Ugrás a tartalomra
kapcsolat@eveznijo.hu +36-30-919-8558

Sup Deszka Bérlés

A Sup, napjaink egy igen kedvelt szabadidős és sporteszköze, és keresve sem találhatnánk ennek a sportnak az élvezetére ideálisabb helyet a Dunának ezen szakaszán, mint a felsőgödi Duna-part. 

A Duna sodrása ezen a szakaszon kicsit mérsékeltebb, mivel viszonylag széles és pont 2 kőgát közé esik, így akár egy 2-3 órás evezésre is kényelmesen el tudunk menni egy helyben bérelt sup deszkával, minek során vízállástól függően eltérő, de mindig más miatt különleges látványvilág tárul elénk.

Bérelhető Sup deszkáink között megtalálható több különféle méret is, hogy a család minden súlyú tagja megtalálja a számára ideális méretű deszkát. Deszkáink terhelhetősége a maximum 90 kg terhelhetőségűtől egészen a 210 kg össz teherbírású deszkákig terjed, melyen akár 2 nehezebb felnőtt vagy kettő könnyebb és kettő kicsi gyermek is el tud evezni.

Fedezze fel a Dunakanyar kapuját Sup deszkán állva!

 

Sup bérlés Ár:

Rólunk írták...

Erika és Dávid remek túravezető páros. Figyelmesek, jól felkészültek. Gyönyörű helyekre visznek el és végig biztonságban éreztem magam velük. Szerettel ajánlom őket, ha vadregényes vízi túrákra vágysz.

Közzétette: Kinga Horváth – 2021. július 11., vasárnap

Abszolút ajánlom a kajaktúrájukat 🤩😍 Mi az egész napos Nagymaros-Göd lecsurgós maratonjukon vettünk részt, eszméletlen...

Közzétette: Tímea Kovács – 2021. július 2., péntek

Kedves, profi túra vezetők! ❤️ Csodàs helyekre mehettünk velük! 😁 Mi legközelebb is megyünk! 🛶

Közzétette: Marianna Pongrácz – 2021. július 12., hétfő

Kosár