Ugrás a tartalomra
kapcsolat@eveznijo.hu +36-30-919-8558

Kajak horgásztúra

Hogy a horgászat szerelmesei se maradjanak ki a jóból, lehetőséget kínálunk profi horgászkajakokkal, vezetett túrán való részvételre, melyen biztosítjuk a horgászkajakokat, kényelmes ülésekkel és minden szükséges kiegészítőjükkel együtt. A kajakok stabilak, kormányozhatóak, van motoros, pedálos és evezős hajtású is. Rendelkeznek vízmentes tároló rekeszekkel és gumis csomaglefogatókkal, így akár hűtőtáska is elfér rajtuk a teljes horgászfelszerelés mellett.  

Túráinkat egyéni fogási céllal (harcsa, ponty, márna, süllő, keszeg...) és ennek megfelelő útvonallal tervezzük, mivel a közelben található számos, csak a vízről megközelíthető kiváló horgászhely is, de igény esetén ki is köthetünk egy kis parti pecához ha már elég volt a csónakban ücsörgésből.

A horgászkajakok szélességük és alsó hosszanti bordázatuk miatt stabilak és felálláshoz kialakított lábrész is található rajtunk a Stand Up kajakhorgászat kedvelőinek.

Mit biztosítunk a túrákhoz:

  • Horgászkajak teljes felszereléssel
  • 2 tollas evező 
  • Mentőmellény sok zsebbel
  • 1.5 kg vasmacska, kötéllel

A túravezető segítséget nyújt a nagyobb fogások kiemelése esetén, illetve a megfelelő horgászfelszerelés és csali + etetőanyag kiválasztásához is még a túra előtt.

Egész napos dunai kajakos horgásztúra ebéddel!

Túra indulásának időpontja

Itt a jó idő, így elindítjuk rendszeres kajakhorgász túráinkat is, melyek változatos horgászhely és fogási célokkal indulnak. 

Az 1 naposra tervezett tavaszi túra folyamán, több vízi és parti horgászhelyet is meglátogatunk és minden aktuális fogási tilalommal nem rendelkező dunai halfélének a fogására lesz lehetőség. 

Mi a különlegessége ennek a túrának? 

Ilyen sok időt kajakban ülni nem kényelmes, így nem is tervezzük. Több alkalmas hely is akad, ahonnan remekül lehet partról is horgászni, és a csoporttal egyeztetett időpontokban ezt meg is tudjuk tenni!

Túra indulásának helyszíne

Göd
Bocskai utca
Magyarország

Reggeli keszegezős, pontyozós kajakhorgász túra

Túra indulásának időpontja

Itt a jó idő és vele ébredeznek a növényevő halak is, így szeretnénk egy reggeli rövidke, mindössze 3 órás horgászatra invitálni benneteket, aminek során kipróbálhatjátok, hogy milyen is egy profi horgászkajakból pecázni a nagy-Dunán. 

A túra iránya nagyban függ a vízállástól és a jelentkezők evezési tudásától is. Számos remek hely található a környéken, melyek a víz felőli oldalról horgászhatóak meg a legjobban. 

Túra indulásának helyszíne

Göd
Bocskai utca
Magyarország

Reggeli pergetés a Dunán kajakból

Túra indulásának időpontja

A ragasozó tilalmi idők elmúltával egy rövidke, 3 órás kajakhorgász túrára készülünk ezen a napon, ahol előbb a kavicsos part mentén pergetéssel próbálkozunk, majd kicsit feljebb megyünk és onnan lecsurogva végigdobáljuk a partot. 

Mit foghattok ezen a túrán?

Elsődlegesen, süllő és balin amire számíthatunk, de a fentebbi részeken a csuka és a harcsa sem esélytelen.

Vegyél részt ezen a kellemes időjárással kísér pergetős kajak horgásztúrán a Dunán és próbálj szerencsét olyan helyekről, amik eddig számodra megközelíthetetlenek voltak a partról.

A túra hossza: 3 óra

Túra indulásának helyszíne

Göd
Bocskai utca
Magyarország

Szezonnyitó kajakos, pontyozós horgásztúra a Dunakanyarban

Túra indulásának időpontja

Idei első kajakos horgásztúránk során egy dunai pontyozásra invitálunk Téged, amin körülbelül 6 órán keresztül lesz lehetőségük horgászni a résztvevőknek, ez alatt több helyszínt is meghorgászhatunk. Nem fogunk nagy távolságokat megtenni, a túra útvonala vízállás és időjárásfüggő, így közvetlen induláskor fogjuk kijelölni a teljes útszakaszt. 

Túra indulásának helyszíne

Göd
Bocskai utca
Magyarország

Feliratkozás a következőre: Kajak horgásztúra

Rólunk írták...

Erika és Dávid remek túravezető páros. Figyelmesek, jól felkészültek. Gyönyörű helyekre visznek el és végig biztonságban éreztem magam velük. Szerettel ajánlom őket, ha vadregényes vízi túrákra vágysz.

Közzétette: Kinga Horváth – 2021. július 11., vasárnap

Abszolút ajánlom a kajaktúrájukat 🤩😍 Mi az egész napos Nagymaros-Göd lecsurgós maratonjukon vettünk részt, eszméletlen...

Közzétette: Tímea Kovács – 2021. július 2., péntek

Kedves, profi túra vezetők! ❤️ Csodàs helyekre mehettünk velük! 😁 Mi legközelebb is megyünk! 🛶

Közzétette: Marianna Pongrácz – 2021. július 12., hétfő

Kosár