Ugrás a tartalomra
kapcsolat@eveznijo.hu +36-30-919-8558
vízitúra ajándékutalvány és vízitúra kupon
Katt a képre a részletekért

Hortobágy - Berettyó kajakos / kenus pergető horgásztúra

Berettyó kajak és kenu horgásztúra
Túra indulásának időpontja
Már csak ennyi szabad hely maradt!
Még 3 fő
Túra indulásának helyszíne

Mezőtúr
Sétahajó kikötő Hortobágy - Berettyó Térkép link: https://goo.gl/maps/fq6i9wE6S1i7wHJJ9
Magyarország

Részvételi díj / fő
20 000 Ft.
Jóidő garancia az összes magyarországi vízitúrankra

 

Túra nehézségi szintje:

Program időtartama

Program típusa

Gyere és fedezd fel velünk a Hortobágy - Berettyó vadregényes vizét egy csodás egész napos pergetős peca folyamán, ahol olyan helyeket is meghorgászhatsz, amiket eddig csak a partról vágyakozva néztél... Ez egy egész napos (vagy kettő, ha a másik napra is jelentkezel) program, ami nyugodt (szinte álló) vízen kerül megrendezésre, mely során sodrás iránynak lefelé indulunk és meghorgászunk egy jó hosszú szakaszt, majd vissza evezünk a kiindulási pontra. 

Végig kajakba kell ülni?

Természetesen nem, több ponton is lesznek kiszállási lehetőségek, ahol kinyújtóztathatjuk magunkat kicsit, de az idő nagy részében valószínűleg igen, viszont kényelmes emelt, alu keretes ülések lesznek bennük, így majdnem olyan mint a parton ülni, 5-6 óra fel sem tűnik általában.

Mit lehet fogni?

Süllő, harcsa, balin, domolykó, jászkeszeg, csuka, de bármely egyéb hal is élő hal előfordulhat. Gyakori a változatos fogás!

Sosem kajakoztam / Kenuztam, így is jöhetek?

Mivel itt a kajakozást / kenuzást gyakorta együtt kell csinálni a horgászattal, így előtte azt javasoljuk vegyél részt egy oktatásunkon, ahol elsajátíthatod az alapokat. Oktatásainkat itt találod: Kajak / Kenu oktatás

Mennyire stabilak a hajók?

Mind a ráülős, mind pedig a beülős kajakok stabilitása kimagasló, így a beborulás esélye elhanyagolható, szélességük 65-70 cm közötti, a kenuk vadvízi kenuk, amikkel zordabb vizeken is lehet haladni. 

Catch & Release

Támogatjuk a fogd meg és engedd szabadon elvet, pláne a kapitális példányoknál, de természetesen azt sem fogjuk zokon venni, ha hazaviszed amit esetleg meg szeretnél enni, mi is szeretjük a finom vadvízi halat.

Milyen felszerelést biztosítunk mi?

 • Profi, minőségi ráülős és beülős horgászkajakot, illetve kenut többféle méretben és kialakításban
 • Kajak evezőt
 • Beülős kajakokhoz hullámkötényt (ráülősökön vízálló nadrág és cipő javasolt)
 • Beülős kajakba hőtükrös polyfoam, a ráülőshöz hőtükrös párna a felfázás / fázás ellen
 • Szakszerű horgásztúra vezetést
 • Tanácsadást a jelentkezőknek, a csali választáshoz
 • Továbbá biztosítjuk a kajakok és minden szükséges felszerelés helyszínre szállítását, illetve a sofőrök visszaszállítását az autójukhoz.

Saját kajakkal is részt lehet venni a túrán? 

Természetesen, ilyen esetben a részvételi díj a túra árának 50%-a, viszont a kajak szállításában nem biztos hogy tudunk segíteni, attól függ, marad-e hely a kocsin.

Mit kell hoznod? 

 • Kedvenc horgászbotok (lehetőleg a rövidebbek)
 • Kedvenc orsók
 • Pergető vagy vertikál horgászfelszerelés, mind használható lesz, leginkább ízlés kérdése, ki melyiket szeretné használni.
 • Érvényes horgász engedély és napijegy arra a napra:  
 • Enni és Inni valót, lehetőleg bárhol könnyen elfogyaszthatót, de igény esetén ki is szállhatunk egy kellemes kavicsos parton ebédelni... :)

Túravezetés:

A túrát gyakorlott, síkvízi túravezető kíséri, aki természetesen pecázik is veletek és mindenben segít (nagyobb halak merítése, ami csak kérdés vagy megoldandó probléma lehet. Továbbá fel van szerelve a szükséges mentőfelszerelésekkel.

Kis létszám!

A túrára maximum 6 fő jelentkezhet, de minimum 3 fő kell a túra megrendezéséhez. Amennyiben nem jön össze a minimum létszám, a teljes befizetett összeg visszatérítésre kerül.

Gyere és használd ki a kellemes őszi időjárást egy kikapcsolós egész napos horgászatra az elkápráztató szépségű Hortobágy - Berettyón és fogj igazi vad körülmények között élő ragadozóhalakat!

Ezen űrlap segítségével regisztrálhatsz erre a túrára!

Kérünk ezt az űrlapot annyiszor töltsd ki, ahány főt szeretnél regisztrálni.

Ha az időjárás előrejelzés rossz időt mond, esőben is meg lesz tartva a túra?
Természetesen, ha csak jelentős esélye is van annak, hogy eső  lesz a túrát azonnal lemondjuk 2 órával az indulása előtt telefonon, ha pedig a túra közben, vagy közvetlenül előtte kezd el úgy esni, hogy a túrát félbe kell szakítani, akkor új időpontot lehet választani a pótlásra, illetve vissza lehet kérni a befizetett összeget. Hosszabb távon az időjárás előrejelzések pontossága általában a nullához közelít, így ha tetszik a túra, inkább regisztrálj be, mintsem a végén jó időben otthon ülj és lemaradj róla!

Fontos!!!

A regisztráció, csak a túra árának átutalása után válik véglegessé és hajót is csak akkor foglalunk az illetőnek. Az utalási adatokat email-ben küldjük el az űrlap beküldése után.

Hortobágy - Berettyó kajakos / kenus pergető horgásztúra
2022. 12. 04. – 09:00

Kérjük adja meg póló méretét, hogy tudjuk mekkora mentőmellény kell

Kérjük adja meg a nevet és a címet, ahova a számlát kiállíthatjuk!
Mivel szeretnél túrára jönni? (Fentebb a túra eszközöknél megadottak közül válassz)
Az itt kiválasztott eszköz csak iránymutató a túravezetőknek, mivel ők tudják, hogy milyen képességekkel, milyen eszközre van szükséged, így eldönteni is ők fogják véglegesen. (pl 1 vagy 2 személyes kajak)

Sup deszkát csak akkor válassz, ha a Túra eszközök mezőben is szerepel! Amennyiben nem szerepel, az adott túrán nem lehet Sup deszkával részt venni. 

 
Ha bármi egyéni igénye, kérése van, itt jelezheti számunkra.
Kérjük elolvasás után fogadja el adatvédelmi irányelveinket!
 
Kérjük elolvasás után fogadja el használati feltételeinket!
 
Kép CAPTCHA
Ez a kérdés ellenőrzi, hogy egy ember, vagy egy robot akarja kitölteni az űrlapot.

Rólunk írták...

Kosár