Ugrás a tartalomra
kapcsolat@eveznijo.hu +36-30-919-8558

Kerékpár Bérlés

A Dunakanyar kapuja, nem csak a vízről nézve csodálatos, de Gödtől vadregényes EV6 bicikliút vezet majdnem egészen az északi határunkig, ráadásul ennek jelentős része a Duna-parton, vagy a nyáron is hűvös ártéri erdőkben fut.  

Ideális kiránduló helyszín baráti társaságoknak és családoknak is, mivel útközben számtalan látnivaló akad, amit nem szabad kihagyni az arra járónak. Útközben a Duna-parton minden településen vendéglátó és szórakoztató helyek is találhatóak közvetlen a bicikliút mellet, így nem kell aggódnunk azért sem hogy mi lesz ha megéhezünk, vagy meginnánk egy pohár jó hideg sört vagy bort. 

Ráadásul visszaérve A Felsőgödi Duna-Csárda mellett található a csónakház, ahol szintén elfogyaszthatunk egy jól megérdemelt ebédet vagy vacsorát, ráadásul a közvetlen szomszéd egy gyerekek számára kiépített magasban lévő kötélpályás kalandpark, így garantált, hogy a gyermekek sem fognak unatkozni.

Bicikli Bérlés Áraink:

 

Hamarosan!

Rólunk írták...

Erika és Dávid remek túravezető páros. Figyelmesek, jól felkészültek. Gyönyörű helyekre visznek el és végig biztonságban éreztem magam velük. Szerettel ajánlom őket, ha vadregényes vízi túrákra vágysz.

Közzétette: Kinga Horváth – 2021. július 11., vasárnap

Abszolút ajánlom a kajaktúrájukat 🤩😍 Mi az egész napos Nagymaros-Göd lecsurgós maratonjukon vettünk részt, eszméletlen...

Közzétette: Tímea Kovács – 2021. július 2., péntek

Kedves, profi túra vezetők! ❤️ Csodàs helyekre mehettünk velük! 😁 Mi legközelebb is megyünk! 🛶

Közzétette: Marianna Pongrácz – 2021. július 12., hétfő

Kosár