Ugrás a tartalomra
kapcsolat@eveznijo.hu +36-30-919-8558
vízitúra ajándékutalvány és vízitúra kupon
Katt a képre a részletekért

Melegvizes Medencés Biztonsági Oktatás - Kezdő + Szaunázás

kezdő biztonsági kajak oktatás gödön
Túra indulásának időpontja
Már csak ennyi szabad hely maradt!
Még 0 fő
Túra indulásának helyszíne

Göd
Golden Palace Beltéri Melegvizes Medencéje
Magyarország

Részvételi díj / fő
20 000 Ft.
Jóidő garancia az összes magyarországi vízitúrankra

 

Túra helyszíne

Túra nehézségi szintje:

Program időtartama

A kezdő kajakos biztonsági oktatás alkalmakon az alábbi program vár a résztvevőkre:

  • Vízbe borulás
  • Vízbe borulás hullámköténnyel
  • Társmentés
  • Kajak élezése, döntése

A Vízbe borulást azért fontos kipróbálni, mert ezen a tanfolyamon később előfordulhat, hogy valaki beborul, és ilyenkor nagyon fontos, hogy ne fuldoklás legyen belőle, hanem szép nyugodtan oldja meg még akkor is, ha épp hullámkötény van rajta, és nem esik ki a kajakból magától. Ezt itt biztonságos keretek között, segítséggel gyakorolhatjátok és innentől a vízbe borulás csak egy jó élmény marad :)

A társmentésnél megtanuljuk, hogyan tudunk valakit mély vízből kimenteni úgy, hogy visszaültetjük a kiürített kajakba 1 perc alatt. Ez nagyon hasznos tudásanyag még melegben is, mivel egy vízzel teli kajakkal nagyon nehéz több 100 métert úszni kifele a Balatonból is, hát még a Duna közepéről.

Az élezésnél megtanulod a kajak alap szintű döntését, megismered a másodlagos stabilitás jelentését és kitapasztalod a boruláspontját is. 

Szóval egy sűrű eseménydús 2 órában lesz részünk egy kellemes meleg vizű medencében, csodaszép környezetben. 

Kik jöhetnek erre az alkalomra?

Ez a program azoknak szól, akik már tudnak, szoktak kajakozni, vagy részt vettek 3 órás kezdő kajak oktatásunkon, szeretnék fejleszteni a kajakozási tudásukat és kipróbálni magukat biztonságos körülmények között nehezebb szituációkban is! Abban az esetben, ha valaki még sosem evezett, vagy csak egyszer-kétszer evezgetett, annak előbb valamelyik kezdő kajak oktatási programunkat ajánljuk, amik ide kattintva megtekinthetők: Oktatásaink

 

Mit kell hozni az oktatásra?

Van kültéri és beltéri medence is, leginkább fürdőruha az ideális öltözet, kiegészítőnek egy vízi cipő jobb tapadást biztosít bizonyos helyzetekben, illetve egy úszósapka jól jöhet. Neoprén ruha max a nagyon fázósaknak lehet hasznos.

Milyen meleg a víz?

Minimum 30 fokosak a medencék, így fázni nem fogunk.

Milyen felszerelést biztosítunk? 

Extra stabil tengeri kajakok, mentőmellény, evező. Az épületben öltöző áll rendelkezésre zárható szekrényekkel, ahová értékeiteket tudjátok tenni az oktatás idejére.

Szauna használat is benne van az árban!

A program ára magába foglalja a létesítmény szaunájának a használatát, így az oktatás végén egy kis izzadásra is sort keríthetünk :)

Rólunk írták...

Kosár