Ugrás a tartalomra
kapcsolat@eveznijo.hu +36-30-919-8558
vízitúra ajándékutalvány és vízitúra kupon
Katt a képre a részletekért

1. Bakancslistás Vízitúra | Ráckevei-Soroksári Duna -> 2 napos túra

kajak és kenu túra ráckevén
Túra indulásának időpontja
Már csak ennyi szabad hely maradt!
Még 4 fő
Túra indulásának helyszíne

Kiskunlacháza
Gyümölcsös utca - Pihenő Sétány kereszteződése
Magyarország

Részvételi díj / fő
30 000 Ft.
Jóidő garancia az összes magyarországi vízitúrankra

 

Csodás őszies időben elindultak őszi túráink is, melyek során a legkülönlegesebb helyekre juthattok el velünk. Most a...

Közzétette: Duna-parti csónakház - eveznijo.hu – 2022. szeptember 25., vasárnap

Mit is jelent a Bakancslistás Vízitúra Sorozat?!

 

Felpakolunk 4 darab 3 személyes extra stabil kenut, 2 darab 2 személyes tengeri túrakajakot, és 4 darab 1 személyes tengeri túrakajakot, melyekkel bejárjuk Magyarország legszebb, legeldugottabb, legvadregényesebb vízfelületeit egy 16 hétvégés túra sorozat keretében. Minden túra évente egyszer kerül megrendezésre!

 

 További bakancslistás túrákért kattints IDE! 

 

Idei első bakancslistás vízitúránk során egy olyan helyre kalauzolunk titeket, ami rendkívül közel van Budapesthez, de hiába jártál a környéken akár hányszor, akár még a vízparton is, nem láttál semmit, amíg itt vízre nem szálltál.

Ráckevei - Soroksári Duna

A Ráckevei-Soroksári Duna minden része csodálatos, de ezen a hétvégén 2 legszebb pontjára juthattok el velünk. Egy csodás, ugyan emberek által elég sűrűn lakott, mégis érintetlennek tűnő vízi paradicsomot ismerhettek meg ezen a hétvégén, ahol az emberek és a természet harmóniában élnek együtt. A csodás növényzet mellett, ami mostanra harsány zöld lesz, rengeteg fajta vízi madárral is közvetlen közelről találkozhatunk a kanyargós nád labirintusokban és a kristálytiszta vizű lagúnákban.

Első nap:

Délután találkozó (a túra indulása előtt 30 perccel) a Kiskunlacházán, majd innen indulunk Ráckeve felé, végigevezzük a Balabán csatornát, majd a csónakos tanösvény számos pontját érintve megkerüljük, illetve leginkább szlalomozunk az Angyali-,  Vesszőzátony-,  Opera-, Sóskás-, Rafás-, Cseke-, Nagy-szigetek mellett, majd visszafordulunk és a másik oldalukat is megnézzük hasonló szlalom szerű manőverek közben. Utunk során nád labirintusokat és eldugott lagúnákon áthaladva magunkba szívjuk a természet nyugalmát és nap végén kellemesen elfáradva, egy csodás naplemente kíséretében érünk vissza a kiindulási pontra.

Második nap:

Délután találkozó (a túra indulása előtt 30 perccel) Dunaharasztinál ( https://maps.app.goo.gl/ktaEHCubma5JxPLR9?g_st=ic ), és innen indulunk egy picit észak felé, majd egy kis rejtett bejárón visszafordulunk délnek és elveszünk a Ráckevei-Soroksári Duna titokzatos nádlabirintusaiban úgy, hogy csak 6 óra múlva kerülünk elő közülük, amikor ismét egy csodás naplemente teszi kellemessé és meghitté a hazafelé vezető lapátolást. 

Körtúrákról lévén szó, a kiszállás mindkét nap ugyanott lesz mint a beszállás, így az autók transzferjével most nem kell foglalkoznunk.

Kezdők is jöhetnek kajakkal és kenuval is?

Természetesen, aki egy kezdő tudásanyaggal már rendelkezik, tehát többször is kajakozott már és stabilan ült, könnyedén tudta irányítani, azoknak itt sem lesz gondja, Abban az esetben, ha valakinek kétségei lennének, mert még sosem evezett vagy csak egyszer-kétszer, réges-régen, annak előbb valamelyik oktatási programunkat (bakancslistás túráinknál gyakori, hogy a túra előtt egy 3 órás oktatást is tartunk ugyanott) ajánljuk, amik ide kattintva megtekinthetők: Oktatásaink
 

Mit kell hozni?

