Ugrás a tartalomra
kapcsolat@eveznijo.hu +36-30-919-8558
vízitúra ajándékutalvány és vízitúra kupon
Katt a képre a részletekért

Eszkimó kurzus + Szaunázás

eszkimó forduló oktatás göd
Túra indulásának időpontja
Már csak ennyi szabad hely maradt!
Még 4 fő
Túra indulásának helyszíne

Göd
Kádár u. 49. - Golden Palace -Beltéri medence
Magyarország

Részvételi díj / fő
20 000 Ft.
Jóidő garancia az összes magyarországi vízitúrankra

 

Túra helyszíne

Túra nehézségi szintje:

Program időtartama

Szeretnéd, hogy nyárra sokkal magabiztosabban és nagyobb biztonságban kajakozzál mint eddig?

Itt a remek alkalom, hogy fejleszd tudásod és egy fűtött (~30 fok) medencében elsajátítsd az eszkimó fordulót, aminek segítségével könnyen és gyorsan újra a víz fölé kerülhetsz a kajakodban ülve egy esetleges borulás után, így kimarad az úszás, mentés... és mehetsz is tovább utadra, mert a hullámkötény meggátolja a víz kajakba jutását.

Kis csoportos képzések!

Mivel az eszkimó forduló megtanulása nagyobb egyéni odafigyelést igényel, így kis csoportokat indítunk el, ahol mindenki a saját szintjén tudja gyakorolni a számára kijelölt feladatokat, és az oktatótól egyéni odafigyelést kap. Maximális létszám 4 fő! 

Kinek ajánljuk ezt a képzést?

Bárkinek, aki már magabiztosan ül a kajakjában, ismeri az alap támasztásokat és szeretné tovább bővíteni ismeretanyagát a kajakozás terén. Nem kell profinak lenned hogy részt vehess a tanfolyamon, de azért ha minimális kajakos tudással indulsz neki, akkor nehezebb lesz jelentősen, mint a többieknek, akik már rutinosabbak.

Kinek nem ajánljuk: 

Ha még csak pár alkalommal kajakoztál, akkor az ismeretanyagodból sok minden hiányzik, így érdemes lehet előtte a 3 alkalmas biztonságtechnikai oktatásunkat végigcsinálni, mivel az egyből felkészít az eszkimó alapjaira, számos olyan mozdulatot gyakorlunk, ami segíti és könnyebb dolgod lesz az eszkimó tanulása alatt.

Milyen meleg a víz?

Minimum 30 fokosak a medencék, így fázni nem fogunk.

Hány alkalomra van szükség, hogy valaki megtanuljon eszkimózni?

Ezt nehéz előre megmondani, ugyanis nagyban függ az egyéni ügyességtől és az alap tudástól, amivel nekivágsz a kurzusnak, ezért nem is egy fix alkalomszámmal rendelkező program, hanem annyi alkalomra jössz el, amennyire neked szükséged van, ahhoz hogy magabiztos tudást szerezzél. Jellemzően 2-3 alkalomra van szüksége egy embernek, mire elsajátítja, de van aki már az első alkalom végére több eszkimó fordulót is sikerrel megcsinál. Mivel kis létszámú csoportokban tartjuk ez a kurzust, így mindenki a saját tudásszintjének megfelelő feladatokat kap, ami tovább segíti az egyéni ritmusban fejlődést. 

 

Akkor 2-3 alkalom alatt profi leszek?

Nem, ennyi idő épp arra elég, hogy megtanuld, amit utána sokat kell gyakorolni, hogy éles helyzetben, akár zordabb körülmények között (erős szél, nagy hullámzás, durva sodrás...) is menjen, de arra tökéletesen elég, hogy nyáron jó időben már egyedül is tudd gyakorolni biztonságos körülmények között sekély, partközeli, sík vizeken és elkezdhess belőle felépíteni egy a gyakorlatban is használható tudást.

Mit biztosítunk mi?

 • Minőségi tengeri kajakokat
 • Ajándék orrcsipeszt amit megtarthattok
 • Vadvízen edződött kajak instruktort
 • Kis létszámot (max 4 fő)
 • Meleg ~30 fokos víz
 • Fűtött öltözőt, zuhanyzóval, szekrényekkel
 • Evezőt
 • Mentőmellényt
 • Neoprén hullámkötényt

Mit kell hoznod?

 • Fürdőruhát
 • Törülközőt
 • Papucsot
 • Úszósapkát (gumi / latex vagy neoprén)

Amennyiben szeretnéd Te is elsajátítani az eszkimózás technikáját, jelentkezz most!

Szauna használat is benne van az árban!

A program ára magába foglalja a létesítmény szaunájának a használatát, így az oktatás végén egy kis izzadásra is sort keríthetünk :)

Ezen űrlap segítségével regisztrálhatsz erre a túrára!

Kérünk ezt az űrlapot annyiszor töltsd ki, ahány főt szeretnél regisztrálni.

Ha az időjárás előrejelzés rossz időt mond, esőben is meg lesz tartva a túra?
Természetesen, ha csak jelentős esélye is van annak, hogy eső  lesz a túrát azonnal lemondjuk 2 órával az indulása előtt telefonon, ha pedig a túra közben, vagy közvetlenül előtte kezd el úgy esni, hogy a túrát félbe kell szakítani, akkor új időpontot lehet választani a pótlásra, illetve vissza lehet kérni a befizetett összeget. Hosszabb távon az időjárás előrejelzések pontossága általában a nullához közelít, így ha tetszik a túra, inkább regisztrálj be, mintsem a végén jó időben otthon ülj és lemaradj róla!

Fontos!!!

A regisztráció, csak a túra árának átutalása után válik véglegessé és hajót is csak akkor foglalunk az illetőnek. Az utalási adatokat email-ben küldjük el az űrlap beküldése után.

Eszkimó kurzus + Szaunázás
2024. 03. 05. – 19:00

Kérjük adja meg póló méretét, hogy tudjuk mekkora mentőmellény kell

Kérjük adja meg a nevet és a címet, ahova a számlát kiállíthatjuk!
Mivel szeretnél túrára jönni? (Fentebb a túra eszközöknél megadottak közül válassz)
Az itt kiválasztott eszköz csak iránymutató a túravezetőknek, mivel ők tudják, hogy milyen képességekkel, milyen eszközre van szükséged, így eldönteni is ők fogják véglegesen. (pl 1 vagy 2 személyes kajak)

Sup deszkát csak akkor válassz, ha a Túra eszközök mezőben is szerepel! Amennyiben nem szerepel, az adott túrán nem lehet Sup deszkával részt venni. 

 
Ha bármi egyéni igénye, kérése van, itt jelezheti számunkra.
Kérjük elolvasás után fogadja el adatvédelmi irányelveinket!
 
Kérjük elolvasás után fogadja el használati feltételeinket!
 
Kép CAPTCHA
Ez a kérdés ellenőrzi, hogy egy ember, vagy egy robot akarja kitölteni az űrlapot.

Rólunk írták...

Kosár