Ugrás a tartalomra
kapcsolat@eveznijo.hu +36-30-919-8558
vízitúra ajándékutalvány és vízitúra kupon
Katt a képre a részletekért

Profi Pedálos Folyami Horgászkajak

Bottartók száma
4 +1 középkonzolos
Vízhatlan tárolórekeszek
3 db
Külső gumis / hálós csomagtartók
1 db
Zárható tárolórekeszek
1 db

Férőhelyek száma

Ár
420 000 Ft

 Próbálja ki vízen, mielőtt megvenné!

Kajakjainkra kipróbálási lehetőséget biztosítunk Gödön a Duna-parti Csónakházban. További részletekért kattintson ide:

 

Dofine III pedális horgászkajak

 

Ez az új típusú horgászkajak igazi különlegesség, mely új szemszögből világítja meg a kajakhorgászatot. Felszerelése minőségi és minden igényt kielégít. Rendelkezik 3 db vízhatlan tárolórekesszel, gumikötél lefogatású hátsó csomagtárolóval.

Az evezés mellett a pedálos meghajtást is választhatjuk, amikor mint egy biciklit tekerve forog a hajó alatt egy propeller. Ez a funkció nagyon jól jön méretesebb halak fárasztása közben, ha nem szeretnénk lehorgonyozni. Irányításra egy a bal kézhez eső kormány funkcionál, így fárasztás közben is tudunk irányt váltani vele, a nagyobb halak sekély vízbe vontatása közben. Kormánylapátja a hajótestbe süllyesztve helyezkedik el, így nem tud elakadni, kövekben, ágakban, sóder vagy homokpadban. A pedálos hajtóművet előre billentve kiemelhető a vízből, ha nem szeretnénk használni, illetve könnyedén le is szerelhető.

Ülése alu vázas és magasított, dönthető háttámlával és állítható ülés pozícióval teszi még kényelmesebbé a kajakból történő horgászatot. Beépített 4 db bottartóval rendelkezik és egy középkonzolos bottartóval is. 

A kajak teste hosszú és áramvonalas, így az evezés folyó vízen is könnyű vele, szélessége miatt viszont a felállós (stand up) kajakhorgászatot is lehetővé teszi.

 

Horgászkajak méretei:

Hosszúság: 350 cm

Szélesség: 82 cm

Magasság: 40 cm

Súly: 28 kg

Max teherbírás: 150 kg 

 

Variations

Kategória

Rólunk írták...

Kosár