Ugrás a tartalomra
kapcsolat@eveznijo.hu +36-30-919-8558

SUP Deszka Tárolás a Dunakanyarban

A Felsőgödi Duna-parti csónakházban lehetőséget biztosítunk minden sup rajongónak, hogy elhelyezhesse és egész évben tárolhassa sup deszkáját. 

Nem kell többet leengedni, vagy felfújni, egyszerűen csak lejössz a Duna-partra akár gyalog vagy bringával és kihozod a gát mellett lévő csónakházból, vízreteszed, és indulhatsz is egy kellemes sup-os kirándulásra. 

Fedett zárt tároló!

A nálunk tárolt kajakok és egyéb felszereléseik egész évben biztonságban lesznek a nap káros sugaraitól és az időjárás viszontagságaitól, mivel zárt, fedett épületben tároljuk őket.

 

Biztosítás:

Továbbá biztosítás is tartozik a tároláshoz, így ha bármi történne kedvenc kajakoddal, megtéríti a biztosító az árát.

 

Kamera Rendszer:

Ha ez nem lenne elég megnyugtató, még egy 8 kamerás megfigyelő rendszer is üzemel a riasztó mellett, ezzel is tovább növelve a biztonságot!

Regisztrálj itt az alábbi űrlap segítségével, vagy keresd fel elérhetőségink valamelyikét, ha előbb érdeklődni szeretnél.

Rólunk írták...

Erika és Dávid remek túravezető páros. Figyelmesek, jól felkészültek. Gyönyörű helyekre visznek el és végig biztonságban éreztem magam velük. Szerettel ajánlom őket, ha vadregényes vízi túrákra vágysz.

Közzétette: Kinga Horváth – 2021. július 11., vasárnap

Abszolút ajánlom a kajaktúrájukat 🤩😍 Mi az egész napos Nagymaros-Göd lecsurgós maratonjukon vettünk részt, eszméletlen...

Közzétette: Tímea Kovács – 2021. július 2., péntek

Kedves, profi túra vezetők! ❤️ Csodàs helyekre mehettünk velük! 😁 Mi legközelebb is megyünk! 🛶

Közzétette: Marianna Pongrácz – 2021. július 12., hétfő

Kosár