Ugrás a tartalomra
kapcsolat@eveznijo.hu +36-30-919-8558

Kutyás kajak és kenu túra a Dunakanyarban

Kutyás kajaktúra, kenutúra
Túra indulásának időpontja
Résztvevők maximális száma
15 fő
Már csak ennyi szabad hely maradt!
Még 5 fő
Túra indulásának helyszíne

Nagymaros
Váci út 53 melletti sólyapálya (csónak lehordó)
Magyarország

Részvételi díj / fő
18 000 Ft.
Jóidő garancia az összes magyarországi vízitúrankra

 

Mindíg szerettél volna kedvenceddel valami izgalmas közös programot?! A kutyás kajak / kenu túránk akkor pont Nektek...

Közzétette: Duna-parti csónakház - eveznijo.hu – 2021. szeptember 3., péntek

Folyó neve

Túra nehézségi szintje:

Program időtartama

Egész évben csak magunknak szerveztünk programokat elsősorban, így most ez a program szóljon kis kedvenceinkről és vigyük el őket egy felejthetetlen egynapos programra. 

Eddig is előfordult 1-2-3 kutya a túrákon és jellemzően nagyon jól érezték magukat, erre a túrára azt szeretnénk összehozni, hogy ne 2-3 kutya legyen, hanem minden hajóban legalább 1 kutyus is helyet kapjon...

Mekkora kutyákkal lehet evezni?

Kajakban a tapasztalatok alapján 10 kg testsúlyig jól elférnek, bár ez a gazdi súlyától is függhet, nagyobb kedvencek számára olyan 35 kilóig lettek egyenlőre tesztelve kenuink és remekül vették az akadályt, de meglátásuk szerint 40-45 kilóig nem lehet gond a kenuknál sem a stabilitással, nagyobb testű kutyusok számára nem javasolt. (majd ha meglesznek a 4 személyes kenuk is...)

Kenuban viszont 2 ember esetén 1 kutya ülhet, 3 ember esetén 2 kutyus fér el, viszont itt már felmerül, hogy a kenuk terhelhetősége maximum 300 kg, így ezzel is kalkulálnunk kell. 

Kistestű kutyáknak érdemes hozni valami kis törülközőt, lábtörlőt, amit a kajak orrára kitéve oda is ki tud ülni ha szeretne. Továbbá méretfüggetlenül lehet hozni a kedvenc játékukat.

 

Hány megálló lesz?

Mivel ezt a túrát elsősorban kedvenceinknek szervezzük és ők a parton játszást jobban élvezik, így megállunk ahol csak lehet. Remélhetőleg bejön az előrejelzett alacsony vízállás és akkor rengeteg kiszállási lehetőségünk lesz.

Merre megy a túra útvonala? 


Az indulás Nagymarosról történik szemben a Visegrádi Várral, majd innen csorgunk lefele végig evezve a marosi szigetek mellékágait. Ezután átkelünk a Szentendrei Szigetre Kisoroszi Szigetcsúcsnál és ott  egyből partra szállunk.

 

Most nem fogunk minden holtágat és mellékágat bejárni, csak amik útba esnek, mivel a sok megállás miatt erre nem is lenne idő, de így is csodás kilátásban lesz részünk egész utunk alatt. 

12-13 óra között érkezünk Verőcére, ahol egy kellemes ebédet vehet mindenki magának  kiépített strand melletti vendéglátóhelyek egyikében. Mindenki talál itt ízlésének megfelelő ételt, desszertet... 

Ezután tovább haladunk Vác felé és végigcsorgunk a Buki sziget mellékágában is. Itt is lesz alkalom a kiszállásra, amit majd ott döntünk el, mert akár a váci sétányon is megállhatunk, de a sziget külső partján is vannak kellemes helyek a kiszálláshoz. 

Vác után tovább csorgunk Sződliget felé és itt szállunk ki utoljára.

Az autót érdemes még reggel itt hagyni a parkolóba, vagy a sződligeti vasútállomáson, de akkor a túra után kell kb 20 percet gyalogolni az állomásig. 

 

Lehet jönni kutya nélkül is?

Természetesen, akinek nincs kutyája, de szeretne részt venni egy ilyen programon jöhet bátran, a kenukba egyébként is 2 ember + 1 kutya kell minimum, vagy 3 ember + 2 kutya maximum. 

Mit kell hozni a túrára? 


Enni és innivalót, magatoknak és kedvenceteknek is, továbbá neki 1 hámot (a mentőmellényes még jobb), ha esetleg vízbe ugrana, akkor biztos vissza tudjátok emelni a hajóba. Kedvenceteknek valami extra jutalomfalatot. Törülközőt neki és akár magatoknak is egy kisebbet a lábatok megtörlésére. Napszemüveget esetleg naptejet, bár már nem olyan erős mint nyáron. 

Mi biztosítjuk az extra stabil hajókat és evezőket,mentőmellényeket, illetve minden kötelező felszerelést. Továbbá 2 tapasztalt, a környék adottságait jól ismerő túravezetőt, akik közül az egyik egyben kutya tréner is.
  

Ezen űrlap segítségével regisztrálhatsz erre a túrára!

Kérünk ezt az űrlapot annyiszor töltsd ki, ahány főt szeretnél regisztrálni.

Fontos!!!

A regisztráció, csak a túra árának átutalása után válik véglegessé és hajót is csak akkor foglalunk az illetőnek. Az utalási adatokat email-ben küldjük el az űrlap beküldése után.

Kutyás kajak és kenu túra a Dunakanyarban
2021. 09. 18. – 08:00

Kérjük adja meg póló méretét, hogy tudjuk mekkora mentőmellény kell

Kérjük adja meg a nevet és a címet, ahova a számlát kiállíthatjuk!
Mivel szeretnél túrára jönni?
Az itt kiválasztott eszköz csak iránymutató a túravezetőknek, mivel ők tudják, hogy milyen képességekkel, milyen eszközre van szükséged, így eldönteni is ők fogják véglegesen. (pl 1 vagy 2 személyes kajak)

Sup deszkát csak akkor válassz, ha a Túra eszközök mezőben is szerepel! Amennyiben nem szerepel, az adott túrán nem lehet Sup deszkával részt venni. 

 
Ha bármi egyéni igénye, kérése van, itt jelezheti számunkra.
Amennyiben rendelkezik kedvezményes kuponnal, azt ebben a mezőben adhatja meg.
Kérjük elolvasás után fogadja el adatvédelmi irányelveinket!
 
Kérjük elolvasás után fogadja el használati feltételeinket!
 

Rólunk írták...

Erika és Dávid remek túravezető páros. Figyelmesek, jól felkészültek. Gyönyörű helyekre visznek el és végig biztonságban éreztem magam velük. Szerettel ajánlom őket, ha vadregényes vízi túrákra vágysz.

Közzétette: Kinga Horváth – 2021. július 11., vasárnap

Abszolút ajánlom a kajaktúrájukat 🤩😍 Mi az egész napos Nagymaros-Göd lecsurgós maratonjukon vettünk részt, eszméletlen...

Közzétette: Tímea Kovács – 2021. július 2., péntek

Kedves, profi túra vezetők! ❤️ Csodàs helyekre mehettünk velük! 😁 Mi legközelebb is megyünk! 🛶

Közzétette: Marianna Pongrácz – 2021. július 12., hétfő

Kosár