Ugrás a tartalomra
Jó időjárás garancia

Kezdő 1. gyakorló kenutúraA kezdő kenusoknak szánt gyakorló túrát azoknak ajánljuk, akik már tudnak kenuzni egy kicsit, de fejlődni szeretnének. A túravezető segít evezéstechnikátok javításában és a vízismeret fejlesztésében, miközben az adott vízállásnál a legszebb útvonalon vezeti a csapatot. Ez az 1-es kezdő túra kifejezetten Vác felé indul, mivel a Dunakeszi felé induló 2-es túrának már egy nagyobb gyakorlottság a feltétele.

Evezz párban (20-30) Ismerkedős Kenutúra SütögetésselPáros párkereső kenutúránk egy különleges lehetőséget biztosít résztvevőinek, mivel itt olyan szingli hölgyekkel és urakkal ismerkedhettek meg, akiket szintén vonz a víz és szeretnek rajta evezni. A résztvevők párosával ülnek 1-1 kenuba, az urak kormányoznak, a hölgyek pedig eveznek és időnként cserélnek, hogy mindenki mindenkivel evezzen egy hajóban...

Bakancslistás vízitúra - Dunaharaszti felfedezéseDunaharaszti a Ráckevei Soroksári Duna egy csodás környéke, melyet nem szabad kihagyni. Egymás érik a kis szigetek, mellékágak, nádlabirintusok, és közben vízimadarak széles tárházával is találkozhat az ide látogató, melyek a szokásosnál közelebb engedik az embert, mivel megszokták a jelenlétet, ugyan is sokan laknak a környéken és népszerű vízitúrahelyszín.

Kezdő SUP oktatás egy békés pici tavonHa szeretnél megtanulni SUP deszkán állva evezni, de a Duna számodra túl erős terepnek bizonyulna, akkor ezt a programot Neked találták ki! Ezen a pici, békés tavon mindenki könnyen és biztonságosan elsajátíthatja az alapokat és megtanulhatja, hogyan szálljon fel / le szárazon a deszkára (-ról), miközben egy különleges panorámájú helyen lazítunk.

Dunai naplementében evezős kezdő kajak oktatásKezdő kajak oktatásunkat mindenkinek szívesen ajánljuk, aki még nem kajakozott, vagy csak rége, 1-2 alkalommal esetleg. A program folyamán csodás naplementében fedezzük fel a Dunát és gyakoroljuk a parti elmélet alatt megismert evezési technikákat. Gyertek és tanuljatok meg kajakozni ezen a lélegzetelállító kilátással kísért naplementés oktatáson.

Sup Gerinctorna - Egy eldugott pici tavonMost egyszerre tehetsz az egészségedért és lehetsz részese egy életre szóló élménynek csodálatos nyugodt környezetben a Golden Palace Hotel pici zárt taván képzett oktatónk segítségével, aki végig gondoskodik a kellő segítségről és a biztonságotokról is. Megmutatja a gyakorlatokat nehezebb és könnyebb verzióban is azok számára, akik eleinte még kevésbé hajlékonyak.

Dunai naplementében evezős kezdő kajak oktatásKezdő kajak oktatásunkat mindenkinek szívesen ajánljuk, aki még nem kajakozott, vagy csak rége, 1-2 alkalommal esetleg. A program folyamán csodás naplementében fedezzük fel a Dunát és gyakoroljuk a parti elmélet alatt megismert evezési technikákat. Gyertek és tanuljatok meg kajakozni ezen a lélegzetelállító kilátással kísért naplementés oktatáson.

Esti hódles - ismerd meg jobban a Dunai hódok világátHa szereted a hódokat, akkor egy olyan lehetőséget kínálunk neked, amit nem hagyhatsz ki. Figyeld meg őket a természetes élőhelyükön, amint épp teszik mindennapi (esti) dolgukat, mosakodnak, esznek, a gyerekek játszanak. Itt feltétel, hogy tudjál kenuzni vagy kajakozni, amennyiben nem, kérünk előbb egy oktatásra gyere el, mert ez egy éjszakai túra...

Kajakos / Kenus Pergetős HorgásztúraA kajakos és a kenus horgászat megad egy olyan szabadságot, amit a csónakos sosem fog, mivel egész kis vízben is meg tudsz állni, nem kell aggódnod a motor miatt, áradás alatt akár az ártéri galériaerdőkbe is könnyedén be tudsz menni. A kajakos / kenus pergető horgászat a legvízközelibb horgász élmény, amit csak el tudsz képzelni, korlátlan lehetőségekkel.

Naplementés kezdő 2. gyakorló kenutúraA kezdő kenusoknak szánt gyakorló túrát azoknak ajánljuk, akik már tudnak kenuzni egy kicsit, de fejlődni szeretnének. A túravezető segít evezéstechnikátok javításában és a vízismeret fejlesztésében. Ez az 2-es kezdő túra Dunakeszi felé indul a Homokszigetig, majd onnan vissza a kiindulópontra, amihez már jobb, ha az 1-es gyakorló túrán begyakoroltad a kenu irányítását.

Dunai naplementés kezdő kenu oktatásKezdő kenu oktatásainkon a Dunakanyar kapujában teszünk egy csodálatos túrát, amin résztvevőink, a lélegzetelállító kilátás és a Duna nyugalma élvezése mellett elsajátítják, hogyan kell egy kenuban evezni, vagy éppen irányítani azt. A túra folyamán egész lassú vízből indulunk, és haladunk egyre durvább terepekre, ahogy a csapat egyre ügyesebb lesz!

Sup Jóga - Egy eldugott pici tavonA Hotel Golden Place privát taván nem kell a kíváncsi szemektől tartanod, így igazán magadra tudsz fókuszálni. A gyakorlatokat úgy állítom össze hogy teljesen kezdő és haladó is tudja élvezni, ha szükséges személyre szabott gyakorlatokkat is kaphatsz, hogy a saját tempódban fejlődhess.