Ugrás a tartalomra
kapcsolat@eveznijo.hu +36-30-601-8247

Lecsurgós túra

A lecsurgós kajak, kenu és sup túrák időtartama nagyon változó lehet (2 órától akár több nap is), mivel a túra hossza attól függ, mennyire északról indulunk és meddig szeretnénk lecsurogni. Alacsony fizikai megterheléssel járó lazítós program, mivel a sodrás alapból menetirányba viszi a hajókat, csak akkor kell evezni ha szeretnénk és akkor is könnyű. Útközben számos csodás partszakasz , holtág, sziget és homokpad található ahol megállhatunk pihenni nézelődni, strandolni. Élményekkel teli látványos kikapcsolódás, akár idősebbeknek vagy kisgyermekes családoknak is.

Kutyás kajak és kenu túra a Dunakanyarban

Túra indulásának időpontja

Egész évben csak magunknak szerveztünk programokat elsősorban, így most ez a program szóljon kis kedvenceinkről és vigyük el őket egy felejthetetlen egynapos programra. 

Eddig is előfordult 1-2-3 kutya a túrákon és jellemzően nagyon jól érezték magukat, erre a túrára azt szeretnénk összehozni, hogy ne 2-3 kutya legyen, hanem minden hajóban legalább 1 kutyus is helyet kapjon...

Túra indulásának helyszíne

Nagymaros
Váci út 53 melletti sólyapálya (csónak lehordó)
Magyarország

Lecsurgós, naplementébe érkező élménytúra Nagymaros és Göd között

Túra indulásának időpontja

Gyere el erre a programra, ha szeretnéd megnézni a dunakanyar legszebb vízparti helyeit kenuból, vagy kajakból nézve, és lecsurogni Nagymarosról Gödre egy napos túránkon!

Út közben több olyan mellék, és holtágat fedezünk fel, és különböző szigetek körül evezgetünk, amik élővilága nem mindennapi. Előfordulhat, hogy kacsát, gémet, kócsagot, vagy hódot is megfigyelhetünk eredeti élőhelyén ezen a programon.

Az utat több pihenővel is megszakítjuk, hogy együnk, igyunk, pihenjünk. Az ebédet Verőcén töltjük 13:00 körül, ahol büfék, cukrászda, és étterem is megtalálható, de előtte-utána nem árt, ha készülsz hideg élelemmel és bőséges vízzel a túrára.

Túra indulásának helyszíne

Nagymaros
Váci út 53. Duna-parton
Magyarország

Naplementés evezős túra Táton :)

Túra indulásának időpontja

Használ ki a nyár végi kellemes időjárást és evezd körbe a Táti szigeteket kajakkal vagy kenuval dunai naplementébe hajlóan!

Tát különleges, védett élővilága mindig lenyűgöző látványt nyújt, de út közben megcsodálhatod távolból az esztergomi bazilikát és megkerülheted egy régi szénrakodó épület monumentális maradványait is.

A túrára biztosítjuk a szakszerű túravezetést, kötelező felszerelést, mentőmellényt, evezőt, stabil és tárolórekeszekkel ellátott kajakokat, kenukat.

Hozz magaddal: napolaj, papucs, vagy vízicipő, kalap, vagy sapka, törölköző, víz, hideg élelem.

Túra indulásának helyszíne

Tát
Kis Duna Gát
Magyarország

Táti szigetek körbeevezése 6 órában vasárnap délután

Túra indulásának időpontja

Dobd fel a vasárnap délutánt egy könnyed, de felejthetetlen vízi programmal Táton, ahol egy elhagyatott szénrakodó "csontvázán" keresztül megtekintheted az Eszergomi bazilikát, és körbeevezheted a Táti szigetet 6 órában!

A Táti szigetek gyönyörű vadregényes partja ritka állatfajokban gazdag, amit körbeevezhetsz a nagy Dunán lecsurogva, majd a holt, vagy a mellék Duna ágakban álló vízen lapátolhatsz visszafelé a kiinduló pontra, ami a Kis Duna Gát.

Erre a túrára készülj hideg élelemmel, papuccsal/úszócipővel, törölközővel, vízzel, napolajjal, fürdőruhával.

Mi biztosítjuk: a hajókat, evezőket, mentőmellényeket és a túravezetést.

Túra indulásának helyszíne

Tát
Kis Duna Gát
Magyarország

Lecsurgós élménytúra Nagymaros és Göd között

Túra indulásának időpontja

Vegyél részt egy egész napos felejthetetlen élményekkel teli vízitúrán, ahol felfedezzük Nagymaros gazdag élővilággal megáldott szigeteit, átevezünk Szigetcsúcsra, és sokat strandolunk, jókat eszünk, majd lassan leereszkedünk Felsőgödre.

