Ugrás a tartalomra
kapcsolat@eveznijo.hu +36-30-919-8558

12 órás

Kutyás kajak és kenu túra a Dunakanyarban

Túra indulásának időpontja

Egész évben csak magunknak szerveztünk programokat elsősorban, így most ez a program szóljon kis kedvenceinkről és vigyük el őket egy felejthetetlen egynapos programra. 

Eddig is előfordult 1-2-3 kutya a túrákon és jellemzően nagyon jól érezték magukat, erre a túrára azt szeretnénk összehozni, hogy ne 2-3 kutya legyen, hanem minden hajóban legalább 1 kutyus is helyet kapjon...

Túra indulásának helyszíne

Nagymaros
Váci út 53 melletti sólyapálya (csónak lehordó)
Magyarország

Lecsurgós, naplementébe érkező élménytúra Nagymaros és Göd között

Túra indulásának időpontja

Gyere el erre a programra, ha szeretnéd megnézni a dunakanyar legszebb vízparti helyeit kenuból, vagy kajakból nézve, és lecsurogni Nagymarosról Gödre egy napos túránkon!

Út közben több olyan mellék, és holtágat fedezünk fel, és különböző szigetek körül evezgetünk, amik élővilága nem mindennapi. Előfordulhat, hogy kacsát, gémet, kócsagot, vagy hódot is megfigyelhetünk eredeti élőhelyén ezen a programon.

Az utat több pihenővel is megszakítjuk, hogy együnk, igyunk, pihenjünk. Az ebédet Verőcén töltjük 13:00 körül, ahol büfék, cukrászda, és étterem is megtalálható, de előtte-utána nem árt, ha készülsz hideg élelemmel és bőséges vízzel a túrára.

Túra indulásának helyszíne

Nagymaros
Váci út 53. Duna-parton
Magyarország

Lecsurgós élménytúra Nagymaros és Göd között

Túra indulásának időpontja

Vegyél részt egy egész napos felejthetetlen élményekkel teli vízitúrán, ahol felfedezzük Nagymaros gazdag élővilággal megáldott szigeteit, átevezünk Szigetcsúcsra, és sokat strandolunk, jókat eszünk, majd lassan leereszkedünk Felsőgödre.

Út közben több természeti kincsekben bővelkedő holt, és mellék Duna ágat is megtekintünk, és több helyen is megállunk, hogy felfrissítsük magunkat. Többek között: Kismaros, Verőce, Sződliget partjain is kikötünk.

Tedd élményekben dússá a nyarat, és evezz velünk, mert evezni JÓ! :)

Túra indulásának helyszíne

Nagymaros
Váci út 53.
Magyarország

Nagymaros - Göd Lecsurgós maraton

Túra indulásának időpontja

Lépj ki a szürke hétköznapokból, és evezz velünk Nagymaros és Göd között a Duna vadregényes partszakaszain, hol lazán ejtőzve, hol kicsit jobban evezve, de a legtöbb, és legkülönlegesebb látnivalót felsorakoztató túránkon!

Vegyél részt egy több megállós, strandolós élménytúrán, melyen sok szép, és nyugodt mellék, és holtágat fedezünk fel Nagymaroson, majd átevezünk Szigetcsúcsra, ahol az első pihenőt töltjük, majd vissza a túlpartra, hogy vitessük magunkat a sodrással a következő úti cél felé.

Túra indulásának helyszíne

Nagymaros
Váci út 53.
Magyarország

Táti szigetek körbejárása dunai strandolással

Túra indulásának időpontja

Tát egy csodás érintetlen mikroszféra, melyet most lehetőséged nyílik egy egész napon át bejárni és minden csodáját nyugodtan kényelmes tempóban megtekinteni. Nem kell profi kajakos vagy kenusnak lenned hogy részt vehess, mivel itt se sodrás, se hullámok, csak a tükörsima víz és az érintetlen természet, ráadásul túravezetőink segítenek a választott evezős hajó használatának elsajátításában. 

Túra indulásának helyszíne

Tát
Kis-Duna Gát
Magyarország

Neszmélyi szigetek körbeevezése, strandolással

Túra indulásának időpontja

Ha szeretnéd a Neszmélyi-szigetek minden kis zugát megismerni, ezt a túrát neked találtuk ki.

12 óra hosszát fogunk eltölteni, mely közben több helyen megállunk, pihenni vagy akár strandolni is. A szigetek kerülése itt a nagy Duna felől indul és lecsurgással kezdődik, majd utána visszafordulunk a szigetek végéről év szép módszeresen végig evezzük az összes mellék és holtágat. 

