Ugrás a tartalomra
kapcsolat@eveznijo.hu +36-30-919-8558

Horgász Kajak Tárolás a Dunakanyar Kapujában

A horgász kajakok nagyobbak és nehezebbek is mint a túra vagy spor kajakok, így szállításuk is nagyobb problémát okozhat. Ha nem szeretnél tovább vesződni a kajakod szállításával, most itt a lehetőség, hogy közvetlen a dunapart mellett tárold a Gödi Duna-parti csónakházban. 

 

Így horgász kajakod bármikor elérhető lesz, mivel aki egész évben itt tárolja hajóját, az kulcsot is kap a csónakházhoz és saját kódot a riasztóhoz. Így bármikor jön meg a kedved egy kis kajakhorgászathoz, azonnal indulhatsz is akár, a horgászkajakod a csónakházban menetre készen vár.

 

Fedett zárt tároló!

A nálunk tárolt horgászkajakok és egyéb felszereléseik egész évben biztonságban lesznek az időjárás viszontagságaitól, mivel zárt, fedett épületben tároljuk őket.

 

Biztosítás:

Továbbá biztosítás is tartozik a tároláshoz, így ha bármi történne kedvenc horgászkajakoddal, megtéríti a biztosító az árát.

 

Kamera Rendszer:

Ha ez nem lenne elég megnyugtató, még egy 8 kamerás megfigyelő rendszer is üzemel a riasztó mellett, ezzel is tovább növelve a biztonságot!

Regisztrálj itt az alábbi űrlap segítségével, vagy keresd fel elérhetőségink valamelyikét, ha előbb érdeklődni szeretnél.

Rólunk írták...

Erika és Dávid remek túravezető páros. Figyelmesek, jól felkészültek. Gyönyörű helyekre visznek el és végig biztonságban éreztem magam velük. Szerettel ajánlom őket, ha vadregényes vízi túrákra vágysz.

Közzétette: Kinga Horváth – 2021. július 11., vasárnap

Abszolút ajánlom a kajaktúrájukat 🤩😍 Mi az egész napos Nagymaros-Göd lecsurgós maratonjukon vettünk részt, eszméletlen...

Közzétette: Tímea Kovács – 2021. július 2., péntek

Kedves, profi túra vezetők! ❤️ Csodàs helyekre mehettünk velük! 😁 Mi legközelebb is megyünk! 🛶

Közzétette: Marianna Pongrácz – 2021. július 12., hétfő

Kosár