Ugrás a tartalomra
kapcsolat@eveznijo.hu +36-30-919-8558
vízitúra ajándékutalvány és vízitúra kupon
Katt a képre a részletekért

Kerékpár Bérlés

A Dunakanyar kapuja, nem csak a vízről nézve csodálatos, de Gödtől vadregényes EV6 bicikliút vezet majdnem egészen az északi határunkig, ráadásul ennek jelentős része a Duna-parton, vagy a nyáron is hűvös ártéri erdőkben fut.  

Ideális kiránduló helyszín baráti társaságoknak és családoknak is, mivel útközben számtalan látnivaló akad, amit nem szabad kihagyni az arra járónak. Útközben a Duna-parton minden településen vendéglátó és szórakoztató helyek is találhatóak közvetlen a bicikliút mellet, így nem kell aggódnunk azért sem hogy mi lesz ha megéhezünk, vagy meginnánk egy pohár jó hideg sört vagy bort. 

Ráadásul visszaérve A Felsőgödi Duna-Csárda mellett található a csónakház, ahol szintén elfogyaszthatunk egy jól megérdemelt ebédet vagy vacsorát, ráadásul a közvetlen szomszéd egy gyerekek számára kiépített magasban lévő kötélpályás kalandpark, így garantált, hogy a gyermekek sem fognak unatkozni.

Bicikli Bérlés Áraink:

 

Hamarosan!

Eszköz bérlés Űrlap

Az alábbi űrlap kitöltésével jelezheti felénk, hogy mikor, mennyi időre, és milyen eszközt szeretne bérelni tőlünk. 

Fontos!

Csak akkor tudunk eszközt bérbeadni, ha a jelentkezők már gyakorlottak annak kezelésében, mivel a Dunán könnyen akár veszélybe is kerülhet, aki képzetlenül próbál vízre szállni. Aki nem jártas semilyen vízieszköz használatában, annak oktatásainkat tudjuk ajánlani: KAJAK | KENU | SUP OKTATÁSOK


Az űrlap beküldése után 48 órán belül válaszolunk hogy tudjuk-e teljesíteni a bérlési igényét.

Figyelem!

Az űrlap beküldése önmagában nem jelent semmilyen kötelezettséget a szolgáltatóra nézve, csak ha emailben visszaigazolta a megrendelés teljesítését.

Eszköz bérlésre igényét legkésőbb a kívánt időpont előtt 24 órával jelezze felénk, egyéb esetben telefonon vagy személyesen tudunk információt adni, de előre foglalásra csak az űrlapon van lehetőség.

Mitől függ, hogy van-e szabad eszköz? 

Kajakjaink, kenuink, sup deszkáink szervezett túrákon is részt vesznek, és ezek döntik el, hogy van-e még szabad deszka arra az időpontra, illetve hogy korábban más kibérelte-e esetleg.


Kérjük adja meg póló méretét, hogy tudjuk mekkora mentőmellény kell

Kérjük adja meg a nevet és a címet, ahova a számlát kiállíthatjuk!
Bérlendő eszköz

 
Kérjük ide írja le, hogy melyik eszközből hány darabot szeretne bérelni. Ha bármi egyéni igénye, kérése van, itt jelezheti számunkra. Köszönjük!
Amennyiben rendelkezik kedvezményes kuponnal, azt ebben a mezőben adhatja meg.
Kérjük elolvasás után fogadja el adatvédelmi irányelveinket!
 
Kérjük elolvasás után fogadja el használati feltételeinket!
 

Rólunk írták...

Kosár