Ugrás a tartalomra
kapcsolat@eveznijo.hu +36-30-919-8558
vízitúra ajándékutalvány és vízitúra kupon
Katt a képre a részletekért

SUP, kajak, bicikli, kenu, horgász kajak bérlés

Csónakházunk lehetőséget kínál különféle vízi eszközök bérlésére, hogy mindenki szabadon kedvére fedezhesse fel a Dunakanyar kapuját barátaival, családjával, vagy akár egymagában, ha épp ehhez van kedve.
 

Mit lehet pontosan bérelni és kinek ajánljuk?
 

SUP Deszka bérlésSup deszka bérlés és kölcsönzés

Próbáld ki a legújabb őrületet, mely egy év alatt meghódította a világot! "Állj fel és evezz" a Magyar fordítása az angol Stand Up Paddle Board elnevezésű deszkának, amit csak SUP-nak rövidítenek. Csónakházunkban többféle méretben is kölcsönözhetők felfújhatós (felfújva) SUP deszkák, egészen 210 kg max terhelésig felfújhatós sup deszkák, melyek egy új különleges módját biztosítják csodálatos dunapartunk felfedezésének a "vizesebb oldalról". Evezhetsz rajta állva, térdelve, ülve, vagy akár csoroghatsz lefele kényelmesen elfekve és napozva a deszkádon, de akár négylábú társadat is magaddal viheted rajta egy kis evezésre. Könnyen siklik a vízen és nem kell különösebb gyakorlat a használatához, csak némi egyensúly érzék, így evezős sportokban járatlanok is egyből tudják használni.
 

1-3 személyes "Ráülős" kajak bérlés:Két személyes ráülős óceáni túrakajak bérlés, kölcsönzés

 • 3-4m
 • Stabil kialakítás
 • Vízálló tároló rekeszek

Elsősorban gyerekeknek és kezdő evezősöknek lehet megfelelő kajak választás, mivel az egész test levegővel van töltve így gyakorlatilag elsüllyeszthetetlen. Ha felborul, akkor könnyedén visszafordítható és nem telik meg vízzel, mint a "Beülős" típusok. Borulás után akár mély vízben is könnyedén vissza lehet ülni rájuk. Javasolt part menti pancsoláshoz, sekély vizes evezéshez, ártéri túrákhoz. 2 darab vízmentes tárolórekesz gondoskodik telefonunk, autó kulcsaink, pénztárcánk és egyéb vízérzékeny tárgyaink szárazon tartásáról, hogy felhőtlen lehessen a szórakozás.

1-2 személyes "Beülős" kajak bérlés:1-2 személyes beülős kajak bérlés

 • 4-5m
 • Stabil kialakítás
 • Vízálló tároló rekeszek
 • Áramvonalas test
 • Kényelmes üléspozíció
 • Deréktámasz

Minden korosztálynak ideális folyami kajak, mely nagy stabilitás mellett, viszonylag kicsi ellenállással rendelkezik így ideális választás lehet gyorsabb sodrású szakaszokra és hosszabb, akár 1 vagy többnapos túrákra is. Elől és hátul is biztonsági légrekesszel és vízmentes tárolókkal rendelkezik, amiknek köszönhetően egy esetleges beborulás során nem telik fel teljesen vízzel, így könnyedén visszaállítható és egy mély vizes visszaszállás is kis ügyességgel megoldható.

 

3+1 személyes kenu bérlés:kanadai kenu bérlés, kölcsönzés

 • 4m
 • Stabil kialakítás
 • Vízálló tároló rekeszek
 • Áramvonalas test
 • Kényelmes üléspozíció

A kenu a legalkalmasabb hosszabb, főként több napos túrák szervezésére, mivel sok felszerelést lehet bele pakolni üreges kialakítása miatt. Áramvonalas és méretéhez képest sok evezős fér el benne, így a gyorsabb sodrású szakaszokon, kőgátakon könnyebben át lehet jutni vele. Elejében és hátuljában rögzített műanyag hordók vannak, melyek alkalmasak a vízérzékeny felszerelések tárolására és egy borulás esetén meggátolják a kenu és vele együtt a felszerelés vízalá süllyedését is. Előszeretettel bérlik családok vagy nagyobb baráti társaságok is, mivel sok ember elfér egyben, igazi csapatépítő program.

 

Horgász kajak bérlés

Horgász kajak bérlés és kölcsönzés

 • Stabil kialakítású test
 • Több vízhatlan tárolórekesz
 • Kormánylapát
 • Horgászbottartó 4db
 • Pohár/üvegtartó
 • Hátulján gumis csónak lefogató
 • Állítható háttámlájú ülés
 • 1.5 kg horgony 15m kötéllel
 • Akku tartó és éjszakai fény

 

A horgászat szerelmesei mind ismerik az érzést, amikor foglalt a kívánt pecahely, vagy a partról nem megközelíthető, illetve nem vagy csak nagyon nehezen megdobható... Horgász kajakjaink segítségével végre ott is tudsz horgászni ahol eddig nem volt lehetséges így a új izgalmasabb vizeken is szerencsét lehet próbálni. Horgász kajakjaink stabilak, 140 kg össz terhelhetőségűek, így minden kellékedet magaddal viheted. A vízzáró tárolórekesznek köszönhetően nem kell aggódnod, hogy felszereléseid, értékeid eláznak, egy esőtől. A horgász kajakok teste levegővel van töltve, így nem tudnak elsüllyedni és poli etilén anyaguknak köszönhetően gyakorlatilag törhetetlenek, így a kis vízben sem kell aggódnod hogy kiszúrja valami.