Út közben több természeti kincsekben bővelkedő holt, és mellék Duna ágat is megtekintünk, és több helyen is megállunk, hogy felfrissítsük magunkat. Többek között: Kismaros, Verőce, Sződliget partjain is kikötünk.

Tedd élményekben dússá a nyarat, és evezz velünk, mert evezni JÓ! :)

Túra indulásának helyszíne

Nagymaros
Váci út 53.
Magyarország

Nagymaros - Göd Lecsurgós maraton

Túra indulásának időpontja

Lépj ki a szürke hétköznapokból, és evezz velünk Nagymaros és Göd között a Duna vadregényes partszakaszain, hol lazán ejtőzve, hol kicsit jobban evezve, de a legtöbb, és legkülönlegesebb látnivalót felsorakoztató túránkon!

Vegyél részt egy több megállós, strandolós élménytúrán, melyen sok szép, és nyugodt mellék, és holtágat fedezünk fel Nagymaroson, majd átevezünk Szigetcsúcsra, ahol az első pihenőt töltjük, majd vissza a túlpartra, hogy vitessük magunkat a sodrással a következő úti cél felé.

Túra indulásának helyszíne

Nagymaros
Váci út 53.
Magyarország

Táti szigetek körbejárása dunai strandolással

Túra indulásának időpontja

Tát egy csodás érintetlen mikroszféra, melyet most lehetőséged nyílik egy egész napon át bejárni és minden csodáját nyugodtan kényelmes tempóban megtekinteni. Nem kell profi kajakos vagy kenusnak lenned hogy részt vehess, mivel itt se sodrás, se hullámok, csak a tükörsima víz és az érintetlen természet, ráadásul túravezetőink segítenek a választott evezős hajó használatának elsajátításában. 

Túra indulásának helyszíne

Tát
Kis-Duna Gát
Magyarország

Neszmélyi szigetek bejárása 6 órában

Túra indulásának időpontja

Ez egy kicsit nagyobb lélegzetvételű túra, de a Neszmélyi-szigetekhez még ez sem biztosít teljes bejárást, csupán egy nagyobb részét nézhetjük meg mint 3 óra alatt.

Kezdőknek szintén ideális, ha rendelkeznek némi erőnléttel, mivel 6 óra alatt kényelmesen haladva is el fog fáradni mindenki kellemesen :) Ha még soha nem eveztél, akkor sem kell aggódni, a terep könnyű, túravezetőink segítenek elsajátítani a választott eszköz használatát. 

A túra folyamán több helyen is megállunk, kiszállunk kicsit pihenni, csobbanni egyet akár, viszont vendéglátó egységek a túra során most nem esnek útba.

 

Túra indulásának helyszíne

Neszmély
Hajóskanzen
Magyarország

Neszmélyi-szigetek rövid felfedezése vízitúrával

Túra indulásának időpontja

Egy csodálatos túra a Neszmélyi-szigetvilágba, ahol a Duna egy szinte érintetlen szakaszát fedezzük fel.
 

Az sem baj, ha sosem ültél még kajakban, kenuban, vagy épp a sup deszkát szeretnéd most kipróbálni, a túra során túravezetőink segítenek elsajátítani a választott eszköz használatát. 

Túra indulásának helyszíne

Neszmély
Hajóskanzen
Magyarország

Csorogj haza Pestre - Verőcéről

Túra indulásának időpontja

Csorogj haza Pestre a Dunán egy egész napos felejthetetlen túra keretében. 

Verőcéről indulunk reggel és több sziget, holtág, Duna mellékág megtekintésével ereszkedünk sodrás irányba Pest felé. Útközben lehetőség lesz a sok gyönyörű látnivaló mellett a strandolásra is, illetve több dunaparti vendéglátó hely (étterem, csárda, cukrászda mellett is megállunk, így étlen szomjan se maradunk, ráadásul fagyizni is lesz lehetőség.

 

Pestre érve a Népszigetnél kötünk ki, és percek alatt otthon lehetsz BKV-val akár... :)

 

Túra indulásának helyszíne

Verőce
Árpád út 80.
Magyarország

Feliratkozás a következőre: Lecsurgós túra

Rólunk írták...

Erika és Dávid remek túravezető páros. Figyelmesek, jól felkészültek. Gyönyörű helyekre visznek el és végig biztonságban éreztem magam velük. Szerettel ajánlom őket, ha vadregényes vízi túrákra vágysz.

Közzétette: Kinga Horváth – 2021. július 11., vasárnap

Abszolút ajánlom a kajaktúrájukat 🤩😍 Mi az egész napos Nagymaros-Göd lecsurgós maratonjukon vettünk részt, eszméletlen...

Közzétette: Tímea Kovács – 2021. július 2., péntek

Kedves, profi túra vezetők! ❤️ Csodàs helyekre mehettünk velük! 😁 Mi legközelebb is megyünk! 🛶

Közzétette: Marianna Pongrácz – 2021. július 12., hétfő

Kosár