Ugrás a tartalomra
kapcsolat@eveznijo.hu +36-30-919-8558

Sup és SupDog Túra

 

sup túra

 

Az ezer színű Duna-parton evezni mindig élvezet, mivel minden évszakban, és minden nap más arcát mutatja meg neked. Hol lágy hullámaival ringat, hol selymesen nyúlik el alattad, és evezés közben felfedezhetsz a természetes közegében számos vízi, és víz-parti élőlényényt is, vagy megcsodálhatsz egy csodás naplementét a pilisi hegyek mögött kikapcsolódás, és feltöltődés közben. Szakadj ki a szürke hétköznapokból és fedezd fel a Duna magávalragadó látványosságait, és mozogj egy jót! 

Szerencsére ezek a Sup deszkák nagyon kényelmesek, és stabilak így akár állva, ülve, és akár kutyáddal együtt is elférsz rajta, viszonylag kevés erőfeszítéssel lehet velük haladni, kiválóan alkalmas arra, hogy élvezhesd róla a természet megnyugtató, harmonizáló látványát kikapcsolódás, és némi evezés közben.

 

Kinek ajánljuk az állószörföt, vagyis a SUP-ot?

  • annak, aki még soha nem evezett
  • aki szeretné megosztani deszkáját gyermekével, vagy kutyájával
  • aki nem csak a partról szeretné megtekinteni a Duna élővilágát, vagy a Dunai naplementét
  • akik erősíteni szeretnék az egyensúly érzéküket, és a gerinc menti mélyizmokat
  • a vízi sportok szerelmeseinek

 

Milyen SUP-os programokat szervezünk?

  • SUP Tesztelés

Akár kutyával, vagy anélkül is részt vehetsz egy órás deszka tesztelős alkalmunkon, ahol az oktató ismerteti a SUP használattal kapcsolatos tudnivalókat, vízi szabályokat, és kipróbálhatod magadat a Felsőgödi Duna-parti szakaszon evezve.

  • SUP és SupDog túra

Ide is jöhetsz egymagad, barátaiddal, vagy családoddal, de hozhatod kutyusodat is, hiszen ez is csak egy körülbelül egy órás program, feltéve, hogy már legalább egyszer részt vettetek SUP tesztelő alkalmunkon. Ezen a túrán Sződliget felé felevezünk, majd onnan visszacsurgunk szépen lassan miközben a nap lebukik a Pilis hegyei mögé.

Gyere és próbáld ki SUP deszkáinkat, és tedd színesebbé a hétköznapjaidat egy naplementés, vagy egyéb jellegű szervezett túrával a környéket jól ismerő túravezetőink segítségével!

Neszmélyi-szigetek rövid felfedezése vízitúrával

Túra indulásának időpontja

Egy csodálatos túra a Neszmélyi-szigetvilágba, ahol a Duna egy szinte érintetlen szakaszát fedezzük fel.
 

Az sem baj, ha sosem ültél még kajakban, kenuban, vagy épp a sup deszkát szeretnéd most kipróbálni, a túra során túravezetőink segítenek elsajátítani a választott eszköz használatát. 

Túra indulásának helyszíne

Neszmély
Hajóskanzen
Magyarország

Délelőtti sziget kerülgetés Nagymarosnál

Túra indulásának időpontja

Ez egy könnyed délelőtti program, ahol vagy sodrás irányba, vagy enyhe sodrású mellékágakba evezünk, kajakjainkkal, kenuinkkal és sup deszkáinkkal és fedezzük fel a változatos állat és növényvilágot minden kis zegzugban.

 

Szóval aki egy lazítós kajak, kenu, vagy sup túrára vágyik, ez a legjobb délelőtti program. 

Az indulás a Nomád Bártól történik, és ide is érkezünk vissza, ahol a nagy melegben egyből némi hűsítőt vehettek magatokhoz.

Akinek van kedve, délután 2-kor egy másik túrához is kapcsolódhat.

Túra indulásának helyszíne

Nagymaros
Nomád Bár
Magyarország

Táti szigetek és holtágak körülevezős kajak & kenu & sup túra

Túra indulásának időpontja

Tölts el egy félnapot a vízen varázslatos érintetlen környezetben, a Táti-Szigetek és Holtágak világában egy kajakban, vagy kenuban ülve vagy akár egy sup deszkán állva, akár kedvenceddel is.

Mivel a sodrás gyakorlatilag nulla, és a vízfelület tükörsima, így tanulásra is tökéletesen alkalmas a terep, melyben túravezetőink is segítséget nyújtanak. A túra során bejárjuk mindkét holtágat, és az alsó torkolatnál megtekintjük az esztergomi szénrakodót is, mely fura mód a víz kellős közepén magasodik fölénk.

Biztosítjuk a szuper stabil kajakokat és hozzájuk minden szükséges és kötelező felszerelést, továbbá a szakszerű túravezetést is. 

