Ugrás a tartalomra
kapcsolat@eveznijo.hu +36-30-919-8558
vízitúra ajándékutalvány és vízitúra kupon
Katt a képre a részletekért

Duna - parti és vízi élmények Budapesttől 15 percre Felsőgödön

"A sport a test útján nyitja meg a lelket."

Szent-Györgyi Albert

 

Hallottad már a Dunakanyar Kapuja elnevezést? Ha eddig csak hallottad, most meg is nézheted élőben, akár barátaiddal vagy családoddal is felfedezheted ezt a varázslatos, tájvédelmi körzetekkel tarkított vízi és vízparti környezetet. Gyere és lazíts, sportolj vagy túrázz akár napokig ezen a különleges hangulatú helyen, mely garantáltan elvarázsol majd!

 

Bérlés / Értékesítés / Tárolás

A Felsőgödi Csónakházban tárolhatod vízi eszközeidet, vagy kölcsönözhetsz többek között SUP-ot, kajakot, kenut, horgász kajakot, de biciklit is, mellyel erről a hangulatos Duna - parti helyről akár egy túrát is tehetsz, ha valamilyen természetközeli, vagy vízparti kikakpcsolódásra vágysz.

Amennyiben esetleg beleszeretnél valamelyik vízi sportágba, akár saját kajakot, Supot, vagy Kenut is vehetsz magadnak nálunk, amit előtte ki is próbálhatsz! Tovább ha szeretnéd közvetlen a Duna mellett tárolhatod a Duna-parti Csónakházban.

 

Biciklivel is érdemes?

A nemrég felújított EV6 minősítésű bicikli útvonalon egészen Gödtől, Sződligeten, Vácon, Verőcén, Nagymaroson, Zebegényen keresztül egészen Szobig feltekerhetsz és útközben rengeteg gyönyörű vízparton, erdőn, mezőn, tó mellett vagy épp egy hangulatos kis öbölnél megállhatsz egyet pihenni, vagy felfrissülhetsz az útvonalon található kikötők, éttermek, büfék, és bárok, fagyizók egyikében. Ha esetleg rövidnek találod ezt a közel 60 km-es távot, akkor egy hasonló kört megtehetsz Dunakeszin keresztül egészen Budapestig, mivel a bicikliút itt is végig halad.

 

Oktatás és Túra Felkészítés!

Az sem baj, ha nem vagy profi egyetlen vízi eszköz használatában sem, mert folyamatosan indítunk oktatásokat több sporteszközre is (pl: Sup, kajak, kenu), illetve ezután rövidebb 1-3 órás túráinkon megszerezheted a szükséges izomzatot és tapasztalatot is egy nagyobb túrára ami akár egyedül is be mersz majd vállalni, de a nyár folyamán vezetett túrákat is szervezünk folyamatosan.

Emellett csónakházunkban kajakokat, kenukat és horgász kajakokat is értékesítünk, melyeket a vásárlás előtt ki is próbálhatsz, hogy biztosan a számodra leginkább megfelelő típust vedd meg.  

 

Sup / Kajak / Kenu Értékesítés

A vízi élmények kedvelőjeként nem csak tárolhatod a Csónakházban vízi eszközeidet, de bérlésre is többféle lehetőséged van akár 1, 2, 3, 4, vagy egész napra szeretnél kibérelni biciklit, SUP-ot, kajakot, kenut, horgász kajakot.

 

Keress minket bátran!

A tároláshoz használhatjátok regisztrációs aloldalunkat, hogy a megadott elérhetőségeken felvegyük veletek a kapcsolatot, vagy bérléssel kapcsolatos kérdéseitekre telefonon: +36306018247, vagy email-en: kapcsolat@godicsonakhaz.hu is szívesen válaszolunk!

 

Csónaktárolási igény bejelentő

 

Hamarosan elindítjuk szervezett túráinkat, melyekre szeretettel várjuk a jelentkezőket!