Rendkívül választékos élővilág tárul elénk csodás kilátással, miközben végcélként elérjük a Neszmélyi Hajóskanzent és ott szállunk partra este 8-9 között. 

Túra indulásának helyszíne

Neszmély
gps: 47.738120, 18.349915 (neszmélyi szigetek északi része a nagy Dunánál.
Magyarország

Csorogj haza Pestre - Verőcéről

Túra indulásának időpontja

Csorogj haza Pestre a Dunán egy egész napos felejthetetlen túra keretében. 

Verőcéről indulunk reggel és több sziget, holtág, Duna mellékág megtekintésével ereszkedünk sodrás irányba Pest felé. Útközben lehetőség lesz a sok gyönyörű látnivaló mellett a strandolásra is, illetve több dunaparti vendéglátó hely (étterem, csárda, cukrászda mellett is megállunk, így étlen szomjan se maradunk, ráadásul fagyizni is lesz lehetőség.

 

Pestre érve a Népszigetnél kötünk ki, és percek alatt otthon lehetsz BKV-val akár... :)

 

Túra indulásának helyszíne

Verőce
Árpád út 80.
Magyarország

Nagymaros / Visegrád - Göd lecsurgós élménytúra

Túra indulásának időpontja

Idén már sokadik alkalommal ismételten megrendezésre kerül - Nagymaros - Göd Lecsurgós túránk, ahol egyből a lélegzetelállító visegrádi panorámával indítunk, majd kikötünk egy kavicszátonyon a Duna közepén, innen szigetcsúcsra megyünk további strandolásra, majd tovább járjuk a környező holtágakat, szigeteket, egészen Verőce partjaiig, ahol megállunk Ebédelni, fagyizni, strandolni. 3 óra körül innen tovább indulunk Vác, Sződliget - Göd irányába további mellékágakat és szigeteket megcsodálva. Este egy csodás naplementés panoráma kíséretében érkezünk Göd kavicsos partjaira, ahol véget ér túránk.

Túra indulásának helyszíne

Nagymaros
Váci út 53.
Magyarország

Tát - Esztergom - Visegrád lecsurgós élménytúra

Túra indulásának időpontja

Szeretnéd felfedezni a Dunakanyar legszebb helyeit, egy kellemes kajak, vagy kenu túra keretében?  Ez a program pont erről szól. 

Nem evezünk sokat, mivel a sodrás visz minket magával., viszont bejárjuk az összes melléh és holtágat, megkerüljük a szigeteket, strandolunk a legszebb strandokon, eszünk a legjobb éttermekben és cukrászdákban, egyszóval semmit nem hagyunk ki, ami még élvezetesebbé teheti a túránkat. Körbeevezzük a pilismaróti öblöt, az esztergomi Szénrakodót, bekukkantunk a Garam majd az Ipoly torkolatába is. Bejárjuk a Dunakanyar felső részét kajakjainkkal és kenuinkkal, mert a legszebb kilátások a vízről vannak.

Túra indulásának helyszíne

Tát
Kis-Duna Gát
Magyarország

Nagymaros - Göd lecsurgós maraton

Túra indulásának időpontja

Egy darabig lehet ez lesz az utolsó, mivel sok más szép helyet is szeretnénk megmutatni nektek, így ha biztosra akartok menni, akkor ne hagyjátok ki ezt a Nagymaros - Göd Lecsurgós maratoni kajak és kenu túrát, melyen az eddig megszokott óceáni túrakajakok mellett most már kanadai kenuval is részt vehettek.

Túra indulásának helyszíne

Nagymaros
Váci út 53.
Magyarország

Feliratkozás a következőre: 12 órás

Rólunk írták...

Erika és Dávid remek túravezető páros. Figyelmesek, jól felkészültek. Gyönyörű helyekre visznek el és végig biztonságban éreztem magam velük. Szerettel ajánlom őket, ha vadregényes vízi túrákra vágysz.

Közzétette: Kinga Horváth – 2021. július 11., vasárnap

Abszolút ajánlom a kajaktúrájukat 🤩😍 Mi az egész napos Nagymaros-Göd lecsurgós maratonjukon vettünk részt, eszméletlen...

Közzétette: Tímea Kovács – 2021. július 2., péntek

Kedves, profi túra vezetők! ❤️ Csodàs helyekre mehettünk velük! 😁 Mi legközelebb is megyünk! 🛶

Közzétette: Marianna Pongrácz – 2021. július 12., hétfő

Kosár