Ugrás a tartalomra
kapcsolat@eveznijo.hu +36-30-919-8558
vízitúra ajándékutalvány és vízitúra kupon
Katt a képre a részletekért

Ráckeve és környékbeli szigetek felfedezése őszi színpompában...

Ráckevei kajak és kenu túra
Túra indulásának időpontja
Már csak ennyi szabad hely maradt!
Még 0 fő
Túra indulásának helyszíne

Kiskunlacháza
Pihenő sétány és a Gyümölcsös utca találkozásánál GPS: 47°11'12.2"N 18°57'26.5"E vagy: 47.186733, 18.957347
Magyarország

Részvételi díj / fő
12 000 Ft.
Jóidő garancia az összes magyarországi vízitúrankra

 

Gyere és látogasd meg velünk ezt a csodás vízi paradicsomot még idén: http://eveznijo.hu/rackevei-szigetek-rsd-vizitura...

Közzétette: Duna-parti csónakház - eveznijo.hu – 2021. szeptember 24., péntek

Túra nehézségi szintje:

Program időtartama

Program típusa

Kóstolj bele az evezésbe egy gyönyörű helyen! A alapozó túrákon annyi oktatást tartunk az elején, amivel végig tudod evezni az adott útvonalat gond nélkül, ebben a túra folyamán is segítenek a túravezetők.

Ráckeve a Dunának egy különleges része, ami semmi mással nem összehasonlítható.  Vize áll, nincs sodrás, a vízszint állandó, így mindig ugyanazt a lenyűgöző látványt nyújtja, élővilága mégis a szigetközhöz hasonlítható.

Tökéletes tanuló terep még most is, mivel nem csak sodrás nincs, de hullámok sem, mert sebességkorlátozás van a motorcsónakokra.

Kezdők is jöhetnek kajakkal és kenuval is?

Igen, ez a túra kifejezetten azoknak lett szervezve, akik még sosem eveztek (természetesen olyan is résztvehet, aki már tud evezni), emiatt lassabb is a tempó kicsivel általában. A túra alatt történő oktatás, viszont kevés ahhoz, hogy túravezetés nélkül bárhol el tudj evezni biztonsággal, ha egyedül szeretnél később túrázni, ajánljuk oktatásainkat: Oktatásaink

Mit kell hozni?

Időjáráshoz megfelelő öltözetet (esetleg egy vízálló kabát ha eleredne egy zápor), Vízi cipő / búvárcsizma, jól jön ha van, de száraz lábbal szállunk be és ki, így igazából felesleges. Jól jöhet egy kis inni, vagy nassolni való, a vízen hamar megéhezik az ember, pláne ha mozog. :)  

Túravezetés és oktatás: 

A túra folyamán a túravezetők mutatják a biztonságos útvonalat, illetve ellátnak hasznos tanácsokkal, hogy könnyebben tudjátok teljesíteni.

A túra előtt a túravezetők rövid oktatást tartanak a parton, illetve a túra folyamán folyamatosan segítenek a kajakok és a kenuk használatában, ha erre szükség és persze igény mutatkozik. Az oktatás tananyaga csak annyi, ami a túra teljesítéséhez a túravezetők jelenlétében szükséges, nem tartalmaz általános, mindenre kiterjedő vízitúra ismereteket, aki alaposabbat ismereteket szeretne begyűjteni, keresse fel az Oktatásaink aloldalunkat.

Milyen felszerelést biztosítunk?

Modern, polietilén törhetetlen műanyagból készített, extra stabil tengeri és óceáni túrakajakokat és talán ezeknél is stabilabb kanadai túra kenukat, melyek (~95%) vízhatlan rekeszekkel is rendelkeznek. Továbbá biztosítunk evezőket, mentőmellényeket, vízhatlan zsákokat  és a kötelező felszereléseket is.

Rólunk írták...

Túra értesítő kérés

Ne maradj le a legjobb túrákról... iratkozz fel értesítőnkre most!
Email cím, ahova az értesítőt küldhetjük...

Kosár