Ugrás a tartalomra
kapcsolat@eveznijo.hu +36-30-919-8558

Szigetcsúcs túra

Szezonzáró, őszbúcsúztató lecsurgós túra

Túra indulásának időpontja

A rendkívül alacsony vízállás miatt a Duna ilyenkor is egy másik arcát mutatja, mint amit nyáron megismerhetünk. Hatalmas lapos partszakaszok vannak mindkét oldalt, illetve a vízből kiemelkedő homok és kavicszátonyok gazdagítják most a szigetek számát és teszik különlegessé a Duna-parti látképet. 

Ezen a túrán Szobtól egészen Gödig végigjárhatod velünk és megismerheted a zátonyszigetekkel dúsított Nagy Duna alacsony vízállásos arcát is. Most kb bárhol ki tudunk szállni, viszont a holtágakba nem lehet bemenni szinte sehol. 
 

Túra indulásának helyszíne

Szob
Szobi rév lehajtó
Magyarország

Forgatás, utána túra Nagymaroson - INGYENES

Túra indulásának időpontja

Sziasztok! Itt a lehetőség egy ingyenes evezésre Nagymaroson! Jövő hét kedden (2021.09.21) 11:00- től egy tv-s forgatásunk lesz Nagymaroson a Nomád Bár-nál és ehhez keresnénk statisztákat, akik eljönnének egy rövid (1-2 óra) forgatásra evezni, majd utána hálából elviszünk mindenkit egy szép nagy körre a csodás Dunakanyarba evezni hálánk jeléül.

 

Természetesen a létszám itt is korlátozott, így érdemes igyekezni a jelentkezéssel!

 

Túra indulásának helyszíne

Nagymaros
Nomád Bár
Magyarország

Kutyás kajak és kenu túra a Dunakanyarban

Túra indulásának időpontja

Egész évben csak magunknak szerveztünk programokat elsősorban, így most ez a program szóljon kis kedvenceinkről és vigyük el őket egy felejthetetlen egynapos programra. 

Eddig is előfordult 1-2-3 kutya a túrákon és jellemzően nagyon jól érezték magukat, erre a túrára azt szeretnénk összehozni, hogy ne 2-3 kutya legyen, hanem minden hajóban legalább 1 kutyus is helyet kapjon...

Túra indulásának helyszíne

Nagymaros
Váci út 53 melletti sólyapálya (csónak lehordó)
Magyarország

Délutáni 4 órás evezés Nagymarosnál

Túra indulásának időpontja

Tedd élményekben gazdaggá a vasárnap délutánodat és evezd körbe velünk Nagymaros legizgalmasabb dunai szakaszait hol könnyeden evezgetve a mellék, és holtágakban, hol taktikásan átevezve a túlpartra. 

Ezen a túrán a marosi szigeteken kívül útba ejtjük Kisoroszi - Szigetcsúcsot, és, ha jól haladunk akkor még egy kismarosi hintázásra is lesz időnk a Duna fölött. :)

Indulni és érkezni a Nomád Bárhoz fogunk Nagymaroson.

Hozz magaddal: víz, napolaj, törölköző, papucs/úszócipő, sapka/kalap és amit egy vízi túrára magaddal vinnél.

Túra indulásának helyszíne

Nagymaros
Nomád Bár
Magyarország

Lecsurgós, naplementébe érkező élménytúra Nagymaros és Göd között

Túra indulásának időpontja

Gyere el erre a programra, ha szeretnéd megnézni a dunakanyar legszebb vízparti helyeit kenuból, vagy kajakból nézve, és lecsurogni Nagymarosról Gödre egy napos túránkon!

Út közben több olyan mellék, és holtágat fedezünk fel, és különböző szigetek körül evezgetünk, amik élővilága nem mindennapi. Előfordulhat, hogy kacsát, gémet, kócsagot, vagy hódot is megfigyelhetünk eredeti élőhelyén ezen a programon.

Az utat több pihenővel is megszakítjuk, hogy együnk, igyunk, pihenjünk. Az ebédet Verőcén töltjük 13:00 körül, ahol büfék, cukrászda, és étterem is megtalálható, de előtte-utána nem árt, ha készülsz hideg élelemmel és bőséges vízzel a túrára.

Túra indulásának helyszíne

Nagymaros
Váci út 53. Duna-parton
Magyarország

Délutáni 4 órás evezés csobbanással Szigetcsúcson :)

Túra indulásának időpontja

Evezz velünk délután négy órában túravezetéssel, Szigetcsúcson megállóval!

