiskunlacháza

A Ráckevei Soroksári Duna minden része csodaszép, de talán a legszebb ez az útvonal. Vízreszállást követően egyből délnek indulunk, és végigevezzük a Balabán csatornát, majd vissza fordulunk és átevezünk az Angyali Sziget és a Vesszőzátony sziget közti kis kristálytiszta vizű lagúnán, majd tovább megyünk északnak az Opera és a Sóskás sziget felé...
Dunaharaszti

Dunaharaszti a Ráckevei Soroksári Duna egy csodás környéke, melyet nem szabad kihagyni. Egymás érik a kis szigetek, mellékágak, nádlabirintusok, és közben vízimadarak széles tárházával is találkozhat az ide látogató, melyek a szokásosnál közelebb engedik az embert, mivel megszokták a jelenlétet, ugyan is sokan laknak a környéken és népszerű vízitúrahelyszín.
Dunaharaszti

Dunaharaszti a Ráckevei Soroksári Duna egy csodás környéke, melyet nem szabad kihagyni. Egymás érik a kis szigetek, mellékágak, nádlabirintusok, és közben vízimadarak széles tárházával is találkozhat az ide látogató, melyek a szokásosnál közelebb engedik az embert, mivel megszokták a jelenlétet, ugyan is sokan laknak a környéken és népszerű vízitúrahelyszín.Feliratkozás a következőre: Szigetkerülő túra