Ugrás a tartalomra
kapcsolat@eveznijo.hu +36-30-919-8558
vízitúra ajándékutalvány és vízitúra kupon
Katt a képre a részletekért

Adj ajándékba egy vízitúrát

Ajándékozz bakancslistás élményeket szeretteidnek!

Bakancslistás vízitúra sorozatunk keretében eljuthatod szeretteidet, barátaidat olyan különleges szépségű és elvarázsolt hangulatú vadregényes részeire hazánk vizeinek, amit egy életben egyszer mindenkinek látni kell.

Ha ezen az oldalon vagy, esélyes, hogy Te már tudod, milyen jó érzés a vízen eltölteni pár órát egy kajakban vagy kenuban vagy akár egy sup deszkán lapátolva.


Az utalványok beválthatók túrára és oktatásra is, így az sem baj, ha nem tud még semmivel sem evezni aki kapja. Megtanítjuk és valószínűleg egy új, egészséges hobbival is gazdagítjuk! :)

 

SOS ajándék?

Az utalványokat akár még a megrendelés napján megkaphatod e-mail formájában, így akár az utolsó pillanatban sem késő, csak az űrlap kitöltése után hívj fel minket, hogy biztos időben megérkezzen.

 

Ha a túra értéke kisebb mint az utalvány értéke, akkor hozzátok magatokkal és a fennmaradó összeget egy új kód kíséretében ráírjuk, ami az utalvány lejárati idejéig (1 év) felhasználható.

 

Fontos!!!

Az utalvány kézbesítése csak az ár átutalásos fizetése után történik megadott címre / email címre. Az utalási adatokat automatikus email-ben küldjük el az űrlap beküldése után.

 

Ezen űrlap kitöltésének segítségével ajándékba adhatsz egy kajak, kenu, SUP vagy kajakos/ kenus horgásztúrát (vagy akár oktatást) bármely ismerősödnek, barátodnak, rokonodnak.Kérjük adja meg a nevet és a címet, ahova a számlát kiállíthatjuk!
Kérjük adja meg a nevet és a pontos címet irányító számmal, ahova az utalványt elküldhetjük!
Ha bármi egyéni igénye, kérése van, itt jelezheti számunkra.
Kérjük elolvasás után fogadja el adatvédelmi irányelveinket!
 
Kérjük elolvasás után fogadja el használati feltételeinket!
 
Kép CAPTCHA
Ez a kérdés ellenőrzi, hogy egy ember, vagy egy robot akarja kitölteni az űrlapot.

Rólunk írták...

Kosár