Ugrás a tartalomra
kapcsolat@eveznijo.hu +36-30-919-8558

6 órás

Táti szigetek körbeevezése őszi látképpel

Túra indulásának időpontja

Egy kellemes 6 órás túra a táti szigetekhez, ahol a dús növényzet immár az ősz színeiben pompázik, a víz tetején színes levelek úsznak, néhol teljesen beborítva azt. Az őszi látkép evezés közben is éppoly különleges és magával ragadó látvány, mint egy erdei séta alatt, ráadásul itt egy másik közegből tapasztalhatjuk meg ezt a csodás évszakot. 

Tát, mivel a dunai zöldfolyosó része, ezért ősszel gyakorta találkozhatunk költöző madarak tömegeivel is, melyek itt pihennek meg, vagy itt gyülekezve indulnak tovább.

Persze, hogy a program legyen teljes, kerülünk egyet az esztergomi szénrakodó monumentális épülete felé is, és végig evezzük mindkét holtágat is

Túra indulásának helyszíne

Esztegrom
Esztergomi Sóder Gödör 47°45'56.6"N 18°42'03.6"E vagy 47.765708, 18.700989
Magyarország

Forgatás, utána túra Nagymaroson - INGYENES

Túra indulásának időpontja

Sziasztok! Itt a lehetőség egy ingyenes evezésre Nagymaroson! Jövő hét kedden (2021.09.21) 11:00- től egy tv-s forgatásunk lesz Nagymaroson a Nomád Bár-nál és ehhez keresnénk statisztákat, akik eljönnének egy rövid (1-2 óra) forgatásra evezni, majd utána hálából elviszünk mindenkit egy szép nagy körre a csodás Dunakanyarba evezni hálánk jeléül.

 

Természetesen a létszám itt is korlátozott, így érdemes igyekezni a jelentkezéssel!

 

Túra indulásának helyszíne

Nagymaros
Nomád Bár
Magyarország

Naplementés evezős túra Táton :)

Túra indulásának időpontja

Használ ki a nyár végi kellemes időjárást és evezd körbe a Táti szigeteket kajakkal vagy kenuval dunai naplementébe hajlóan!

Tát különleges, védett élővilága mindig lenyűgöző látványt nyújt, de út közben megcsodálhatod távolból az esztergomi bazilikát és megkerülheted egy régi szénrakodó épület monumentális maradványait is.

A túrára biztosítjuk a szakszerű túravezetést, kötelező felszerelést, mentőmellényt, evezőt, stabil és tárolórekeszekkel ellátott kajakokat, kenukat.

Hozz magaddal: napolaj, papucs, vagy vízicipő, kalap, vagy sapka, törölköző, víz, hideg élelem.

Túra indulásának helyszíne

Tát
Kis Duna Gát
Magyarország

Nagymarosi feltöltődés a Dunán és holtágban evezgetős vízi túra

Túra indulásának időpontja

Ez egy különleges túra, ahol holtágból indulunk, és oda is érkezünk a Nomád Bár-hoz. Ezen a könnyed evezős túrán a környék legjobb vízparti helyeit evezzük körbe, esetenként ki is szállunk egy-egy pihenő erejéig kavicspadokon, vagy Szigetcsúcs partszakaszán.

Ha szeretnél egy különleges nyár végi vízitúrán részt venni, akkor ez a te programod. 

Hozz magaddal papucsot, naptejet, törülközőt, sapkát / kalapot, esetleg szúnyogirtót, ha nem szereted őket és egy feledhetetlen élményben lesz részed. 

Túra indulásának helyszíne

Nagymaros
Nomád Bár
Magyarország

Kapcsolódj ki, és evezz egy jót Erebe szigetei körül délután 6 órában

Túra indulásának időpontja

Ismét egy különleges helyszínen evezhetsz velünk, tükörsima vízű holtágakban, de közvetlen szomszédságban a nagy Dunával!

Tedd változatosabbá a hétvégidet, és evezz egyet a természet lágy ölén, távol a város zajától hamisítatlan dunai naplementébe nyúlóan!

Ezen a túrán szintén holtágakban evezgetünk a gátak mögött, de néha kitekinthetünk Szlovákia irányába is a dús galériaerdők fái között, miközben gémek, kócsagok, kárókatonák repülnek fel a part menti ágakról.

Hozz magaddal: víz, papucs/vízicipő, törölköző, napolaj, sapka/kalap.

