Ugrás a tartalomra
kapcsolat@eveznijo.hu +36-30-919-8558

Profi Pedálos Folyami Horgászkajak

Bottartók száma
4 +1 középkonzolos
Vízhatlan tárolórekeszek
3 db
Külső gumis / hálós csomagtartók
1 db
Zárható tárolórekeszek
1 db

Férőhelyek száma

Ár
420 000 Ft

 Próbálja ki vízen, mielőtt megvenné!

Kajakjainkra kipróbálási lehetőséget biztosítunk Gödön a Duna-parti Csónakházban. További részletekért kattintson ide:

 

Dofine III pedális horgászkajak

 

Ez az új típusú horgászkajak igazi különlegesség, mely új szemszögből világítja meg a kajakhorgászatot. Felszerelése minőségi és minden igényt kielégít. Rendelkezik 3 db vízhatlan tárolórekesszel, gumikötél lefogatású hátsó csomagtárolóval.

Az evezés mellett a pedálos meghajtást is választhatjuk, amikor mint egy biciklit tekerve forog a hajó alatt egy propeller. Ez a funkció nagyon jól jön méretesebb halak fárasztása közben, ha nem szeretnénk lehorgonyozni. Irányításra egy a bal kézhez eső kormány funkcionál, így fárasztás közben is tudunk irányt váltani vele, a nagyobb halak sekély vízbe vontatása közben. Kormánylapátja a hajótestbe süllyesztve helyezkedik el, így nem tud elakadni, kövekben, ágakban, sóder vagy homokpadban. A pedálos hajtóművet előre billentve kiemelhető a vízből, ha nem szeretnénk használni, illetve könnyedén le is szerelhető.

Ülése alu vázas és magasított, dönthető háttámlával és állítható ülés pozícióval teszi még kényelmesebbé a kajakból történő horgászatot. Beépített 4 db bottartóval rendelkezik és egy középkonzolos bottartóval is. 

A kajak teste hosszú és áramvonalas, így az evezés folyó vízen is könnyű vele, szélessége miatt viszont a felállós (stand up) kajakhorgászatot is lehetővé teszi.

 

Horgászkajak méretei:

Hosszúság: 350 cm

Szélesség: 82 cm

Magasság: 40 cm

Súly: 28 kg

Max teherbírás: 150 kg 

 

Variations

Kategória

Rólunk írták...

Erika és Dávid remek túravezető páros. Figyelmesek, jól felkészültek. Gyönyörű helyekre visznek el és végig biztonságban éreztem magam velük. Szerettel ajánlom őket, ha vadregényes vízi túrákra vágysz.

Közzétette: Kinga Horváth – 2021. július 11., vasárnap

Abszolút ajánlom a kajaktúrájukat 🤩😍 Mi az egész napos Nagymaros-Göd lecsurgós maratonjukon vettünk részt, eszméletlen...

Közzétette: Tímea Kovács – 2021. július 2., péntek

Kedves, profi túra vezetők! ❤️ Csodàs helyekre mehettünk velük! 😁 Mi legközelebb is megyünk! 🛶

Közzétette: Marianna Pongrácz – 2021. július 12., hétfő

Kosár