Ugrás a tartalomra
Jó időjárás garancia

Program kezdése

Milyen túra lesz?

Választható vízitúra eszközök

Tengeri túrakajak (1 személyes)

Program időtartama

Ár / fő

20 000Ft.

Találkozó helyszíne:

2132 Göd, Kádár u. 46. Golden Palace beltéri medence

Vízterület neve:

A kezdő kajakos biztonsági oktatás alkalmakon az alábbi program vár a résztvevőkre:

  • Vízbe borulás
  • Vízbe borulás hullámköténnyel
  • Társmentés
  • Kajak élezése, döntése

A Vízbe borulást azért fontos kipróbálni, mert ezen a tanfolyamon később előfordulhat, hogy valaki beborul, és ilyenkor nagyon fontos, hogy ne fuldoklás legyen belőle, hanem szép nyugodtan oldja meg még akkor is, ha épp hullámkötény van rajta, és nem esik ki a kajakból magától. Ezt itt biztonságos keretek között, segítséggel gyakorolhatjátok és innentől a vízbe borulás csak egy jó élmény marad :)

A társmentésnél megtanuljuk, hogyan tudunk valakit mély vízből kimenteni úgy, hogy visszaültetjük a kiürített kajakba 1 perc alatt. Ez nagyon hasznos tudásanyag még melegben is, mivel egy vízzel teli kajakkal nagyon nehéz több 100 métert úszni kifele a Balatonból is, hát még a Duna közepéről.

Az élezésnél megtanulod a kajak alap szintű döntését, megismered a másodlagos stabilitás jelentését és kitapasztalod a boruláspontját is. 

Szóval egy sűrű eseménydús 2 órában lesz részünk egy kellemes meleg vizű medencében, csodaszép környezetben. 

Kik jöhetnek erre az alkalomra?

Ez a program azoknak szól, akik már tudnak, szoktak kajakozni, vagy részt vettek 3 órás kezdő kajak oktatásunkon, szeretnék fejleszteni a kajakozási tudásukat és kipróbálni magukat biztonságos körülmények között nehezebb szituációkban is! Abban az esetben, ha valaki még sosem evezett, vagy csak egyszer-kétszer evezgetett, annak előbb valamelyik kezdő kajak oktatási programunkat ajánljuk, amik ide kattintva megtekinthetők: Oktatásaink

Mit kell hozni az oktatásra?

Van kültéri és beltéri medence is, leginkább fürdőruha az ideális öltözet, kiegészítőnek egy vízi cipő jobb tapadást biztosít bizonyos helyzetekben, illetve egy úszósapka jól jöhet. Neoprén ruha max a nagyon fázósaknak lehet hasznos.

Milyen meleg a víz?

Minimum 30 fokosak a medencék, így fázni nem fogunk.

Milyen felszerelést biztosítunk? 

Extra stabil tengeri kajakok, mentőmellény, evező. Az épületben öltöző áll rendelkezésre zárható szekrényekkel, ahová értékeiteket tudjátok tenni az oktatás idejére.

Szauna használat is benne van az árban!

A program ára magába foglalja a létesítmény szaunájának a használatát, így az oktatás végén egy kis izzadásra is sort keríthetünk :)

Milyen látnivaló van a közelben?

Túravezető

Kötelezően kitöltendő mezőt jelöl

Kérünk ezt az űrlapot annyiszor töltsd ki, ahány főt szeretnél regisztrálni.

Ha az időjárás előrejelzés rossz időt mond, esőben is meg lesz tartva a túra?

Természetesen nem, ha biztos hogy eső lesz a túrát azonnal lemondjuk 2 órával az indulása előtt telefonon, ha pedig a túra közben, vagy közvetlenül előtte kezd el úgy esni, hogy a túrát félbe kell szakítani, akkor új időpontot lehet választani a pótlásra, illetve vissza lehet kérni a befizetett összeget. Hosszabb távon az időjárás előrejelzések pontossága általában a nullához közelít, így ha tetszik a túra, inkább regisztrálj be, mintsem a végén jó időben otthon ülj és lemaradj róla!

Fontos!

A regisztráció csak a túra árának átutalása után válik véglegessé és helyet is csak akkor tudunk foglalni.. Az utalási adatokat email-ben küldjük el az űrlap beküldése után általában max 5-10 perc.

 

Résztvevő adatai
Választott felszerelés és méretek
Tengeri túrakajak (1 személyes)
Kérjük a fent említett eszközök közül válassz egyet, amivel részt szeretnél venni, ha a választott eszközzel kapcsolatban bármi extra kérésed van (pl: balos evező,...), azt kérjük itt jelezd. A túravezetők adott esetben a választott eszközt felülbírálhatják, ha ez indokolt.
Hogy tudjuk, mekkora mentőmellényből hány darabra  lesz szükség a túrán.
cm
A vízitúra eszközök jelentős részénél fontos a felhasználó magassága, pl a kajak hosszának kiválasztásakor... 
Add ezt a túrát ajándékba valakinek!
Amit ide írsz, az lesz az elküldött levél címe
Írj egy rövid, kedves üzenetet annak, akinek az ajándékot szánod, ez lesz a levél szövege, az ajándék túra részletei előtt.
Add meg a nevét, az email címét és, hogy mikor küldjük el, illetve, írj hozzá címet, meg szöveget és mi elküldjük ajándékba e-mail formájában például születésnapra, névnapra, karácsonyra, vagy csak úgy amikor egy szerettednek örömet szeretnél szerezni...
Kedvezmények
6 év alatti gyermekek számára a túra ingyenes
Amennyiben saját kajakoddal jössz, -50% kedvezményt tudunk adni a túra árából, így ennyivel kevesebbet utalj majd. A kajak szállításáról nem tudunk gondoskodni, azt Neked kell megoldani. 
Kötelező elemek
Ide kattintva új ablakban nyílik meg: Használati és részvételi feltételek A kitöltött űrlap eredmények megmaradnak.
Ide kattintva új ablakban nyílik meg: Adatvédelmi irányelveink A kitöltött űrlap eredmények megmaradnak.
Ide kattintva új ablakban nyílik meg: Felelősség átvállalási nyilatkozat A kitöltött űrlap eredmények megmaradnak.
Az alábbi dokumentumok elfogadása mindenkinek kötelező, aki a a portálon megjelenő bármelyik programon részt vesz! Ha más valaki nevében regisztrálsz, akkor ezek elfogadásával azt is vállalod, hogy az álalad regisztrált résztvevővel ismerteted ezek tartalmát!