Ugrás a tartalomra
Jó időjárás garancia

Csapatépítő vízitúra

A csapatépítő túra egy kifejezetten cégek számára kialakított programcsomag, mely során gyors oktatást követően mindenki vízre száll és akár több játékos feladatban vesz részt (opcionális), mind csapatban, mind pedig egyénileg, külön feladatot is kaphatnak a résztvevők. Csapatépítőket az ország bármely vízterületére szervezünk, egyéni igény alapján.

Csapatépítő vízitúra

 

Miért jó csapatépítő a vízitúra?

A több személyes hajók kezelése remek csapatépítő program, mivel a hajók több ember minél tökéletesebb összhangjával irányíthatóak megfelelően, így mind a 2 személyes kajakok, mind a 3 személyes kenuk meghajtása és kormányzása is remek egységet, csapatmunkát erősítő feladat.

csapatépítő vízitúra duna

 

Csapatépítő túráinkon választható különféle program a lazítós strandolóstól a kalandokkal teli vagy sportos túrán keresztül egészen a lazítós természetben elmélyülősig. Fel vagyunk készülve akár nagyobb csoportok fogadására is.

 

kajakos csapatépítő vízitúraA résztvevőknek használniuk kell, logikájukat és izomerejüket is egyaránt így a nap végére, nem csak a csapat kovácsolódik össze, de mindenki kellemesen el is fárad, és a felhőtlen kikapcsolódás után jól fognak pihenni és számos új emlékkel,  megújult erővel munkába állni a hétvége után. 

 

naplementés csapatépítő vízitúra sütögetéssel

 

Mennyi ideig tart egy ilyen csapatépítő?

Ez teljes mértékben igény és megbeszélés kérdése, de érdemes legalább 3-6 órásra, mivel repül az idő, ha az ember jól érzi magát és ez jelen esetben garantált.

 

csapatépítő vízitúra kajakkal kenuval naplementével

 

Csapatépítő evezés után bográcsozás vagy szalonnasütés? Lehetséges!

A túra után természetesen enni is kell valamit, a mozgástól alapból, a vízen, pedig még jobban megéhezik az ember, így a Gödi helyszínű programok után grillező, bográcsozó lehetőséget biztosítunk néhány méterre a csónakháztól. Akár több 100 fő létszámra is rendezvénysátorral.

csapatépítő vízitúra bográcsozással, szalonnasütéssel.

Részletekkel kapcsolatban keressen minket elérhetőségeinken, illetve töltse le katalógusunkat ide kattintva:

Csapatépítő Vízitúra Program Katalógus Letöltése

Űrlap
Kötelezően kitöltendő mezőt jelöl
pl.: Példa Rendezvényszervező Kft. 2112 Budapest kis utca 1.

Résztvevők adatai: