Ugrás a tartalomra
kapcsolat@eveznijo.hu +36-30-919-8558

Rossz idő esetén elmarad a túra?

Az időjárás egy igen kiszámíthatatlan tényező, mi mégis igyekszünk figyelembe venni, de sajnos ráhatásunk nincs.

Ha olyan időjárást jósolnak (egész napos eső, túl erős szél, vihar, villámlás), ami élvezhetetlenné, esetleg veszélyessé tenné a túrát, akkor mi fogjuk lemondani, és lehetőséget kínálunk a választásra, egy másik időpont, vagy a kifizetett összeg visszatérítése között.

Ha túra közben fordul váratlanul rosszra az időjárás olyannyira, hogy félbe kell szakítani a túrát, mert veszélybe sodorja a csapat testi épségét, akkor félbeszakadhat a túra és lehetőségek kínálunk egy másik időponton való díjmentes részvételre.

Mindezek mellett egy enyhe zápor, vagy egy fél órás eső nem sorolható a fenti esetek közé, így sem ezek előrejelzése, sem túra közbeni jelenléte, nem ok a túra félbeszakítására, maximum egy kis megállásra, ahol egy nagyobb fa oltalmában (természetesen csak villám mentes időben) átvészeljük és megyünk tovább. Amennyiben elszórtan záporokat mondanak érdemes lehet egy esőkabátot hozni, és akkor biztos nem fog zavarni, ha kicsit csepeg az eső :)

Rólunk írták...

Erika és Dávid remek túravezető páros. Figyelmesek, jól felkészültek. Gyönyörű helyekre visznek el és végig biztonságban éreztem magam velük. Szerettel ajánlom őket, ha vadregényes vízi túrákra vágysz.

Közzétette: Kinga Horváth – 2021. július 11., vasárnap

Abszolút ajánlom a kajaktúrájukat 🤩😍 Mi az egész napos Nagymaros-Göd lecsurgós maratonjukon vettünk részt, eszméletlen...

Közzétette: Tímea Kovács – 2021. július 2., péntek

Kedves, profi túra vezetők! ❤️ Csodàs helyekre mehettünk velük! 😁 Mi legközelebb is megyünk! 🛶

Közzétette: Marianna Pongrácz – 2021. július 12., hétfő

Kosár