Időjáráshoz megfelelő öltözetet (esetleg egy vízálló kabát ha eleredne egy zápor), Vízi cipő / búvárcsizma, jól jön ha van, de nélkülözhető is probléma nélkül. Mindenki hozzon magával megfelelő mennyiségű inni és ennivalót, esetleg egy kis nasit, a vízen hamar megéhezik az ember, pláne ha mozog. :)  

Túravezetés és oktatás: 

A túrát 2 tapasztalt, a helyszín adottságait ismerő túravezető kíséri, akik végig a segítségetekre lesznek és gondoskodnak a biztonságotokról is. Segítenek ha szükséges a ki és beszállásnál, és néha mesélnek kicsit a környékről, vagy a látott állatokról, növényekről, illetve felhívják a figyelmed 1-1 különlegesebb látnivalóra.

Milyen felszerelést biztosítunk?

Modern, polietilén törhetetlen műanyagból készített, extra stabil tengeri és óceáni túrakajakokat és ezeknél is stabilabb vadvízi túra kenukat. Továbbá biztosítunk evezőket, mentőmellényeket, vízhatlan zsákokat és a kötelező felszereléseket is. 

Mivel a hajó készlet véges és összetétele fix, így regisztrációs sorrendben lehet őket foglalni, ha már elfogyott amit foglaltál, akkor másikba fogsz kerülni. 

Egy napra is lehet jelentkezni? 

Természetesen, de a két napos ár kedvezményes, az 1 napi túradíj 17 000 ft / fő, kérjük ha csak 1 napra jössz, akkor ezt az összeget utald.

Ezen űrlap segítségével regisztrálhatsz erre a túrára!

Kérünk ezt az űrlapot annyiszor töltsd ki, ahány főt szeretnél regisztrálni.

Ha az időjárás előrejelzés rossz időt mond, esőben is meg lesz tartva a túra?
Természetesen, ha csak jelentős esélye is van annak, hogy eső  lesz a túrát azonnal lemondjuk 2 órával az indulása előtt telefonon, ha pedig a túra közben, vagy közvetlenül előtte kezd el úgy esni, hogy a túrát félbe kell szakítani, akkor új időpontot lehet választani a pótlásra, illetve vissza lehet kérni a befizetett összeget. Hosszabb távon az időjárás előrejelzések pontossága általában a nullához közelít, így ha tetszik a túra, inkább regisztrálj be, mintsem a végén jó időben otthon ülj és lemaradj róla!

Fontos!!!

A regisztráció, csak a túra árának átutalása után válik véglegessé és hajót is csak akkor foglalunk az illetőnek. Az utalási adatokat email-ben küldjük el az űrlap beküldése után.

1. Bakancslistás Vízitúra | Ráckevei-Soroksári Duna -> 2 napos túra
2023. 04. 01. – 14:00

Kérjük adja meg póló méretét, hogy tudjuk mekkora mentőmellény kell

Kérjük adja meg a nevet és a címet, ahova a számlát kiállíthatjuk!
Mivel szeretnél túrára jönni?
Az itt kiválasztott eszköz csak iránymutató a túravezetőknek, mivel ők tudják, hogy milyen képességekkel, milyen eszközre van szükséged, így eldönteni is ők fogják véglegesen. (pl 1 vagy 2 személyes kajak)

Sup deszkát csak akkor válassz, ha a Túra eszközök mezőben is szerepel! Amennyiben nem szerepel, az adott túrán nem lehet Sup deszkával részt venni. 

 
Ha bármi egyéni igénye, kérése van, itt jelezheti számunkra.
Kérjük elolvasás után fogadja el adatvédelmi irányelveinket!
 
Kérjük elolvasás után fogadja el használati feltételeinket!
 
Kép CAPTCHA
Ez a kérdés ellenőrzi, hogy egy ember, vagy egy robot akarja kitölteni az űrlapot.

Rólunk írták...

Túra értesítő kérés

Ne maradj le a legjobb túrákról... iratkozz fel értesítőnkre most!
Email cím, ahova az értesítőt küldhetjük...

Kosár