Ugrás a tartalomra
kapcsolat@eveznijo.hu +36-30-919-8558

Csapatépítő vízitúra

A csapatépítő túra egy kifejezetten cégek számára kialakított programcsomag, mely során gyors oktatást követően mindenki vízre száll és több játékos feladatban vesz részt, mind csapatban, mind pedig egyénileg, külön feladatot is kapnak a résztvevők. 

Miért jó csapatépítő a vízitúra?

A Több személyes hajók kezelése remek csak több ember minél tökéletesebb összhangjával irányíthatóak megfelelően, így mind a 2 személyes kajakok, mind a 3 személyes kenuk meghajtása és kormányzása is remek egységet, csapatmunkát erősítő feladat, ami nem is olyan egyszerű sok esetben. 

 

kajak és kenutúra csapatépítő cégeknek

 

A csapatépítő túrák alatt nem csak kirándulunk, de több játékos feladatot is teljesíteniük kell az egyes hajóknak külön-külön, és összesített munkájukkal közben egy közös célt elérni. A feladatok közben az egyes hajók legénységét is cserélni kell, méghozzá a vízen történő átszállással. 

A résztvevőknek használniuk kell, logikájukat és izomerejüket is egyaránt így a nap végére, nem csak a csapat kovácsolódik össze, de mindenki kellemesen el is fárad, és a felhőtlen kikapcsolódás után jól fognak pihenni és megújult erővel munkába állni a hétvége után. 

 

Csapatépítő vízitúra

 

Mennyi ideig tart egy ilyen csapatépítő?

Ez teljes mértékben igény és megbeszélés kérdése, de érdemesebb legalább 1 naposra, mivel repül az idő, ha az ember jól érzi magát és ez jelen esetben garantált. 

 

csapatépítő kajakozásRészletekkel kapcsolatban keressen minket elérhetőségeinken, illetve töltse le katalógusunkat ide kattintva:

Csapatépítő Vízitúra Program Katalógus Letöltése

Feliratkozás a következőre: Csapatépítő vízitúra

Rólunk írták...

Erika és Dávid remek túravezető páros. Figyelmesek, jól felkészültek. Gyönyörű helyekre visznek el és végig biztonságban éreztem magam velük. Szerettel ajánlom őket, ha vadregényes vízi túrákra vágysz.

Közzétette: Kinga Horváth – 2021. július 11., vasárnap

Abszolút ajánlom a kajaktúrájukat 🤩😍 Mi az egész napos Nagymaros-Göd lecsurgós maratonjukon vettünk részt, eszméletlen...

Közzétette: Tímea Kovács – 2021. július 2., péntek

Kedves, profi túra vezetők! ❤️ Csodàs helyekre mehettünk velük! 😁 Mi legközelebb is megyünk! 🛶

Közzétette: Marianna Pongrácz – 2021. július 12., hétfő

Kosár