Ugrás a tartalomra
kapcsolat@eveznijo.hu +36-30-919-8558
vízitúra ajándékutalvány és vízitúra kupon
Katt a képre a részletekért

Csapatépítő vízitúra

A csapatépítő túra egy kifejezetten cégek számára kialakított programcsomag, mely során gyors oktatást követően mindenki vízre száll és akár több játékos feladatban vesz részt (opcionális), mind csapatban, mind pedig egyénileg, külön feladatot is kaphatnak a résztvevők. Csapatépítőket az ország bármely vízterületére szervezünk, egyéni igény alapján.

csapatépítő vízitúra kajakkal és kenuval

Miért jó csapatépítő a vízitúra?

A több személyes hajók kezelése remek csapatépítő program, mivel a hajók több ember minél tökéletesebb összhangjával irányíthatóak megfelelően, így mind a 2 személyes kajakok, mind a 3 személyes kenuk meghajtása és kormányzása is remek egységet, csapatmunkát erősítő feladat.

 

kajak és kenutúra csapatépítő cégeknek

 

Csapatépítő túráinkon választható különféle program a lazítós strandolóstól a kalandokkal teli vagy sportos túrán keresztül egészen a lazítós természetben elmélyülősig. Fel vagyunk készülve akár nagyobb csoportok fogadására is. 

 

csapatépítő kajaktúra és kenutúraA résztvevőknek használniuk kell, logikájukat és izomerejüket is egyaránt így a nap végére, nem csak a csapat kovácsolódik össze, de mindenki kellemesen el is fárad, és a felhőtlen kikapcsolódás után jól fognak pihenni és számos új emlékkel,  megújult erővel munkába állni a hétvége után. 

 

Csapatépítő vízitúra

 

Mennyi ideig tart egy ilyen csapatépítő?

Ez teljes mértékben igény és megbeszélés kérdése, de érdemes legalább 3-6 órásra, mivel repül az idő, ha az ember jól érzi magát és ez jelen esetben garantált. 

 

csapatépítő kajakozásRészletekkel kapcsolatban keressen minket elérhetőségeinken, illetve töltse le katalógusunkat ide kattintva:

Csapatépítő Vízitúra Program Katalógus Letöltése

Ki számít KEZDŐ kajakosnak / kenusnak / suposnak?

Mint ahogy az élet más területein is a kezdőt arra mondjuk, aki már csinálta az adott tevékenységet. 

Például nem hívunk kezdő sofőrnek olyan embert, aki azt sem tudja, hogy kell beindítani az autót és hogy melyik pedál mire való. Rájuk azt mondjuk, Még nem tud vezetni, el kell mennie egy oktatásra, és jogosítványt kell szereznie, mielőtt kezdő sofőrnek neveznénk. 

Tehát ha nem tudod hogy mi a különbség egy kajak és egy kenu között, akkor nem számítasz kezdőnek.

Evezős témában a Dunán azt nevezzük kezdőnek, aki rendelkezik az alábbi ismeretekkel:

Feliratkozás a következőre: Csapatépítő vízitúra

Rólunk írták...

Kosár