Ezen a túrán megtekintjük Nagymaros vadregényes szigeteit és átevezünk Szigetcsúcsra, ahol csobbanunk a Dunában. Út közben, ha a vízállás is engedei, akkor kiszállunk a Duna közepén is a sóder szigeten, ami csak nagy ritkán mutatkozik meg, viszont, ha szerencsénk van, akkor megpihenhetünk rajta félúton a túlpart felé.

A szigetkerülgetés közben barátságos mellékágakban evezgetünk fölfele, és csurgunk a sodrással lefele, hogy energiát spóroljunk a túrára.

Hozz magaddal: sapka/kalap, víz, napolaj, papucs/vízicipő, törölköző.

Túra indulásának helyszíne

Nagymaros
Nomád Bár
Magyarország

Szigetcsúcsra átevezős, strandolós nagymarosi 10 km-es túra

Túra indulásának időpontja

Akár strandolással egybekötött délutáni evezős program Nagymarostól indulva, és ugyanoda érkezve a Nomád bárhoz.
 

Vegyél részt egy könnyed evezésen a nagymarosi mellékágakban, természeti kincsekben gazdag lakatalan szigetecskék mellett, a Visegrádi vár szomszédságában, ahol átevezünk a Duna másik partjára, Szigetcsúcsra is és az ottani szabad program után vissza a kiindulóhelyre.

Ha időnk, és az időjárás engedi, akkor egy kis izgalmas kitérőre is számíthatsz Szentgyörgypuszta érintésével mielőtt visszaindulnánk.

Túra indulásának helyszíne

Nagymaros
Nomád Bár
Magyarország

Lecsurgós élménytúra Nagymaros és Göd között

Túra indulásának időpontja

Vegyél részt egy egész napos felejthetetlen élményekkel teli vízitúrán, ahol felfedezzük Nagymaros gazdag élővilággal megáldott szigeteit, átevezünk Szigetcsúcsra, és sokat strandolunk, jókat eszünk, majd lassan leereszkedünk Felsőgödre.

Út közben több természeti kincsekben bővelkedő holt, és mellék Duna ágat is megtekintünk, és több helyen is megállunk, hogy felfrissítsük magunkat. Többek között: Kismaros, Verőce, Sződliget partjain is kikötünk.

Tedd élményekben dússá a nyarat, és evezz velünk, mert evezni JÓ! :)

Túra indulásának helyszíne

Nagymaros
Váci út 53.
Magyarország

Strandolós Nagymarosi 10-es

Túra indulásának időpontja

Nomád bár, a kiindulási helyszín, ahonnan egy kicsit felfele megyünk Nagymarosig, majd ott holtágat nézünk, utána irány a túlpart, ahol kicsit beereszkedünk a szentendrei Duna-ágba is, itt kikötés után némi enni, innivalót veszünk magunkhoz, majd tovább indulunk a Szentendrei sziget csúcsára kicsit strandolni. 

A strandolás után visszamegyünk a bal partra és további 2 sziget és több mellékág bejárása után, ismét a Nomád Bárnál kötünk ki.

Túra indulásának helyszíne

Nagymaros
Nomád Bár
Magyarország

Csorogj haza Pestre - Verőcéről

Túra indulásának időpontja

Csorogj haza Pestre a Dunán egy egész napos felejthetetlen túra keretében. 

Verőcéről indulunk reggel és több sziget, holtág, Duna mellékág megtekintésével ereszkedünk sodrás irányba Pest felé. Útközben lehetőség lesz a sok gyönyörű látnivaló mellett a strandolásra is, illetve több dunaparti vendéglátó hely (étterem, csárda, cukrászda mellett is megállunk, így étlen szomjan se maradunk, ráadásul fagyizni is lesz lehetőség.

 

Pestre érve a Népszigetnél kötünk ki, és percek alatt otthon lehetsz BKV-val akár... :)

 

Túra indulásának helyszíne

Verőce
Árpád út 80.
Magyarország

Feliratkozás a következőre: Szigetcsúcs túra

Rólunk írták...

Erika és Dávid remek túravezető páros. Figyelmesek, jól felkészültek. Gyönyörű helyekre visznek el és végig biztonságban éreztem magam velük. Szerettel ajánlom őket, ha vadregényes vízi túrákra vágysz.

Közzétette: Kinga Horváth – 2021. július 11., vasárnap

Abszolút ajánlom a kajaktúrájukat 🤩😍 Mi az egész napos Nagymaros-Göd lecsurgós maratonjukon vettünk részt, eszméletlen...

Közzétette: Tímea Kovács – 2021. július 2., péntek

Kedves, profi túra vezetők! ❤️ Csodàs helyekre mehettünk velük! 😁 Mi legközelebb is megyünk! 🛶

Közzétette: Marianna Pongrácz – 2021. július 12., hétfő

Kosár