Ugrás a tartalomra
Jó időjárás garancia

Rólunk

A mai világban mindennapossá vált a rohanás, kapkodás, és emiatt számtalan olyan dolog marad el az emberek életéből, amit szüleink és további felmenőink egész életükön át űztek. Egyik ilyen program a vízitúrázás és a vízi sportok egyaránt, mivel ezek remek egész nyaras szórakozást kínáltak a vízparton és annak közelében élőknek, akár több napos / hetes kirándulásokat is tettek kajakjaikkal, kenuikkal, kielboatjaikkal, melyek sátorral, bográccsal és egyéb táborozási kellékkel voltak megpakolva. Egyben volt sport, szórakozás és közösség kovácsoló értéke is ezeknek a túráknak, ráadásul mivel helyben volt és a sátorozás ingyenes, így évente akár több alkalommal is hódolhattak szenvedélyüknek, a lelkesebbek minden hétvégén is vízre szálltak. Természetesen mondhatjuk, hogy akkor nem volt ennyi szórakozási lehetőség, külföldre sem lehetett menni, stb... 

Ebben a rohanó világban a fiatalok vízhez szoktatása egy medencés úszás oktatásra redukálódott, miközben Hazánk csodálatos vízi világa máig egyedülálló szépségű, amit mindenkinek meg kéne ismernie élete folyamán. 

Az Evezni Jó csapata eltökélten azon dolgozik hogy a vízitúra újra népszerű időtöltés legyen hazánkban és a fiatalok vízszeretete ne a strandolásban merüljön ki hanem az úszás elsajátítása után egyéb vízi sportokat is megismerhessenek, melyek szeretete általában egész élete során elkíséri az embert rengeteg örömöt csempészve ezzel az életünkbe.

Túráink szervezése során a tömegrendezvények helyett inkább a természet közeli élményszerzést igyekszünk szem előtt tartani, így gyakorta vezet utunk olyan vadregényes helyekre, ahol számtalan védett madár, emlős, vagy növény él, mivel Magyarország vízterületei igen gazdagok természeti kincsekben és gyakorta övezik a vízpartot NATURA 2000 besorolású védett területek is..

30
30

30

éves vízi tapasztalat
Mit is kínálunk?

Lehetőséget a kalandra, kikapcsolásra, sportra...

A biztonság az első!

Minőségi , stabil kajakok és megbízható mentőmellények...

Jó ár / érték arány!

Garantáltan életre szóló élmények várnak rád...

Profi túravezetők!

Túráinkat rutinos, a környék adottságait jól ismerő túravezetők kísérik...

Szabadban, szabadon...

A vadregényes vízitúra helyszínek az egész országban...
Bakancslistás élmények!

Evezz el velünk különleges helyekre!

Táti szigetek +Szénrakodó
Bakancslistás Túra

Táti szigetek +Szénrakodó

Göd
Bakancslistás helyszín!

Göd

Nagymaros - Visegrád
Bakancslistás Vízitúra

Nagymaros - Visegrád

Ipoly
Bakancslistás Túra

Ipoly

Tisza-tó
Bakancslistás helyszín

Tisza-tó

Duna
Bakancslistás helyszín

Duna

Szerezz életre szóló élményeket!
További bakancslistás programok...

Szerezz életre szóló élményeket!

Hasznos infók

Eredményeink

1000 +

Sikeres Túra

7500 +

Boldog Vízitúrázó

99 .5%

Pozitív értékelés

6

Vízbe borulás

Fizesd kajak vagy kenutúrád szép kártyáddal. vízitúra szép kártyával

Rólunk írták...

 

 

Kajak - kenu szakkereskedés