Ugrás a tartalomra
kapcsolat@eveznijo.hu +36-30-919-8558
vízitúra ajándékutalvány és vízitúra kupon
Katt a képre a részletekért

Kedvcsináló vízitúra az Őszilombos Ráckevén Szigetcsépi indulással

szigetcsépi kedvcsináló kajak vagy kenutúra
Túra indulásának időpontja
Már csak ennyi szabad hely maradt!
Még 0 fő
Túra indulásának helyszíne

Szigetcsép
Szigetcsépi strand
Magyarország

Részvételi díj / fő
11 000 Ft.
Jóidő garancia az összes magyarországi vízitúrankra

 

1. Bakancslistás Vízitúránk ( http://eveznijo.hu/bakancslistas-vizitura-sorozat ) második napja szintén az RSD-n indult...

Közzétette: Duna-parti csónakház - eveznijo.hu – 2023. április 4., kedd

Túra nehézségi szintje:

Program időtartama

Kóstolj bele az evezésbe egy gyönyörű helyen! A kedvcsináló túrákon annyi oktatást tartunk az elején, amivel végig tudod evezni az adott útvonalat gond nélkül, ebben a túra folyamán is segítenek a túravezetők.

Ráckeve a Dunának egy különleges része, ami semmi mással nem összehasonlítható.  Vize áll, nincs sodrás, a vízszint állandó, így mindig ugyanazt a lenyűgöző látványt nyújtja, élővilága mégis a szigetközhöz hasonlítható.

Tökéletes tanuló terep még most is, mivel nem csak sodrás nincs, de hullámok sem, mert sebességkorlátozás van a motorcsónakokra.

Kezdők is jöhetnek kajakkal és kenuval is?

Igen, ez a túra kifejezetten azoknak lett szervezve, akik még sosem eveztek, emiatt lassabb is a tempó kicsivel általában. A túra alatt történő oktatás, viszont kevés ahhoz, hogy túravezetés nélkül bárhol el tudj evezni biztonsággal, ha egyedül szeretnél később túrázni, ajánljuk oktatásainkat: Oktatásaink

Mit kell hozni?

Időjáráshoz megfelelő öltözetet (esetleg egy vízálló kabát ha eleredne egy zápor), Vízi cipő / búvárcsizma, jól jön ha van. Jól jöhet egy kis inni, vagy nassolni való, a vízen hamar megéhezik az ember, pláne ha mozog. :)  

Túravezetés és oktatás: 

A túra folyamán a túravezetők mutatják a biztonságos útvonalat, illetve ellátnak hasznos tanácsokkal, hogy könnyebben tudjátok teljesíteni.

A túra előtt a túravezetők rövid oktatást tartanak a parton, illetve a túra folyamán folyamatosan segítenek a kajakok és a kenuk használatában, ha erre szükség és persze igény mutatkozik. Az oktatás tananyaga csak annyi, ami a túra teljesítéséhez a túravezetők jelenlétében szükséges, nem tartalmaz általános, mindenre kiterjedő vízitúra ismereteket, aki alaposabbat ismereteket szeretne begyűjteni, keresse fel az Oktatásaink aloldalunkat.

Milyen felszerelést biztosítunk?

Modern, polietilén törhetetlen műanyagból készített, extra stabil tengeri és óceáni túrakajakokat és talán ezeknél is stabilabb kanadai túra kenukat, melyek (~95%) vízhatlan rekeszekkel is rendelkeznek. Továbbá biztosítunk evezőket, mentőmellényeket, vízhatlan zsákokat  és a kötelező felszereléseket is.

Élményfotó készítés:

Túráink alkalmával több nagyfelbontású fénykép is készül majd Rólatok melyeket teljes méretükben a túra után küldött e-mailünkben található linkről tudtok letölteni 14 napig. 14 nap után a képek automatikusan törlődnek a tárhelyről.

Rólunk írták...

Kosár