 

Horgász katamarán...

Horgász kajakjaink két cső segítségével katamaránná alakíthatóak, így még stabilabbá válnak és két ember is élvezheti a kellemes nyugodt horgászatot a csodás Dunakanyar tetszőlegesen választható pontján.

Horgász kajak katamarán bérlés

Eszköz bérlés Űrlap

Az alábbi űrlap kitöltésével jelezheti felénk, hogy mikor, mennyi időre, és milyen eszközt szeretne bérelni tőlünk. 

Fontos!

Csak akkor tudunk eszközt bérbeadni, ha a jelentkezők már gyakorlottak annak kezelésében, mivel a Dunán könnyen akár veszélybe is kerülhet, aki képzetlenül próbál vízre szállni. Aki nem jártas semilyen vízieszköz használatában, annak oktatásainkat tudjuk ajánlani: KAJAK | KENU | SUP OKTATÁSOK


Az űrlap beküldése után 48 órán belül válaszolunk hogy tudjuk-e teljesíteni a bérlési igényét.

Figyelem!

Az űrlap beküldése önmagában nem jelent semmilyen kötelezettséget a szolgáltatóra nézve, csak ha emailben visszaigazolta a megrendelés teljesítését.

Eszköz bérlésre igényét legkésőbb a kívánt időpont előtt 24 órával jelezze felénk, egyéb esetben telefonon vagy személyesen tudunk információt adni, de előre foglalásra csak az űrlapon van lehetőség.

Mitől függ, hogy van-e szabad eszköz? 

Kajakjaink, kenuink, sup deszkáink szervezett túrákon is részt vesznek, és ezek döntik el, hogy van-e még szabad deszka arra az időpontra, illetve hogy korábban más kibérelte-e esetleg.


Kérjük adja meg póló méretét, hogy tudjuk mekkora mentőmellény kell

Kérjük adja meg a nevet és a címet, ahova a számlát kiállíthatjuk!
Bérlendő eszköz

 
Kérjük ide írja le, hogy melyik eszközből hány darabot szeretne bérelni. Ha bármi egyéni igénye, kérése van, itt jelezheti számunkra. Köszönjük!
Amennyiben rendelkezik kedvezményes kuponnal, azt ebben a mezőben adhatja meg.
Kérjük elolvasás után fogadja el adatvédelmi irányelveinket!
 
Kérjük elolvasás után fogadja el használati feltételeinket!
 

Rólunk írták...

Erika és Dávid remek túravezető páros. Figyelmesek, jól felkészültek. Gyönyörű helyekre visznek el és végig biztonságban éreztem magam velük. Szerettel ajánlom őket, ha vadregényes vízi túrákra vágysz.

Közzétette: Kinga Horváth – 2021. július 11., vasárnap

Abszolút ajánlom a kajaktúrájukat 🤩😍 Mi az egész napos Nagymaros-Göd lecsurgós maratonjukon vettünk részt, eszméletlen...

Közzétette: Tímea Kovács – 2021. július 2., péntek
 

Letenni a telefont, beülni a stabil, biztonságos túrakajakba, eggyé válni vele, alattad, előtted, mögötted a varázslatos...

Közzétette: Ádám Maszlag – 2022. április 16., szombat

A mai napon Erika és Dávid, a két túravezető irányítása alatt szuper helyeken jártunk a Dunán és az abból ágazó...

Közzétette: Polánszki József – 2022. május 14., szombat

Nagyon türelmesek, kedvesek, profik a túravezetők. Szuper, jó hangulatú csapat jött össze. Köszönöm a kajak oktatást Erikának és Dávidnak.🤗😊

Közzétette: Szalay Erzsébet – 2022. április 16., szombat

Kenu oktatáson vettünk rész, fantasztikus volt, köszönjük :) ajànlom annak is, aki kicsit bátortalan :)

Közzétette: Roni Sharon – 2022. május 1., vasárnap

Kedves, profi túra vezetők! ❤️ Csodàs helyekre mehettünk velük! 😁 Mi legközelebb is megyünk! 🛶

Közzétette: Marianna Pongrácz – 2021. július 12., hétfő

Letenni a telefont, beülni a stabil, biztonságos túrakajakba, eggyé válni vele, alattad, előtted, mögötted a varázslatos...

Közzétette: Ádám Maszlag – 2022. április 16., szombat

Kezdő kajak oktatáson vettem rèszt. Szuper nap volt. Nagyon jól èreztem magam. A kezdeti fèlsz hamar elmúlt, mely...

Közzétette: Melinda Szekrényesi – 2022. május 3., kedd

Túra értesítő kérés

Ne maradj le a legjobb túrákról... iratkozz fel értesítőnkre most!
Email cím, ahova az értesítőt küldhetjük...

Kosár