Ugrás a tartalomra
Jó időjárás garancia

Kedvcsináló Táti túra kezdő evezősöknek kenuval vagy kajakkalHa sosem eveztél még, akkor ez egy remek alkalom a kipróbálásra. Ezen a túrán a Táti Szigetvilág egy kis részét járjuk be és kievezünk a szigetek csúcsánál található Esztergomi Szénrakodó vízből kimagasló monumentális épületéhez is. A túra előtt a parton a vezetők rövid oktatásban részesítik a csapatot, ami elég ismeretet nyújt az útvonal biztonságos végigevezéséhez.

Vízitúra a Táti szigetek vadregényes világában naplementévelA Táti szigetek az év minden szakában csodálatos, mivel teljesen érintetlen fokozottan védett természetvédelmi terület, ahol ritka állatfajokkal is találkozhatunk. Ezen a túrán beevezzük a vadregényes Táti holtágakat, tartunk egy felfrissítő szünetet, hogy aztán az Esztergomi szénrakodó mellett elhaladva leereszkedjünk egészen a Bazilikáig, aminek a látványa a vízről is lehengerlő.

2. Bakancslistás Vízitúra: Dunakanyar csodái ->2 napos túraEgy különleges 2 napos túrára invitálunk benneteket, mely során a Dunakanyar legszebb részeit evezzük végig. Éjjel sátorban, vagy a parton alszunk, esetleg a közeli kempingben lehet szállást foglalni, nappal pedig evezünk, strandolunk, pihenünk, eszünk és iszunk, miközben az ország leggyönyörűbb helyeit fedezzük fel kajakban vagy kenuban ülve.

Dunai naplementében evezős kezdő kajak oktatásKezdő kajak oktatásunkat mindenkinek szívesen ajánljuk, aki még nem kajakozott, vagy csak rége, 1-2 alkalommal esetleg. A program folyamán csodás naplementében fedezzük fel a Dunát és gyakoroljuk a parti elmélet alatt megismert evezési technikákat. Gyertek és tanuljatok meg kajakozni ezen a lélegzetelállító kilátással kísért naplementés oktatáson.

Esti hódles - ismerd meg jobban a Dunai hódok világátHa szereted a hódokat, akkor egy olyan lehetőséget kínálunk neked, amit nem hagyhatsz ki. Figyeld meg őket a természetes élőhelyükön, amint épp teszik mindennapi (esti) dolgukat, mosakodnak, esznek, a gyerekek játszanak. Itt feltétel, hogy tudjál kenuzni vagy kajakozni, amennyiben nem, kérünk előbb egy oktatásra gyere el, mert ez egy éjszakai túra...

Dunai naplementés kezdő kenu oktatásKezdő kenu oktatásainkon a Dunakanyar kapujában teszünk egy csodálatos túrát, amin résztvevőink, a lélegzetelállító kilátás és a Duna nyugalma élvezése mellett elsajátítják, hogyan kell egy kenuban evezni, vagy éppen irányítani azt. A túra folyamán egész lassú vízből indulunk, és haladunk egyre durvább terepekre, ahogy a csapat egyre ügyesebb lesz!

Teliholdas kajak és kenu túra naplementével és holdkeltévelA naplementés vízitúráknál kevés szebb dolog van a világon, de ha mindezt egy telihold keltével kötjük össze, az még különlegesebb élménnyel ajándékozza meg a résztvevőket. Ezen a túrán Naplementében indulunk el világítással felszerelt kajakjainkkal és kenuinkkal, majd sötétedés után lassan a Teliholdat is megpillantjuk, amit ezüst hidat fest a Dunára.

Naplementés ártéri evezés a galériaerdőben + patakonLátogasd meg velünk a Gödi ártéri galériaerdőket, melyek különleges hangulatukkal elvarázsolnak és biztosan életre szóló élményekkel gazdagítanak. A fák között kanyarogva a beszűrődő napsugarak lágyan simogatnak, miközben a változatos madárvilág csivitelésétől hangos az erdő. Ez egy igazi bakancslistás élmény, amit senki sem hagyhat ki.

Evezz párban (20-30 éveseknek) Párkereső Kenutúra SütögetésselPáros párkereső kenutúránk egy különleges lehetőséget biztosít résztvevőinek, mivel itt olyan szingli hölgyekkel és urakkal ismerkedhettek meg, akiket szintén vonz a víz és szeretnek rajta evezni. A résztvevők párosával ülnek 1-1 kenuba, az urak kormányoznak, a hölgyek pedig eveznek és időnként cserélnek, hogy mindenki mindenkivel evezzen egy hajóban...

Ártéri galériaerdős Kajak - Kenu KalandAz ártéri erdők világa nagy vízállásnál különleges helyszínt kölcsönöz nekünk egy kis lapátolásra. Csatlakozz hozzánk és fedezd fel velünk ezeket a varázslatos galériaerdőket, ahol a fák között szinte álló vízzel találkozhatunk, aminek köszönhetően olyanok is könnyedén végig tudnak evezni, akik még sosem próbáltak vízi eszközzel túrázni.

Evezz párban (50-60 éveseknek) Párkereső Kenutúra SütögetésselPáros párkereső kenutúránk egy különleges lehetőséget biztosít résztvevőinek, mivel itt olyan szingli hölgyekkel és urakkal ismerkedhettek meg, akiket szintén vonz a víz és szeretnek rajta evezni. A résztvevők párosával ülnek 1-1 kenuba, az urak kormányoznak, a hölgyek pedig eveznek és időnként cserélnek, hogy mindenki mindenkivel evezzen egy hajóban...

Ártéri galériaerdős Kajak - Kenu KalandAz ártéri erdők világa nagy vízállásnál különleges helyszínt kölcsönöz nekünk egy kis lapátolásra. Csatlakozz hozzánk és fedezd fel velünk ezeket a varázslatos galériaerdőket, ahol a fák között szinte álló vízzel találkozhatunk, aminek köszönhetően olyanok is könnyedén végig tudnak evezni, akik még sosem próbáltak vízi eszközzel túrázni.