Ugrás a tartalomra
kapcsolat@eveznijo.hu +36-30-601-8247

Használati feltételek

Az eveznijo.hu (továbbiakban: Portál) webhely és a Duna-parti Csónakház felhasználóira (továbbiakban: Felhasználók) , vonatkozó szabályzatokat minden regisztrált, vagy bárminemű üzleti kapcsolatban álló személy köteles elfogadni, ha igényben szeretné venni a Tóth Erika ev. (továbbiakban: Szolgáltató) bármely online vagy offlie értékesített, termékét vagy szolgáltatását (továbbiakban: Szolgáltatások).

A Felhasználóknak a szolgáltatások igénybevételéhez, illetve termékek megvásárlásához kötelesek elfogadni és magukra nézve kötelezőnek venni a Portál és a Szolgáltatások használati feltételeit és szabályait, melyek az alábbi aloldalon részletesen rögzítésre kerülnek.

Felelősség átvállalási nyilatkozat:

A Szolgáltató kijelenti, hogy a Felhasználók által, a Használati feltételek be nem tartásából származó esetleges keletkező károkért és személyi sérülésekért semmilyen felelősséget nem vállal. A szabályok a Felhasználók biztonságát szolgálják elsősorban, be nem tartásuk esetén a szabályt megszegő felhasználó vállalja a teljes körű felelősséget.

A Használati Feltételeket elfogadó Felhasználó, a feltételek elfogadásával kijelenti, hogy elolvasta és megértette a Használati feltételeket és az Adatvédelmi irányelveket. A felhasználó kijelenti hogy vállalja a felelősséget a Portálon történő tevékenységéért, illetve a Szolgáltató által szervezett programokon való tetteiért. A felhasználó kijelenti hogy a Szolgáltató semmilyen felelősségre nem vonható, saját tettei következményeként bekövetkezett anyagi kár vagy személyi személyi sérülés okozásának esetén.

A 18. életévét be nem töltött személyes esetén a szülő, vagy gondviselő beleegyezésével lehetséges a Szolgáltatások igénybevétele és a szervezett programokon való részvétel. A felhasználó elfogadja, hogy a 18. életévüket be nem töltött Felhasználók esetén a Szülő vagy Gondviselő vállalja a teljes felelősséget a Felhasználó tetteiért. 

Portál használati feltételek:

A portál lehetőséget biztosít minden Felhasználójának regisztrációra, hírlevél feliratkozásra, termékek vásárlására és űrlapok kitöltésére különféle programokra történő jelentkezéshez. A Felhasználó kijelenti, hogy az űrlapokon megadott adatok valósak és pontosak. 

A Felhasználó kijelenti hogy az általa a Portálon közzétett tartalmakért teljes felelősséget vállal és a portál üzemeltetőjét ezért senki nem vonhatja felelősségre.

 

Szolgáltatások igénybevételeinek feltételei:

Vízi eszköz tárolás

A vízi eszközöket tároló Felhasználók kijelentik, hogy elfogadják és betartják a Szolgáltató által előírt használati feltételeket és magukra vonatkozóan kötelezőnek tekintik annak betartását. 

Eszközét a csónakházban tároló tulajdonosok kötelesek mindig megfelelően bezárni és beriasztani a csónakház területét, ha nyitvatartási időn kívül, vagy az eladó távollétében használják azt.

A szolgáltató kijelenti, hogy az épület biztosítással rendelkezik.

A szolgáltató kijelenti, hogy a csónakházban kamerás megfigyelő rendszer működik, mely folyamatosan felvételt készít, amihez a felhasználó ezen szerződés aláírásával hozzájárul. 

A tárolási díj tetszőleges időpontban történő változtatására a szolgáltató fenntartja a jogot, de erről köteles az eszközeiket a csónakházban tároló ügyfeleket értesíteni, a következő tárolási ciklus megkezdése előtt.  