Mi biztosítjuk: tárolórekeszekkel ellátott kajakok, kenuk, evezők, mentőmellények, oktatás, és túravezetés.

 

Túra indulásának helyszíne

Gönyű
47.739416, 17.841193
Magyarország

A kihagyhatatlan 6 órás Neszmélyi kajak, vagy kenu túra

Túra indulásának időpontja

Ha még nem jártál Neszmélyen, akkor azért, ha már jártál csak nem kajakkal, vagy kenuval evezted be a Duna mellékágát a Neszmélyi sziget mellett, akkor azért érdemes eljönnöd egy vízi túrára velünk!

A kivételesen ritka és védett élővilág, és a természetesen megőrzött puhafás vízparti erdők, kőgáton csobogó vízesések látványa nem mindennapi jelenség a Dunán. Remek alkalom arra, hogy kiszakadj a szürke hétköznapokból és részt vegyél ezen a hat órás túrán, amin valószínűleg egyszer, de, lehet, hogy többször is lesz alkalmad kiszállni a hajóból megpihenni, vagy fürdeni a Dunában.

Indulni és érkezni a Neszmélyi Hajóskanzhez fogunk.

Túra indulásának helyszíne

Neszmély
Hajóskanzen
Magyarország

Táti szigetek körbeevezése 6 órában vasárnap délután

Túra indulásának időpontja

Dobd fel a vasárnap délutánt egy könnyed, de felejthetetlen vízi programmal Táton, ahol egy elhagyatott szénrakodó "csontvázán" keresztül megtekintheted az Eszergomi bazilikát, és körbeevezheted a Táti szigetet 6 órában!

A Táti szigetek gyönyörű vadregényes partja ritka állatfajokban gazdag, amit körbeevezhetsz a nagy Dunán lecsurogva, majd a holt, vagy a mellék Duna ágakban álló vízen lapátolhatsz visszafelé a kiinduló pontra, ami a Kis Duna Gát.

Erre a túrára készülj hideg élelemmel, papuccsal/úszócipővel, törölközővel, vízzel, napolajjal, fürdőruhával.

Mi biztosítjuk: a hajókat, evezőket, mentőmellényeket és a túravezetést.

Túra indulásának helyszíne

Tát
Kis Duna Gát
Magyarország

Szigetcsúcsra átevezős, strandolós nagymarosi 10 km-es túra

Túra indulásának időpontja

Akár strandolással egybekötött délutáni evezős program Nagymarostól indulva, és ugyanoda érkezve a Nomád bárhoz.
 

Vegyél részt egy könnyed evezésen a nagymarosi mellékágakban, természeti kincsekben gazdag lakatalan szigetecskék mellett, a Visegrádi vár szomszédságában, ahol átevezünk a Duna másik partjára, Szigetcsúcsra is és az ottani szabad program után vissza a kiindulóhelyre.

Ha időnk, és az időjárás engedi, akkor egy kis izgalmas kitérőre is számíthatsz Szentgyörgypuszta érintésével mielőtt visszaindulnánk.

Túra indulásának helyszíne

Nagymaros
Nomád Bár
Magyarország

Strandolós, naplementés, homokszigetes, túra

Túra indulásának időpontja

Szabin vagy?! Gyere és élvezd a homokos parton strandolást, egy kellemes kajakozás vagy kenuzás kíséretében, mely alatt a túlparton is megfordulunk és akár meg is mártózunk. Utunk során két holtágat is végigevezünk és kikötünk 2 sziget partján is.

Túra indulásának helyszíne

Göd
Széchenyi Csárda előtt a Duna-parton
Magyarország

Feliratkozás a következőre: 6 órás

Rólunk írták...

Erika és Dávid remek túravezető páros. Figyelmesek, jól felkészültek. Gyönyörű helyekre visznek el és végig biztonságban éreztem magam velük. Szerettel ajánlom őket, ha vadregényes vízi túrákra vágysz.

Közzétette: Kinga Horváth – 2021. július 11., vasárnap

Abszolút ajánlom a kajaktúrájukat 🤩😍 Mi az egész napos Nagymaros-Göd lecsurgós maratonjukon vettünk részt, eszméletlen...

Közzétette: Tímea Kovács – 2021. július 2., péntek

Kedves, profi túra vezetők! ❤️ Csodàs helyekre mehettünk velük! 😁 Mi legközelebb is megyünk! 🛶

Közzétette: Marianna Pongrácz – 2021. július 12., hétfő

Kosár