Ugrás a tartalomra
kapcsolat@eveznijo.hu +36-30-919-8558

Kajak bérlés

Csónakházunk szerencsés adottságának köszönhetően, épp a Duna-kanyar kapujában található, ezért ideális kiindulópont egy kis kajakozásra, ha szeretnénk a nyugalmat, a szabadságot és a friss dunai levegő illatát érezni, miközben egy lélegzetelállító látványvilág tárul a szemünk elé. 

Kajak kínálatunkból lehetőség nyílik bérlésre is a túrák mellett, így akár egyedül, akár családjával, vagy barátaival szeretne egy közös élményt ezen a csodás területen, itt a tökéletes alkalom.

Számos különféle vízi és vízparti látnivalót találhat, aki szeretné megismerni a varázslatos dunai és dunaparti élővilágot. De kajakkal könnyedén eljuthatunk közeli kihalt partokra, ahol zavartalanul és nyugalomban strandolhatunk távol a város zajától.

 

Kínálatunkban sokféle kajak bérelhető, hogy minden koszosztály és bármilyen evezési tudással rendelkező megtalálja a számára legjobban megfelelő vízi eszközt.

Kajak bérlés árak:

 

Hamarosan!

Rólunk írták...

Erika és Dávid remek túravezető páros. Figyelmesek, jól felkészültek. Gyönyörű helyekre visznek el és végig biztonságban éreztem magam velük. Szerettel ajánlom őket, ha vadregényes vízi túrákra vágysz.

Közzétette: Kinga Horváth – 2021. július 11., vasárnap

Abszolút ajánlom a kajaktúrájukat 🤩😍 Mi az egész napos Nagymaros-Göd lecsurgós maratonjukon vettünk részt, eszméletlen...

Közzétette: Tímea Kovács – 2021. július 2., péntek

Kedves, profi túra vezetők! ❤️ Csodàs helyekre mehettünk velük! 😁 Mi legközelebb is megyünk! 🛶

Közzétette: Marianna Pongrácz – 2021. július 12., hétfő

Kosár