Ugrás a tartalomra
kapcsolat@eveznijo.hu +36-30-919-8558

Duna Vízállás Előrejelzés

Alábbi oldalunkon a Duna vízállásának előrejelzését tekinthetik meg látogatóink. A választott település nevére kattintva új ablakban nyílik meg az adott településnél mért aktuális vízállás és a várható előrejelzés is.

A vízállás minden folyóvízi tevékenységnél kulcsfontosságú szerepet kap, éppúgy a kajakozás, kenuzás és sup deszkás evezés során, mint a kajakos horgászatnál. Részletes leírást talál az egyes vízállások főbb tulajdonságairól az alábbi oldalon: Vízállás előrejelzés

 

Duna vízállás mérő pontok:

A vízállás változása csodásan változtatja a Duna partvonalát, ugyanakkor veszélyeket is hordozhat magában. Mielőtt egyedül vízre száll ismerje meg a vízállás változásával járó fontos szempontokat, vagy jelentkezzen vezetett túráinkra.

 

Rólunk írták...

Erika és Dávid remek túravezető páros. Figyelmesek, jól felkészültek. Gyönyörű helyekre visznek el és végig biztonságban éreztem magam velük. Szerettel ajánlom őket, ha vadregényes vízi túrákra vágysz.

Közzétette: Kinga Horváth – 2021. július 11., vasárnap

Abszolút ajánlom a kajaktúrájukat 🤩😍 Mi az egész napos Nagymaros-Göd lecsurgós maratonjukon vettünk részt, eszméletlen...

Közzétette: Tímea Kovács – 2021. július 2., péntek

Kedves, profi túra vezetők! ❤️ Csodàs helyekre mehettünk velük! 😁 Mi legközelebb is megyünk! 🛶

Közzétette: Marianna Pongrácz – 2021. július 12., hétfő

Kosár