Az itt tároló felhasználók vállalják, hogy a tárolt vízi eszközeiket mindig letakarítva a számára kijelölt helyen tárolja el. A tároló tulajdonosának jogosultsága van a tárolt vízi eszköz helyét előzetes egyeztetés nélkül megváltoztatni. 

A csónakházban csak a tárolt eszközök tulajdonosai tartózkodhatnak és nem vihetnek be olyan embereket, akik nem állnak tárolási jogviszonyban a Szolgáltatóval.

Mindenkinek kötelessége vigyázni a többiek bent tárolt eszközeire. Amennyiben kárt okoz más tulajdonában azt haladéktalanul jelenteni és az okozott kárt maradéktalanul megtéríteni köteles.

A tárolási díjat a választott időközönként kötelesek a felhasználók megfizetni, minden hónap 10. napjáig. A felhasználó tudomásul veszi, hogy a nem megfizetett tárolási díj esetén az épület üzemeltetőjének zálogjoga van a tárolt eszköz felett, míg a tartozást ki nem egyenlíti. 

A felhasználó tudomásul veszi, hogy a csónakház használata csakis magán célból lehetséges, az üzleti célú használat (túra szervezés, bérbe adás...) külön megegyezést igényel az üzemeltetővel.

A szolgáltató kijelenti, hogy 3. fél által okozott károkért felelősséget nem vállal, hanem közvetlen a kár okozója köteles az okozott kárt megtéríteni, továbbá a vízi járműért és az abban tárolt vagyontárgyakért semmilyen felelősséget nem vállal. 

A felhasználó a rá bízott kulcsért és biztonsági kódért teljes felelősséggel tartozik, a szolgáltató az illetéktelen 3. félhez kerülésük esetén semmilyen felelősséget nem vállal. 

A szolgáltató fenntartja a jogot bármely felhasználó szerződésének azonnali hatályú felmondására, amennyiben az nem tartja be a szabályzatot, tevékenységével más testi épségét, vagy vagyontárgyai biztonságát fenyegeti. Azonnali felmondás esetén a fennmaradó bérleti díj visszafizetésre kerül.

A falhasználó általi szerződés felmondást minimum 30 nappal előtte jelezni kell a szolgáltató felé, a megkezdett hónap tárolási díja, visszatérítésre kerül.

 

Ügyelj a tisztaságra, ne hagyj szét szemetet, ara van a szemetes kuka. 

 

Bérlés

A Duna-parti Csónakházból bérelt eszközöket a bérlők kötelesek időre és az átadott állapotban visszaszolgáltatni.

Amennyiben nem sikerült a megbeszélt időre visszaérni a bérelt eszközzel a Bérlőnek kötelessége kifizetni a késést is. Ilyen esetben minden megkezdett óra egy teljes órának minősül.  

Ha a bérlő kárt tesz a bérelt eszközben, annak javítását (amennyiben javítható, ha nem, akkor az új árát) köteles megtéríteni a Szolgáltatónak.

Bérlés esetén mindenki köteles 10 000 ft kauciót fizetni a bérelt eszközök után, amit azonnal visszakap, amikor sértetlenül visszahozta.

Bérlésre csak az aktuális hivatalos nyitvatartási időben van lehetőség.

 

Túra részvétel

A túrákon való részvétel során mindenki vállalja a felelősséget a saját tetteiért, és azoknak mindennemű következményéért. A szervező cég és a Túravezető az esetleges személyi sérülésekért illetve azokból keletkező anyagi károkért felelősségre nem vonható.

A túrákon való részvétel során mindenki köteles a túravezető utasításait követni. Amennyiben ezt valaki megtagadja, az kizárható a túráról és haladéktalanul le kell adni a sporteszközét a Szolgáltató telephelyén. A túra további részén nem vehet részt.

A túrán érvényesek az általános etikai szabályok, kedvesek és udvariasak vagyunk egymással, segítjük a sporttársainkat. 