Túra indulásának helyszíne

Tát
Kis-Duna Gát
Magyarország

Táti Szigetek Bejárása - Tükörsima vizeken

Túra indulásának időpontja

Sosem eveztél eddig életedben?! Ez az ideális hely, hogy megismerkedj egy új sporttal, ami könnyen a szenvedélyeddé is válhat, hiszen itt a víz szinte áll, a természet érintetlen, tökéletes környezet egy könnyed délelőtti programnak, ahol sok helyen még árnyékban is evezhetünk a belógó fűzfák alatt.
A túra során a Kis Duna Gáttól evezünk be a holtágba, ahol akinek szükséges segítünk az evezés elsajátításában is.

A természet itt szinte teljesen érintetlen, rengeteg gém, kócsag, jégmadár és egyéb ritka madárfajta fészkel erre, emellett hódok, vidrák és számtalan védett növény és állatfaj számára nyújt otthont.

Túra indulásának helyszíne

Tát
Kis-Duna Gát
Magyarország

Kutyás SUP túra

Túra indulásának időpontja

Akik már próbálták kutyájukkal a SUP-ozást, azokkal nekiindulunk egy könnyed esti, kikapcsolódó evezésre a Felsőgödi Duna-partról, hogy a naplementében csuroghassunk lefelé, levezetve, és kipihenve a heti fáradalmakat.

Többféle SUP deszka közül választhatsz, így kisebb, nagyobb kutyusokkal is részt vehetsz programunkon.
A felszerelést, mentőmellényt mi visszük, neked csak magatokról kell gondoskodnod. Jutalomfalat, víz, törölköző és amit strandra vinnél magaddal, az nem árt, ha van nálatok.

 

Túra indulásának helyszíne

Göd
Bocskai utca
Magyarország

Kutyás SUP deszka tesztelés

Túra indulásának időpontja

Amennyiben még nem próbáltad, és szeretnéd kipróbálni a kutyás SUP-ozást, vagy vízhez, vízi eszközhöz szoktatnád kutyádat, úgy ezt a programot nektek találták ki!

Felsőgödön találkozunk, ahol mindenki megkapja a szuperkönnyű deszkáját, amivel levonulunk a Duna-partra, hogy tesztelhessétek kutyáddal őket. Különböző vízi programok kíséretében.

Túra indulásának helyszíne

Göd
Bocskai utca
Magyarország

Kutyás SUP deszka tesztelés

Túra indulásának időpontja

Ha még nem próbáltál kutyáddal SUP-ozni és szeretnéd kipróbálni, akkor itt a lehetőség!
Felsőgödön a Duna-parton találkozunk egy órás vízhez, és deszkához szoktatós programunkon délutáni időpontban, hogy a nap legmelegebb időszakát ki tudjuk használni a SUP-ok tesztelésére!
 

Ezekre a programokra hozz magaddal: jutalomfalatok, törölköző, víz, itató, saját részre strandfelszerelés, kutyádnak mentőmellény (vagy fogantyús kutyahám)

Amit mi biztosítunk: vízi programok, kutyatréneri, és vízi túravezetői szakértelem és segítség, jó hangulat, evező, deszka, mentőmellény

Túra indulásának helyszíne

Göd
Bocskai utca
Magyarország

Supdog naplementés túra

Túra indulásának időpontja

Kutyás, naplementés sup deszkás túra. Indulás a Felsőgödi Duna-partról, felevezés Sződliget felé, majd visszacsurgás a kiindulóhelyre miközben lemegy a nap, és, ha szerencsénk van csodás színeivel kápráztat el minket.

Túra indulásának helyszíne

Göd
Bocskai utca
Magyarország

Kutyás SUP deszka tesztelés

Túra indulásának időpontja

Kis csoportos Sup deszka tesztelés kutyákkal egy órában vízparti játékokkal, kutyaúszás és gazdi sup deszka oktatással a Felsőgödi Duna-parton.

Túra indulásának helyszíne

Göd
Bocskai utca
Magyarország

Feliratkozás a következőre: Sup és SupDog Túra

Rólunk írták...

Erika és Dávid remek túravezető páros. Figyelmesek, jól felkészültek. Gyönyörű helyekre visznek el és végig biztonságban éreztem magam velük. Szerettel ajánlom őket, ha vadregényes vízi túrákra vágysz.

Közzétette: Kinga Horváth – 2021. július 11., vasárnap

Abszolút ajánlom a kajaktúrájukat 🤩😍 Mi az egész napos Nagymaros-Göd lecsurgós maratonjukon vettünk részt, eszméletlen...

Közzétette: Tímea Kovács – 2021. július 2., péntek

Kedves, profi túra vezetők! ❤️ Csodàs helyekre mehettünk velük! 😁 Mi legközelebb is megyünk! 🛶

Közzétette: Marianna Pongrácz – 2021. július 12., hétfő

Kosár