Ugrás a tartalomra
Jó időjárás garancia

Program kezdése

Milyen túra lesz?

Választható vízitúra eszközök

Tengeri túrakajak (1 személyes)

Program időtartama

Ár / fő

20 000Ft.

Találkozó helyszíne:

2132 Göd, Kádár u. 49. Golden Palace beltéri medence

Vízterület neve:

A haladó kajakos biztonsági oktatás alkalmakon az alábbi program vár a résztvevőkre:

  • Borulás kivédése csípőmozdulattal
  • Alacsony támasz
  • Magas támasz

A vízbe borulás elkerülésének begyakorolt biztos képessége egy nagyon fontos része annak, hogy valaki minden körülmények között biztonságba érezze magát a vízen.

A csípőnk használata egy fontos része a borulások elkerülésének,így elsőre ezzel fogjuk kezdeni az oktatást. Miután a csípőmozdulatunk már atombiztos, kezdjük a támaszok kipróbálását, eleinte finomakat, majd teljes borulási pozícióig is döntve a kajakjainkat feszegetjük a határainkat és ezzel növeljük a vízen lévő biztonságunkat és önbizalmunkat. Az alacsony és a magas támasz elsajátításának ez egy különösen biztonságos módja, mivel folyamatosan van valaki melletted.

Mit kell hozni az oktatásra?

Van kültéri és beltéri medence is, leginkább fürdőruha az ideális öltözet, kiegészítőnek egy vízi cipő jobb tapadást biztosít bizonyos helyzetekben, illetve egy úszósapka jól jöhet. Neoprén ruha max a nagyon fázósaknak lehet hasznos.

Milyen meleg a víz?

Minimum 30 fokosak a medencék, így fázni nem fogunk.

Milyen felszerelést biztosítunk?

Extra stabil tengeri kajakok, mentőmellény, evező. Az épületben öltöző áll rendelkezésre zárható szekrényekkel, ahová értékeiteket tudjátok tenni az oktatás idejére.

Ki regisztrálhat a haladó szintű programra?

Erre a programra csak azok jelentkezését várjuk, akik korábban már a Kezdő Biztonsági Oktatáson részt vettek!

Szauna használat is benne van az árban!

A program ára magába foglalja a létesítmény szaunájának a használatát, így az oktatás végén egy kis izzadásra is sort keríthetünk :)

Milyen látnivaló van a közelben?

Túravezető

Kötelezően kitöltendő mezőt jelöl

Kérünk ezt az űrlapot annyiszor töltsd ki, ahány főt szeretnél regisztrálni.

Ha az időjárás előrejelzés rossz időt mond, esőben is meg lesz tartva a túra?

Természetesen nem, ha biztos hogy eső lesz a túrát azonnal lemondjuk 2 órával az indulása előtt telefonon, ha pedig a túra közben, vagy közvetlenül előtte kezd el úgy esni, hogy a túrát félbe kell szakítani, akkor új időpontot lehet választani a pótlásra, illetve vissza lehet kérni a befizetett összeget. Hosszabb távon az időjárás előrejelzések pontossága általában a nullához közelít, így ha tetszik a túra, inkább regisztrálj be, mintsem a végén jó időben otthon ülj és lemaradj róla!

Fontos!

A regisztráció csak a túra árának átutalása után válik véglegessé és helyet is csak akkor tudunk foglalni.. Az utalási adatokat email-ben küldjük el az űrlap beküldése után általában max 5-10 perc.

 

Résztvevő adatai
Választott felszerelés és méretek
Tengeri túrakajak (1 személyes)
Kérjük a fent említett eszközök közül válassz egyet, amivel részt szeretnél venni, ha a választott eszközzel kapcsolatban bármi extra kérésed van (pl: balos evező,...), azt kérjük itt jelezd. A túravezetők adott esetben a választott eszközt felülbírálhatják, ha ez indokolt.
Hogy tudjuk, mekkora mentőmellényből hány darabra  lesz szükség a túrán.
cm
A vízitúra eszközök jelentős részénél fontos a felhasználó magassága, pl a kajak hosszának kiválasztásakor... 
Add ezt a túrát ajándékba valakinek!
Amit ide írsz, az lesz az elküldött levél címe
Írj egy rövid, kedves üzenetet annak, akinek az ajándékot szánod, ez lesz a levél szövege, az ajándék túra részletei előtt.
Add meg a nevét, az email címét és, hogy mikor küldjük el, illetve, írj hozzá címet, meg szöveget és mi elküldjük ajándékba e-mail formájában például születésnapra, névnapra, karácsonyra, vagy csak úgy amikor egy szerettednek örömet szeretnél szerezni...
Kedvezmények
6 év alatti gyermekek számára a túra ingyenes
Amennyiben saját kajakoddal jössz, -50% kedvezményt tudunk adni a túra árából, így ennyivel kevesebbet utalj majd. A kajak szállításáról nem tudunk gondoskodni, azt Neked kell megoldani. 
Kötelező elemek
Ide kattintva új ablakban nyílik meg: Használati és részvételi feltételek A kitöltött űrlap eredmények megmaradnak.
Ide kattintva új ablakban nyílik meg: Adatvédelmi irányelveink A kitöltött űrlap eredmények megmaradnak.
Ide kattintva új ablakban nyílik meg: Felelősség átvállalási nyilatkozat A kitöltött űrlap eredmények megmaradnak.
Az alábbi dokumentumok elfogadása mindenkinek kötelező, aki a a portálon megjelenő bármelyik programon részt vesz! Ha más valaki nevében regisztrálsz, akkor ezek elfogadásával azt is vállalod, hogy az álalad regisztrált résztvevővel ismerteted ezek tartalmát!