A túrák során a keletkező szemetet TILOS eldobálni, ez a túráról való azonnali kizárást és rendőrségi feljelentést von maga után! A keletkezett szemetet mindenki köteles legalább a következő erre a célra kihelyezett szeméttárolóig elvinni és ott elhelyezni.

A túra során a túra vezetője szabja meg az útvonalat és a sebességet is, tilos a csoporttól elszakadni, mivel egy bizonyos távolság után nem tud a Túravezető segítséget nyújtani a megfelelő időn belül. Minden résztvevő köteles ezt betartani, akinek ez nem sikerül az többszöri felszólítás után kizárható a túráról. 

A túravezető nem várt események (pl szélsőséges időjárás változás esetén) bármikor félbeszakíthatja az aktuális túrát a résztvevők biztonságának érdekében. Ilyen esetben ha a résztvevők szeretnék egy másik időpontban ismét elindítjuk a túrát, vagy visszafizetjük a befizetett összeget. Ezt mindenki egyénileg döntheti el.

A túrák során kötelező az előírt biztonsági és életmentő felszerelések használata. Ezek használatának megtagadásáért kizárható a résztvevő a túráért. Amennyiben hatósági büntetést von maga után, azt minden esetben a jelen szabályt megszegő ügyfél köteles megtéríteni a szolgáltatónak.

A túra során keletkezett esetleges személyi sérülésekért a szolgáltató nem vonható felelősségre! 

Jóidő garancia: Amennyiben a túra napján nem alkalmas az időjárás (vagy túra közben romlik el az idő)  a túra megtartására, visszatérítjük a befizetett összeget,illetve átütemezhetjük egy másik időpontra  így az elmaradt, félbeszakadt túrát nem kell kifizetni. Természetesen egy rövid zápor, vagy enyhe lehűlés még nem teszi alkalmatlanná az időjárást a vízitúrázásra, itt az egész napos esőről, vagy a veszélyesnek számító zivatarokról és viharokról van szó. Ezekben az esetekben, a túrára regisztrált dolga felkeresni minket és egyeztetni, hogy teljes pénz visszatérítést szeretne, vagy inkább egy másik időpontban megrendezett túrán szeretne részt venni, a korábban befizetett összegért cserébe.

 

Online / Offline vásárlás

Weboldalunkon és a Duna-parti Csónakházban is lehetőség van a Látogatóknak vásárlásra.

Az online leadott rendeléseket személyesen lehet átvenni a Szolgáltató telephelyén. 

A Szolgáltató fenntartja a jogot a készletek és árak bármikori módosítására, melyek a módosítás pillanatától kezdve leadott rendelésekre érvényesek.

Minden forgalmazott termékünkre 1 év teljes körű garanciát vállalunk. A garancia érvényesítéséhez keressen fel minket elérhetőségeinken. A nem rendeltetésszerű használatból eredő károkra a garancia nem érvényes!

Mivel a webáruházban leadott rendelések átvétele személyesen történik, így a fizetés is csak a termék átadásakor szükséges. Online és bankkártyás fizetésre nincs lehetőség.

Fizetési lehetőségek: Készpénzes fizetés, Banki átutalás

 

Rólunk írták...

Erika és Dávid remek túravezető páros. Figyelmesek, jól felkészültek. Gyönyörű helyekre visznek el és végig biztonságban éreztem magam velük. Szerettel ajánlom őket, ha vadregényes vízi túrákra vágysz.

Közzétette: Kinga Horváth – 2021. július 11., vasárnap

Abszolút ajánlom a kajaktúrájukat 🤩😍 Mi az egész napos Nagymaros-Göd lecsurgós maratonjukon vettünk részt, eszméletlen...

Közzétette: Tímea Kovács – 2021. július 2., péntek

Kedves, profi túra vezetők! ❤️ Csodàs helyekre mehettünk velük! 😁 Mi legközelebb is megyünk! 🛶

Közzétette: Marianna Pongrácz – 2021. július 12., hétfő

Kosár