Ugrás a tartalomra
kapcsolat@eveznijo.hu +36-30-919-8558
vízitúra ajándékutalvány és vízitúra kupon
Katt a képre a részletekért

SUP-os vasárnap délutáni kikapcsolódás a Dunán, Gödön

sup oktatás és túra gödön
Túra indulásának időpontja
Már csak ennyi szabad hely maradt!
Még 0 fő
Túra indulásának helyszíne

Göd
Jósika utca 16 Duna-parti Csónakház (Bocskai utca végénél balra a gáttal szemben)
Magyarország

Részvételi díj / fő
8 000 Ft.
Jóidő garancia az összes magyarországi vízitúrankra

 

Vasárnapi SUP oktatásunkon résztvevők remek teljesítményt nyújtottak, hiszen különösen durva szélben is mindenki nagyon...

Közzétette: Duna-parti csónakház - eveznijo.hu – 2022. május 23., hétfő

Túra eszközök

Túra helyszíne

Folyó neve

Túra nehézségi szintje:

Program időtartama

Program típusa

Lapátolj velünk vasárnap a Dunakanyar kapujában Gödön, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a környező hegyekre. Vadregényes, galériaerdős partszakaszai a Sződliget felé vezető vízi útvonalon látnivalókban gazdagok.

Oktatással egybekötött SUP túránkon bárki részt vehet, akit érdekel ez a sportág, és tud úszni.

Ezen a túrán Felsőgödről indulunk sodrásiránnyal szemben, de a helyi adottságoknak köszönhetően a part menti enyhe sodrásban felfelé is könnyűszerrel lehet haladni, majd a kissé sportos kezdés után a visszaúton már lefelé fogunk csorogni a kiindulópont felé.

Kezdők is jöhetnek SUP-ozni?

Természetesen, mivel ez egy rendkívül könnyű útvonal és a Felsőgödi meder adottságok miatt enyhe sodrásban evezünk csak. Ráadásul a túra folyamán a túravezetők folyamatosan segítenek a választott evezős alkalmatosság használatának elsajátításában.
 

Mit kell hozni?

Időjáráshoz megfelelő öltözetet (esetleg egy vízálló kabát ha eleredne egy zápor), fürdőruha, váltó ruha, vízi cipő / búvárcsizma jól jön ha van, de a papucs is megfelelő lehet. :) Innivalót nem árt, ha hozol magaddal a túrára, és, ha erős napsütésre lehet számítani, akkor napolaj, fejkendő, vagy sapka is ajánlott. (Mosdó használathoz 200,- Ft-os)

Túravezetés és oktatás: 

A túra előtt a túravezetők rövid oktatást tartanak a parton, illetve a túra folyamán folyamatosan segítenek a kajakok és a kenuk használatának elsajátításában, ha erre szükség és persze igény mutatkozik. 

Rólunk írták...

Kosár