 

Vízi túrák

 

A vízitúrázás etikai kódexe - Útmutató a felelősségteljes és etikus vízitúrázáshoz

A vízitúrázás egyre népszerűbb szabadidős tevékenység, amely számos előnnyel jár, mint például a természetközeli élmény, a testmozgás és a stressz csökkentése. Ugyanakkor fontos, hogy felelősségteljesen és etikusan viselkedjünk a vízen és a természetben, hogy megőrizzük ezeket az értékeket a jövő generációi számára is. Ebben a cikkben bemutatjuk a vízitúrázás erkölcsi kódexét, amely iránymutatást nyújt a vízitúrázóknak arra vonatkozóan, hogyan viselkedjenek a természetben és más emberekkel szemben.

Mit kell vinni egy kenu túrára? - Az 1 napos és a több napos túrák felszerelése

Üdvözöllek, kedves vízi túrakedvelő! Engedd, hogy kalauzoljalak téged ebben a kalandban, és megmutassam, hogyan készülj fel egy felejthetetlen kenu túrára. Először is, fontos megkülönböztetni az 1 napos és a több napos túrákat, mivel a szükséges felszerelések jelentősen eltérhetnek.

Fontos itt kiemelni, hogy ez a leírás leginkább azon vízitúrázóknak szól, akik saját maguk szervezte túrára mennek, a szervezett túrákon, mindig kiírjuk a túrához, hogy mit érdemes hozni.

A kenuzás örömei: Útmutató a napjainkban használt kenu típusokról, használati céljukról és tulajdonságaikról

A kenuzás egy olyan sport és szabadidős tevékenység, amelynek során az emberek különböző típusú kenukkal fedezik fel a vízi világot. A kenuzás népszerűsége az évek során növekedett, és ma már számos különböző kenu típus létezik, amelyek a felhasználók igényeit és a vízi környezetet figyelembe véve lettek kialakítva.

Egy oldalon evezés mindörökké - A kenuzás elterjedése földrészenként

Európa: A kenuzás az ókori Európa egyik legnépszerűbb vízi sportja volt. Az első ismert kenukészítők a németországi Lippe és Weser folyók mentén élő embercsoportok voltak, akik körülbelül 6000 évvel ezelőtt használták a hosszú, keskeny hajókat halászatra és áruszállításra. Az első írásos feljegyzések azonban csak a 16. században jelentek meg, amikor a francia és spanyol felfedezők kenukkal járták be a tengerpartokat.

Az inuit kajakok felfedezése és története - Egy évezredek óta tartó utazás a sarkvidéki élethez

Az inuit kajakok évezredek óta fontos szerepet töltenek be a sarkvidéki népek életében, és számos területen tükrözik az emberiség alkalmazkodóképességét és találékonyságát a zord környezeti körülmények között. Ebben a cikkben megvizsgáljuk a kajakok felfedezését, használatát és történetét, a kezdetektől napjainkig. Áttekintjük, hogyan alakultak az inuit kajakok és hogyan nőttek ki az északi sarkvidéki élet elengedhetetlen részévé, miközben bemutatjuk a modern kor hatását és a jövőbeni kilátásokat.

A kajakozás átfogó története földrészenként - Egy izgalmas utazás a hagyományok és innovációk világában

A kajakozás az egyik legősibb vízi közlekedési eszköz, amely évezredek óta elkíséri az emberiség történetét. A kajakok az északi sarkkör vidékén eredtek, majd a világ minden táján elterjedtek. Ez a cikk bepillantást nyújt a kajakozás időbeni fejlődésébe és a különböző területek hagyományait mutatja be.

Szezonnyitó kajakos, pontyozós horgásztúra a Dunakanyarban

Túra indulásának időpontja

Idei első kajakos horgásztúránk során egy dunai pontyozásra invitálunk Téged, amin körülbelül 6 órán keresztül lesz lehetőségük horgászni a résztvevőknek, ez alatt több helyszínt is meghorgászhatunk. Nem fogunk nagy távolságokat megtenni, a túra útvonala vízállás és időjárásfüggő, így közvetlen induláskor fogjuk kijelölni a teljes útszakaszt. 

Túra indulásának helyszíne

Göd
Bocskai utca
Magyarország

Feliratkozás a következőre:

Rólunk írták...

Kosár